Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4125 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Kaip ir visi tikėjosi ir galbūt žinojo, po vakar įvykusio update: http://blog.counter-strike.net/index.php/2015/03/11734/pasikeitė Tec-9 padaroma žala ir apkabos kulkų skaičius, bei de_train pakeitė de_nuke. Kaip jūs vertinate tai?

Man asmeniškai de_train nepatinka, o dėl Tec-9 irgi liūdnos žinios kažkiek, nes iki update tai buvo vienas galingiausias ginklas.

Pasikeitimai su AWP yra įdomūs :D

Ir pagaliau StatTrak bus galima naudoti Trade Up contractui.. Steam Market kainos pašoks :D

Redaguota , nario deivis`

Tec 9 išliko toks pats OP ginklas koks ir buvo. Problema nėra damage ginklo- problema yra taiklumas judant. Toliau blogiausias AWP nerf tikriausia per visą CS:GO istoriją. AWP judėjimas kol taikomasi yra labai mažas, galim sakyt RIP agresyvumas, M4A1-S kaina pakelta į  3200 wtf? Ir tada Evil Train is back. Kokio byb... reikėjo įdėt šitą gaidy į Active Map Duty poolą? Toks vaizdas jie neklauso ką jiems sako žmonės ir daro savaip.

I0ZIOGI.png?2 New York 2016

Simply amazing

Mane nustebino StatTrak kai kurių ginklų kainų šuoliai Steam Markete :D Pilnas SteamCommunity temų apie Awp atnaujinimą, hm įdomu kas bus toliau. Labiausiai laukiu de_nuke pasikeitimų, nes kaip supratau, žemėlapį žada modifikuoti.

Jo, kaip ir train. Spėju šių metų kažkur gale išleis atnaujintą Nuke.

Simply amazing

(redaguota)

Viskas gerai, išskyrus AWP nerfą, dabar man asmeniškai beveik useless jis yra. Dėl to pačio nuke, man patiko, nes pats mapas buvo per daaaug ct sided mapas, nes 2-3 raundų už T side pilnai užtenkdavo comebackui, neįdomu nei žiūrėt, nei žaist. Bei pats train žemėlapis yra tikrai neblogas.

Redaguota , nario stronkpapa

Aš tikiuosi jog ateityje išvysime 9 žemėlapių poolą. Kur grįš Nuke ir bus įdėtas dar vienas mapas prie jo. Tada žaidimas taptų dar unikalesnis. Daugiau komandų turėtų galimybių surasti geriausius mapus sau, nes dabar pagrindine yra žaidžiami tik keletą. Taip nuke reikėjo perkurti dėl to one-sided. Bet Nuke yra vienintelis mapas pasižymintis savo unikalumu jog bomb site yra viena po kita. 

Iš tikro Nuke CS:GO išgarsėjo dėl 2 profesionalių komandų kurios kiekvieną kartą, kai žaisdavo šitą map sulaukdavo nesveikų skaičių žiūrovų kurie stebėjo juos. Seni VeryGames/Titan vs NiP laikai. Šios komandos tuo metu buvo geriausios Nuke. Jų T sides buvo nesveiki, kiekvieną kartą kai šios komandos susidurdavo Nuke... matchą visi vadino El clásico. Todėl Nuke yra labai populiarus.

Tikiuosi kad perdarys jį ir panaikins tą stiprų CT sided žaidimą, bet išlaikys greitą rotate unikalumą.

nuke <3

Simply amazing

(redaguota)

Kadangi esu Cooldown'e, tai update sugalvojau išbandyti LT bahuru masofkėj.

1. Tec-9 pirmi šūviai de_dust 2 mepe buvo hs, kažkokių permainų nepastebėjau. Ant Tec-9 pakaktų ir 12 kulkų (bent jau man, ant pirmo rush).

2. Dėl AWP- sulėtintas vėžlys, bet gyventi tikrai galima.Awp_Lego ar kaip tas Lego Awp mepas vadinasi, buvau 30:4 rezultate, na nejaučiu aš labai ir tame awp didelių pasikeitimų, tik reikia "jausti" žemėlapį, kaip kad dauguma verkia ir reddit'e, ir steamcommunity. Pliusas gal būt tas, kad mažiau noobų tą awp dabar pirks.

Išvada: laukiam modifikuoto de_nuke ir naujo Operation. Manau, naujas de_nuke išeis kartu su naujuoju Operation

Redaguota , nario deivis`

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4125 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...