Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4097 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, ieškau nebrangaus web hostingo (iki 1,5-2€/mėn, nesvarbu ar banku, ar sms).

Būtų labai gerai, jeigu turėtų:

400-500MB disko vietos.

Būtų galima ,,priparkuoti" savo domeną.

Leistų išorinius prisijungimus į MYSQL.

Būtų galima turėti bent jau 2-3 MYSQL duombazes.

tumblr_m9y8rjhY9u1remv7lo1_500.gif

hostinger.lt dabar akcija kaip tik yra. Gali nemokama išbandyti, gal ir nemokamo užteks. Čia kitas pasirinkimas jei us nepatiktu

Šitas buvo prie variantų. Nemokamai nenoriu imt, o premium planas biškį brangokas (nes nėra svetainė labai jau didelio lankomumo), nors kai dabar akcija, galima pasiimt :)

Galbūt kas nors galit plačiau apie us.lt planus sms varianto papasakot? Nėra jų puslapyje pateikta platesnė informacija, o bendro konteksto šiuo atveju man neužtenka.

tumblr_m9y8rjhY9u1remv7lo1_500.gif

Na nezinau del to, naudojausi apie 3 metus visai kaip ir nieko. Padedavo administracija jei kame bedos budavo, bet po to persikeliau i iv.lt, nes reikejo neribotu duomenu.

O del shell nezinau, weba laikiau apie 2 metus ten, nieko neatsitiko tik kartais (i puse metu 1-3 kartus) paluzdavo hostingas keliom valadom ( del ddos turbut )

WEB HOSTING POPULAR IN LITHUANIA:

WWW.IV.LT,www.serveriai.lt,www.hostingai.in,www.us.lt,www.hostika.lt,www.hostas.eu,www.mhost.lt

Manau užteks.

Tu mane ignoravai kaip aš sužalotas buvau?

Tu man nepadėjai kaip aš bėdoje buvau.

Prisimink kaip aš pergalę švęsiu o tau bus bėda neatsisuksiu neatsakysiu į tavo pagalbos šauksmą.

Tegul tavo venos užšala,ir susimala kraujagyslės.Numirk ramiai ir tyliai, niekam nepakenkdamas šiam pasaulyje.O jei ir pakenkiai atsiprašyk. <<< Verkimo verti žodžiai created/author - Lukas_Zero // Lukinis.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4097 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...