Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Parduodu PS3 + 17 ŽAIDIMŲ.


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3322 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Parduodu PS3 IR ŠIOS KONSOLĖS ŽAIDIMUS. KAINA : 160 € 
Taip pat įeina : APYNAUJIS PULTELIS, LAIDAI IR VISĄ KT, KAS REIKALINGA ŽAIDŽIANT SU KONSOLE. 

Žaidimai: 
G-FORCE 
The EYE OF JUDGMENT 
SNIPER ELITE V2 
Madagaskar 2 
The Godfather II 
Kung Fu Panda 
The Bourne Conspiracy 
Minecraft PS3 EDITION 
Medal Of Honor AIRBORNE 
ICE AGE 3 DAWN OF THE DINOSAURS 
Grand Theft AUTO IV EPISODES FROM LIBERTY CTY [ GTA 4 VISOS VIENAME DALYS ]. 
Fight NIGHT ROUND 3 
NBA 08 
Vin Diesel WHEELMAN 
ALL STARS WWE 
EYEPET 

 

DAUGIAU INFO: http://www.skelbiu.lt/skelbimai/parduodu-playstation-3-su-17-zaidimu-20933208.html

Redaguota , nario L00K.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Įmanoma ir dalimis.

 

Susirašėm į skype, žmogus tikrai nežinau ką vartojes, bet kažką negero, mafia II vos ne dykai paprašė, už 8 eurus, net juokas suėmė.

nu is amazon naujas ant ps3 kainuoja beveik 8 svarai NAUJAS tavo naudotas 3-5 svarai sakyciau eurais 7-8 (nedaugiau kaip 10) tai siaip teisinga kaina tam zaidimui 5metai jis neturi multiplayer + ant ps3 jis neturi kaikuriu efektu tokiu kaip kai nusauni ka nors kraujas nepasirodo o ant xbox 360 pc pasirodo. karocia tas zaidimas dykai ir vertas pajimti ant PS STORE SALE pirkau pries 3 metusu uz 12doleriu (11euru).tai geriau nestumpk kad daugiau vertas.pastave ten tik keli geri zaidmai ir verti pajimti uz 5-10euru

Redaguota , nario goga7775
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

jeigu nezaidi PS3, nesnekek sudu, nueik i topocentra, varle, kad ir suknista 1a pamatysi kokios kainos MAFIA II ir visa kt. 25 eurus kainavo, 1 karta pazaidziau. diskas idealios bukles.

Nezaidziu ;DD.uztave tai kad Šviesmečiais ilgiau zaidziu su PS3 IR PS4. tu gal geriau nejuokink pingvinu.o kitas dalykas topo centras ten kainos dvigubai arbe 50% didesnes ten reik but durnam kad pirktum sorry bet tiesa o tai pats Mafia 2 zaidimas pats senas yra nesvarbu kokios bukles pries 5 metus isejas o panaudotas liek panaudotu tai kaina visados krenta.abeli tu nieko ne išmanantis.matos istaves toks ir pardavejas jei ziuri i letuviskas kainas ir tokias pievas sneki.

Redaguota , nario goga7775
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Tu rimtai durns, ar apsimeti? Rašyt nemoki, PS3 jau turiu 6 metus, dvi konsoles, ta naujesnę parduodu, senąją pasiliksiu arba parduosiu už labai mažą sumą. Matos, kad Lenkijoj gyveni, ir smagus tau ten gyvenimas, nes kiek žinau ten LT kalbos tai tikrai nemoka, toliau, TOPOCENTRE dvigubai yra kokybiškesni žaidimai, o 1a ir panašiai, xuj tu pajmi iš kur jie ten gauną tuos žaidimus, gal jie supistoj Norgej pyzdija iš konteinerių, tad kai pievų nerašysi, parašyk  :funny:  :bebe: 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

O ziurek mokytojas atsirado ismokis kaip ant Kompo apatinem desinejam kampe gali paspausi LIT keyboard negu ENG Ačiū Mokytojau.O kad 6 metus zaidi su ps3 turbut cia šieno prisirukes visi mato koks istaves zaidejas jei zaidiai tokius zaidimus kaip Madagascar Kung Fu Panda G-Force ;DD bet turbut  be pirkdamas siuos zaidimus is savo mylimojo topo centro turbut  tau ar tavo tevams pinigines isvale kaip reikalas nes kaip suprantu geresniu zaidimu negalejai leist sau ipirkti ;D O Siaip as perku zaidimus ir kita technika is Amazon ir kiek zinau ji viena didziausiu pardaveju Milziniu pasaulija kitaip sakant (Multi Milijardine Kompanija ir dar kiek tiksliau ju pajamos sieke 88Milijardus,Kompanija kure gali pasitiketi kur grazina pinigus ar pakeicia daikta jei problema menkiausiai iskyla aisku zmogus kaip tu anglu kalbos nemoka tai turbut negaletu sau leisti su jeis ten aiskintis del ko nors ar aplamai nusipirkt daikto ;D ) bet siaip paliai tave matos jis nepasilygintum pries topo centruka ;D.O siaip tu cia kalbek zinok uzsave kad gyveni Lenkijos priemescio rajono kotainerio skardineja gal matai galesi sau leisti po koke 30 metu gyventi paciamia kontainerija o dar po 30 metu salia jo.O siaip visus zmones ispeju kad pirkdami jo ps3 su zaidimais (kurie yra juokingi ;D) galit apsigaut nes vietoj ps3 matot jis pats gavo dovanu Kartonine deze su uzrasu Playstation 3 tas pats su zaidimais ir pastaruosius kad ir kiek jis tu metu zaidia bet zaidia tikrai kad su kartonine deze bet taip zinokit tesiog ispeju ;D.

