Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4124 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

va būtent mane užblokavo už tai, bet jie patys pažeidžia taisykles, dėl to čia galiu teikti jog pardavinėja vaikam tarkim moderatorius, mane banina forume jog delioju nemokamai rep už tą patį dalyką kaip ir jis, bet jo neblokuoja, nuo kada jie tapo išskirtiniai? Kuo toliau atnaujinimai geresni, bet moderatoriai kvailesni!

EMIGRUOSIU TURBŪT

Prisregiu fotke: ae0b2e78aceb65f5d742c33fb9cf9558458.png

7faa9385b7268c049732b544fa211740188.png

Redaguota , nario Ewil++

Palaukite, kraunama...

Na aš pats asmeniškai niekad nemačiau, kad kas nors būtų nubaustas už tokį +rep davimą. Jeigu jis prašo pasiūlymų, kiti galvoja, duoda gerus pasiūlymus, tai reiškias čia yra geras turinys, gelbstintis turinys, kuo blogai už tokį turinį duoti +rep? Tas „žalias“ šiuo atveju atspindi turinio vertę, yra susijęs su forumu. O vat jau, kur keičia rep į rep, rep į paspaudimą/registraciją, rep visiškai už nieką. Tai pažeidžia taisykles, kadangi pranešimas „paspaudžiau“ ar „prisiregistravau“ visiškai nieko gero forume nereiškia. O už tai duodama reputacijos. Va čia ir yra pažeidžiamos taisyklės.

Taigi ką siūlyčiau, tai mažiau kreipti dėmesį į tokias smulkmenas. O jeigu jau ruošiamės vartyt moderatorius, siūlyčiau labiau įsigilinti į taisykles. Šiuo atveju taisyklės nebuvo pažeistos. :)

• Teigiamai 1
(redaguota)

Na aš pats asmeniškai niekad nemačiau, kad kas nors būtų nubaustas už tokį +rep davimą. Jeigu jis prašo pasiūlymų, kiti galvoja, duoda gerus pasiūlymus, tai reiškias čia yra geras turinys, gelbstintis turinys, kuo blogai už tokį turinį duoti +rep? Tas „žalias“ šiuo atveju atspindi turinio vertę, yra susijęs su forumu. O vat jau, kur keičia rep į rep, rep į paspaudimą/registraciją, rep visiškai už nieką. Tai pažeidžia taisykles, kadangi pranešimas „paspaudžiau“ ar „prisiregistravau“ visiškai nieko gero forume nereiškia. O už tai duodama reputacijos. Va čia ir yra pažeidžiamos taisyklės.

Taigi ką siūlyčiau, tai mažiau kreipti dėmesį į tokias smulkmenas. O jeigu jau ruošiamės vartyt moderatorius, siūlyčiau labiau įsigilinti į taisykles. Šiuo atveju taisyklės nebuvo pažeistos. :)

argi? panašią temą buvau sukūręs kaip jis iškarto moderatoriai nubaudė. O tas moderatorius buvai tu.

Redaguota , nario Ewil++

Palaukite, kraunama...

(redaguota)

Pz prieš vos mėn paprasti vartotojai prašė panašiu dalyku kaip čia ir visos temos buvo rakinamos o vartotojai būvo ispėjami, tad kaip visada čia moderatoriai savus ir palaiko.... Matau nesupranti kas yra forumo turinio vertė

Redaguota , nario Vejasas
  • Teigiamai 1

argi? panašią temą buvau sukūręs kaip jis iškarto moderatoriai nubaudė. O tas moderatorius buvai tu.

Na aš tau jokio įspėjimo nesu davęs, tai nežinau.

Pz prieš vos mėn paprasti vartotojai prašė panašiu dalyku kaip čia ir visos temos buvo rakinamos o vartotojai būvo ispėjami, tad kaip visada čia moderatoriai savus ir palaiko....

Nea, aš palaikau teisingą pusę. Gal aš tiesiog nematau, galėtum duot tokių temų pavyzdžių? 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4124 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...