Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3742 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki mieli draugai, ir forumiečiai. Greitu metu turėsime begalo gerą SA-MP projektą taip manau.

Todėl kviečiu norinčius žmones prisidėti. Pradinis projekto biudžetas buvo 150 € ką esu jau padaręs ir užsakęs: 

• Buvo užsakytas Domenas .LT galūne užsakymas įvykdytas 2015-03-19. 

• Buvo užsakytas VPS apmokėta metams, duomenys: 16 GHz 200 GB HDD 8GB RAM + Swap 1024 MB ir 100 MB pralaidumas 

Šiuo metu ieškoma ir renkama komanda žmonių kurie išties norėtų prisidėti, ieškomi atsakingi ir sąžiningi žmonės kurie norėtų kurti projektą kartu. Ieškomi šie žmonės:

• Reklameriai

• GFX'eriai

• Skripteriai

• Maperiai

• Maperiai konstruktoriai (Darbas su texture)

• Webmasteriai

• Rėmėjai

• Koderiai Dizaineriai (Darbas su tinklalapio sistemomis dizainais)

Kiekvienas norintis ir galintis prisidėti rašote asmeniškai arba šioje temoje. Priimsiu tik tuos kurie yra sąžiningi ir nori dirbti tik su šiuo projektu tiesa domenas galbūt visiems žinomas: http://www.hard-life.lt  Domeno sklaida truks iki 24 val. nes jis užsakytas šiandieną.

Kaip bus su pačiu projektu priklausys nuo mūsų surinktos komandos. Gausime pelno dalinsimės. Dirbsime tam kad tobulėtume, skirsime laiko modifikacijai ir jei viskas gerai startuosime jau greitu metu. 

Ką žadu žmonėms kurie prisidės: Bendradarbiavimą, Darbų pasiskirstymą, Gerą sutarimą, ir Malonų bendravimą. Tikiuosi jog gerai sutarsime su visa komanda.

Kągi savas mintis išreiškiau ir pradedu kurti projektą, įnešdamas savas idėjas, jas įgyvendinant. Ką veiksiu aš? Aš taip pat dirbsiu ir prie tinklalapio ir prie modifikacijos tad mane matysite netik serveryje o ir tinklalapyje.

Kontaktai:

Redaguota , nario Andrey_Barnett

----------------------------------------------------------------------------------

Likimas stebūklingas - Likimas suveda!

----------------------------------------------------------------------------------

@Vycka_Bmw

• ,

Dėkui tau žmogau, neturiu nieko bloga prieš jus tiesa buvau sugalvojęs pirkti townlife bet man kazkaip nelabai kaip skamba tad nusprendžiau nusipirkti hard-life dar labas saskaitoje turiu 21,66 € tad dar kažkur investuosiu

@Vycka_Bmw

Viską kad užvesčiau ant kelio

Sėkmės vycka darbuose

Dėkui ir tau sėkmės

@Vycka_Bmw

Ką pats darysi ? jeigu visko ieškai ? :DDd

Bandis litus gaut ir smaukytis projekte

Dėkui tau žmogau, neturiu nieko bloga prieš jus tiesa buvau sugalvojęs pirkti townlife bet man kazkaip nelabai kaip skamba tad nusprendžiau nusipirkti hard-life dar labas saskaitoje turiu 21,66 € tad dar kažkur investuosiu

Jai turi saskaitoj 21 eura tai *Myliu SuperGames.lt* tau tie remėjai *Myliu SuperGames.lt* kauše ?

Bandis litus gaut ir smaukytis projekte

Jai turi saskaitoj 21 eura tai *Myliu SuperGames.lt* tau tie remėjai *Myliu SuperGames.lt* kauše ?

Aš sakau jog turiu saskaitoje 21 € ir kazkur dar investuosiu, tad ieškomi ir pastovūs rėmėjai

Patikimas // Rekomendacija eiti į projektą.

Dėkui tikiuosi atsiras žmonių norinčių prisijungti prie projekto plėtojimo

@Vycka_Bmw

Aš taip pat dirbsiu ir prie tinklalapio ir prie modifikacijos

Kaip pasakius žmonės dirbo, žmonės dirbs kad projektas būtų toks apie kokį ir kalbame

@Vycka_Bmw

• Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3742 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...