Redaguota , nario goga7775
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Pirmiausia, matoma, kad tu neturi brolio ar seserų, kai turėsi, pasuk, aš eurų negailiu, turiu aš tų bapkių, kiek man reikia, neesu toks kaip tu asilas, kuris gailėtu supistam žaidimui 15 EUR, toliau eik cefyra gert lenkiūkštis, tiesiog tavo net nuomonė neįdomi, asile tu nelaimingas, norėčiau pamatyti, arba susitikti ta tavo ryžą galvą, pardaviau jau ne vieną žaidimą, iš viso turėjau 23, pardaviau 6 žaidimus, GTA V, SNIPER ELITE V3, GTA 4, CALL OF DUTY MW2, MW3, BF 3. P.S. tu tai tikrai žaidei iš savo tėvų pinigų su kartonine dėžė, nes tu toks asilas esi, kad net rašyti lietuviškai nemoki, ai tiksliai, tau nupirko PS3, ir tu dėjai ant to savo gyvenimo, nes tavo mokykloj pravardė buvo: ryžiagalvis :D:D:D. Sėkmės, nenoriu daugiau atsakyti, į tuos tavo durnus klausimus, sakinius :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

O Cia matos tikras lietuvos elitas prabilo ;D.matos nervuotas biskuti busi turbut sirdute uzgavau tau bet ziuriu daug zinai ape lenkija ir labai nemegsti nebus taip kad kaip sakau pats ten gyveni del to toks piktas is lenko nieks nenori nieko pirkt kiek zinau ypac is tokio kuris gyvena konteinerio skardineja ;D.Ziek kaip sakau gal galesi parduoti savo kartonine deze kam nors is tarakonu gyvenanciu salia taves konteinerija ;D

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

pas tave ant snukio ,kartoninė dėžė priklijuota, prie tavo ryžos galvos. šiaip aš čia parduodu, o ne postus rinkuos, tad baigiu kalbėt su lenku, p.s. lenkai daunai :)lenkija jo daug žinau, kad pisa visiems protą, negyvensiu aš Varšovkėj, tarp daunų šalies, kur ant kiekvieno kampo stovi prostitutės, tokios kaip tu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

As suprantu kad tau kokie 14metu bet nesuprantu ko toks Rasistiskas apie savo pacio Sali ir savo plauku spalva 'ryza' gi Auksinis berniukas esi ;D . Bet taip zinok gera savo gyvenimo istorija pasakoji visiems apie save matos labai isjautes su tais zodziais ''ryzas'' ''lenkas'' skamba kaip vaikas kuris piktas ant viso pasaulio kad gyvena varganai ir gali tik sau leisti zaisti su kartonine deze ir ziurkem aplink tesiog skaudu :(.Geriau eik i mokykla.Ops Sorry turbut negali sau leist ir to .. vietoj to galesi save pardavineti uz 0.99 euro iskirtines isvaizdos ''ryzas'' ir dar ''lenkas'' o dar ir  ''Juodas'' is nuotraukos sprendziu gal koks valkata ir pajims uz prarugusi kefyro pakeli ir sugedusi vistienos sparneli kokiai dienai.Sounds Good For U Right Hmnn...?neblogai skambai kaip tavo gyvenimo zmoguj.

Redaguota , nario goga7775
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)

kol tu kaip mano namelius turėsi, kaip aš turiu, tada parašyk, ai gi, tu neturi iš ko pasistatyt, tiksliai, gi iš savo kartono statais, ir iš kandonų pakelių. :D P.S. Aš apie tave šnekėjau maure tu, gerai, na, ir kas , kad man greit 14? Bet protas dvigubai geresnis, o tau kokie max 11, iš rašybos galima suprasti, iš tavo to "protelio vaikiško" dar. Kaip užaugsi parašyk į PM'a ;P

 

Dar, čia prie to pat pasijuokiau: Have

PS4,PS3

PSP,XBOX 360

 

:DDD, have :DDd, lyg kažkam rupėtu, P.S, jeigu rašai angliškai, tai geriau net nevartok tų žodžių, nes nemoki net sakinio surišt. :D

 

P.S nebnoriu atsakinėt į tavo sakinius, jeigu kas pasuk man į nr, yra skelbime, galėsim paplepėt, jeigu esi bendraujantis, ai tiksliai, gi tu neturi tlf, tik kartoninę dėžė iš kandonų gamyklos.

Redaguota , nario L00K.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

;D zie geras tau rimtai 14 ziuriu is kur tokie kaleimciko kaimiecio zodziai mauras , ryzas jauciu kieta cia bandai lauzti (nelabai sekasi) net nezinai ka jie isviso reiskia jauciu zodzio Have nesupranti tai reiskias Turiu man nebutinai reikejo rasyt I Have (As Turiu). Silpnaproti tu.Bet zie tau tai parupo pats mano profilis sakai niekam nerupi , bet ziuriu keistais  tu toks nenormalus tipas profili isijunge spoksai koke valanda ar dvi.zie gal uzauges pradesi zmones persekioti kaip koks maniakas nes tokie kaip tu dezes gyvena ne uzauga gerais zmonemis jei tave isivso zmogum pavadinsi geriau Padaras . O Telfona ne neturiu toki kaip tu 3310 (Ismanuji tai taip) turbut urve po deze istikruju ir gyvenai nes yra tokie telefonai tabar Ismanieji bet tau per pazangu ,nezinoma ir juo labiau neiperkama.Better go sleep now son couz if u not ur Mommy With Daddy Gonna Spank u very hard. ;D

Redaguota , nario goga7775
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3322 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...