Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3729 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

348a60de276752f56ccfe8ebdeff4fe2689.png

Sveiki , reikia skubiai mapp darbo ? Pats nespėji ? Neturi laiko ir fantazijos ? Ar tiesiog neužsiimi Mapp'inimu ? Reiškia tu pataikei būtent čia!

Atliekam darbūs greitai ir kokybiškai. Kainos sutartinės . Rezultatai pribloškiantis !

Mapp darbų parduotuvė.

Kaip supratote iš temos pavadinimo čia bus mapp darbų parduotuvė. Čia galėsite užsisakyti sau norimus mapp'us. Darbus pradedu daryti tik gavęs užsakymą. Laiko nedelsiu, todėl jie bus padaryti greitai. Jūsų darbai bus neplatinami niekam, juos turėsiu tik aš ir savaime aišku žmogus perkantis ta darbą. Dėl patikimumo. Iki dabar nieko dar neapgavau ir nežadu apgaudinėti. Darbas bus atliktas, greitai ir kokybiškai, atsiustos jo nuotraukos. Kai jūs sumokėsite, tada atsiusiu darbą.

Atliekamų darbų tipai:

Gaujų bazės.
Klubų bazės.
Darbų bazės.
Nuosavi namai.
Namų kvartalai.
Restoranai.
Kavinukės.

Interjerai

Exterierai
Tiesiog vietų pagražinimai, perdarymai ir t.t.
Kelių pagražinimai, tvorelės ir t.t.
Ir visi kiti jūsų norimi, sugalvoti darbai.

Kaina priklauso nuo :

Darbo Išvaizdos

_____

Kaina sutartinė.

Atsiskaitymu tipai:

Banko pervedimas.

Kontaktiniai duomenys: Skype: ernestas1040
Dar galite susisiekti A.Ž.

Mapp darbų Pavyzdžiai

348a60de276752f56ccfe8ebdeff4fe2689.png

Credit by HKS Mapper

Redaguota , nario eAdidas
  • ,

Šitas sugeba gražiai mappinti , Rekomendacija. 

Kai buvau mažesnis, aš susikišdavau rankas po maike ir sakydavau kitiems, kad neturiu rankų. Restartindavau video žaidimą, kai jausdavau, kad pralaimėsiu. Miegodavau su visais pliušiniais žaislais, kad nei vienas nesijaustų atstumtas. Turėjau tą rašiklį keturių spalvų ir bandydavau iškišti visas spalvas vienu metu. Įpildavau limonado į kamštelį ir apsimesdavau, kad geriu alkoholinį gėrimąSunkiausias sprendimas, kurį reikėjo priimti, tai kurį nintendo žaidimą žaisti. Laukdavau už durų, kad kažką išgąsdinti, bet neišlaukdavau, nes atsibosdavo arba užsimanydavau į tualetą. Apsimesdavau miegančiu, kad nuneštų mane į lovą. Manydavau, kad mėnulis seka mano mašiną. Žiūrėdavau stiklu bėgančius lietaus lašelius ir įsivaizduodavau, kad tai lenktynės. Įsijungdavau kompiuterį vien tam, kad papiešti per Paint. Vieninteliai netikri draugai buvo tik tie nematomi. Dainuodavau duše. Prarydavau vaisių sėklas ir bijodavau mirti, nes medis išaugs mano pilve. Turėdavau sumuštus kelius vietoj sudaužytos širdies. Prisimenu, kai mes visi buvom vaikai ir negalėjom sulaukti kada užaugsim... Ką, po galais, mes sau galvojome?

Jau ne SFG.

Noriu istot i projekta kur gera komapnija. Bet ir pinigu noretusi.

Jeigu vėl gerai sueitume, ir ateitum pas mus, ant pinigų jau mes atsistoję, gautum nemažą pelną, nes stojamės ir ant žaidėjų, šimto per dieną forume sulaukiame, iš SF-STORIES'o jau užsidirbau 60 eurų kompensacijų. Būtų tau tikrai nemaža dalis.

YouTube Channel

9Irp3sZ.png

Siulyčiau užeiti Greystreets.lt (Ne reklama) Rekomendacija

Patikimas asmuo, darbus atlieka greitai ir kokybiškai // rekomendacija.

Gražus darbai tikrai, rekomenduoju ši asmenį. :)

Šitas sugeba gražiai mappinti , Rekomendacija. 

Rekomendacija.

Su žmogumi bendrauju jau gana ilga laiką, tai su juo tikrai galima gerai sutarti ir siūlyčiau imti ne vienam o ilgalaikiam darbui. Žodžiu gerai maketuoja, bendraujantis. Nieko daugiau ir nereikia tikėtis :)

Dėkui

Gražiai mappina bahūras. Patikimas, rekomenduoju.

Gražiai mappina bahūras. Patikimas, rekomenduoju.

Mapp'ai gražūs , patikimas tikrai , šaunuolis jis :)

Patikimas baxuras, gerai mappina ir greit mokosi. Tikrai patarčiau į jį kreiptis. :)

Labai grazus mapp darbai! ;3

nu jau mapp darbai, tai labai gražūs. sėkmės teikti kitiems paslaugas, aš manyčiau ,kad šitas žmogelis patikimas.

Dėkui ;)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3729 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...