Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5583 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Klausk aš Galiu padėti.

Reikia pagalbos?

Su MTA, pawno?

Kreipkis i mane.Skype: LRPadmin

__________________________________________________________________________________

Sveiki, Norėčiau pristaty savo pirmaji darbą , taip nepaslaptis rasit bug, bet jie ištaisomi. GM editintas. daug pakeiciau. Sumapinau savo visa miesta. Ištaisiau kiek galėjau Bug. Manau net neatpažinsite kad čia buves GM.

Serveri padėjo scriptinti Alchobako

Slaptažodis: 123

Idėjau čia naujesne versija ištaisytas bug su degaline ir panašiai.

Nežinau ka čia be aprašyti.. Imkit pažūrėkit ir ivertinkit. Lauksiu jūsų komentarų.

Jeigu Bent kiek norite manę paspartinti, ir manot kad darbas neblogas lauksiu iš jūsų +r3p, jei kaškas neveiks nedekit -r3p viską ištasysiu. :) tik praneškite

LINK:http://failai.in/show/F/7E4222442/NGSF_Gauta_I___Karollukas.rar

Pabrežiu dar kartą sukuriau naują tema nes atnaujinau GM kaip žadėjau, o praitos temos neišejo atgaivinti. Prasau naudokit gm i valias ;)

___________________________________________________________________________________

Klausk aš Galiu padėti.

Reikia pagalbos?

Su MTA, pawno?

Kreipkis i mane.Skype: LRPadmin

Svečias

karoc parsisiunciau noriu pakeist admin vardus pakeiciu ir sukonpiluoju eroru nemeta isjungiu ziuru gm amx failas tuscias istrinu ikeliu nauja vel pakeiciu vel dtuscias nu nakui

-- Papildyta --

žiurekit as nueinu i gm pasileidziu per pawn gm ir pakeiciu ten dekim pgr admin vardus dar kanors sucompletinu ziuriu amx failas tuscias ir nepasileidzia serveris kas ce yra ? kas pades gaus rep atsiprasau kad bnevietoi tema

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5583 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...