Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3688 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Dizainas pritaikytas vienai rezoliucijai, koks tolkas ji pirkti jei sukodavus, pieva gausis? Pritaikyk dizainui BG, kad būtų 1920px plotis, nebe tie laikai, kai visi turi pc su vienoda rzoliucija.

jis galvoja jeigu pora puslapeliu nupieše elementariu kuriu net ir piešt nereikėtų ir geriau jau būtų, kad nepieštu kadangi spalvos siaubingos, visur tamsu, akis susipistu tie kas jame lankytusi, saugokite savo sveikata žmones, nerekomenduoju niekam šito dizaino pirkt.

+ karolis aiškiai žinomas kaip riperis pateikes viena iš savo senu darbu kuriame nupistas yra visas .psd ir tik kelios jo redagacijos. iš tokiu žmoniu niekada negausi kokybiškos prekes. kas ir atsižvelgia jo siaubingam dizaine.

kas yra UX ?

Duodu 100% jeigu jį ir padalintu jis, tai niekas nesisiūstu, o tuo labiau nemėgintu koduoti, kadangi visi suprantam, kad niekas nenori turėti tokio tamsaus kaip šudo ir žertviško dizaino savo projekte, bukime realistais :)

Gal tu nebesikelk? Kad pirmas Lietuvoj nupiešiai flat stiliaus dizainą, neesi kažkoks profas ant tos srities, aišku už tai tave gerbiu, bet... Dizainas kaip dizainas, visada atsiras bent vienas žmogus kuriam jis patiks, ir jį nupirks. Šnekėk už save, nes kaip šneki už visus, atrodai tiesiog apgailėtinai. Tai tiek tau šį kart.

cleanlogo.png

(redaguota)

Gal tu nebesikelk? Kad pirmas Lietuvoj nupiešiai flat stiliaus dizainą, neesi kažkoks profas ant tos srities, aišku už tai tave gerbiu, bet... Dizainas kaip dizainas, visada atsiras bent vienas žmogus kuriam jis patiks, ir jį nupirks. Šnekėk už save, nes kaip šneki už visus, atrodai tiesiog apgailėtinai. Tai tiek tau šį kart.

Aš net ir neužsiminiau kad pirmas nupiešiau flat Dizaina Lietuvoje, greičiau atnešiau šita stiliu į Lietuva ( Jaunimo akimis ) ir tuom net nesigiriu nes degraduoja Lietuva, kad jau stilius kaip vos ne du metai, o žmonės prie to pačio sedi. O pasakyti aš visada turiu ką gero, ir aiškai išsireiškiau, kad šitas dizainas baisus ir negražus, kad niekam nerekomenduočiau jo pirkti jeigu nenori, kad jų projektas nusiristu ir netektu daug lankytojų del baisaus dizaino :) viskas paprasta, ko čia nesuprast, manau ne vienas aš taip manau, tsg dauguma drovisi, o kadangi man p.x, aš kalbu kaip ir reiškiuosi, kitaip sakant pizdavojuosi, nes čia vaikų forumas, tarp jaunimo rinkos sau klienturos nebeieškau, kodėl gi negalima paprikolinus čia forume, taigi linksma.

Redaguota , nario EisvetArt

kas yra UX ?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3688 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...