Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5604 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

#Tema: Tinklapio Headeris.

#Dydis: raiška: 306 x 65px

#Tekstas: RGSA.LT(Kažkur aukščiau) Prisijunk prie mūsų!(Kažkur žemiau).

#Spalva: Be spalvė(Palik tik background, na tuoj įdėsiu pavizdį.

%Stokas: Aš nelabai žinau kas yra tas, bet parink savo.

PAVIZDYS:

Jeigu galvoji, kad nesukursi geriau, parašyk į šią temą, kad tavo gražesnis ir t.t. Va mano: http://www.part.lt/img/f93d7235c77da7cb ... 7bb670.png

Čia balta spalva backgroundo, o tu nujimk iš viso, kad nebūtų spalvos, o būtų tie dryžiukai, nu manau supranti . Nes aš nenoriu išleisti FLT, nes supranti pats mažai turiu ..

Neįmanoma del šito.Pas manęs nephotošopas ( Turiu omenį,kad nuimti tą balta spalva backgrounda kitaip sakant neįmanoma )...O kitiem hmmm tuoj būs :)

Coming Soon Games 2011 Blog

TeeWorlds Game

Siunčiuos Failai.LT failus už FLT ( 1 Failas - 1 FLT ) plačiau: ČIA!

bannerzh.png

PAVIZDYS:

Jeigu galvoji, kad nesukursi geriau, parašyk į šią temą, kad tavo gražesnis ir t.t. Va mano: http://www.part.lt/img/f93d7235c77da7cb ... 7bb670.png

Čia balta spalva backgroundo, o tu nujimk iš viso, kad nebūtų spalvos, o būtų tie dryžiukai, nu manau supranti . Nes aš nenoriu išleisti FLT, nes supranti pats mažai turiu ..

Neįmanoma del šito.Pas manęs nephotošopas ( Turiu omenį,kad nuimti tą balta spalva backgrounda kitaip sakant neįmanoma )...O kitiem hmmm tuoj būs :)

Nu tada nenuimk to backgroundo, tiktai prašau padaryk. Ačiū.

PAVIZDYS:

Nu tada nenuimk to backgroundo, tiktai prašau padaryk. Ačiū.

Sh00T3 Del laiko trūkumo nuo šiol headerių NEDARYSIU. Ernisi93 Jeigu visdar nori savo darbo - Užpildyk forma išnaujo.

TeeWorlds Game

bannerzh.png

Svečias

#Tema: Abstract

#Dydis: 130x160

#Tekstas:Ugnė

#Spalva: Derinki.

#Stock: -

#Tema: Abstract

#Dydis: 130x160

#Tekstas:Ugnė

#Spalva: Derinki.

#Stock: -

Tai nors jau stocka įmesk.Ir prašyčiau išnaujo pasižiūrėti į pati pirma pranešima.( Atnaujinau forma )

Vienu žodžiu užsisakyk išnaujo :) [ Panaudok Redaguoti ( EDIT ) mygtuka ) [ Ačiū iš anksto :P ]

TeeWorlds Game

bannerzh.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5604 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...