Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4124 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Na aš tau jokio įspėjimo nesu davęs, tai nežinau.

Nea, aš palaikau teisingą pusę. Gal aš tiesiog nematau, galėtum duot tokių temų pavyzdžių? 

tai ka kai čia tokia betvarke ir nieko neveikiat man dar jums yrodimus kažkokius pateikt reikia kurie yra akivaizdus? Čia kaip prifloodinta pažiūrėk dar prašai surasti, nesijaudink, jau žino kaip jus atsimazinat......

Viskas jau nuo senai buvo, pasakyta, kad negalima bus tokiu temu kurti, už tipo paspausk nuoroda arba pasiūlyk pavadinima ir gausi +rep

Be to moderatorius pats prisigavo, parodydamas ne ta tasykle :)

Redaguota , nario Vejasas

Manau čia nėra pažeistos taisyklės, ką dangi žmogus norėjo sulaukti pasiūlymų iš kitų žmonių dėl pavadinimų kokį jam užsisakyti, keli žmonės pasiūlė ir uždėjo tuos kelis reputacijos taškus ant kiekvieno žmogaus po 1, tai čia nėra be priežasties dalinėjimas kitam žmogui. Manau čia šitas papeikimas yra bereikšmis mano manymu, jeigu čia bandai jau kažką nuversti ir pnš tai galiu pasakyt iškart su tokiais papeikimas nepaeisi, o dėl moderatorių pirkimų taip jau nebėra, kai buvo Valdas administratorius jis juos pardavinėdavo po 30-60Lt, ne vienas draugas buvo nusipirkęs, o kai išmetė jį ar išėjo jis, aš nežinau tai atėjo Marius ir padarė tvarką čia, šie moderatoriai nėra pirktiniai, o jie buvo renkami iš atrankos, o kalbant apie reputacijos tašku, jeigu vienam žmogui ten uždeda +rep ant kiekvieno pranešimo tai žinoma, kad jis nusižengė taisyklėmis, nes dalinėja reputacijos taškus iš oro, tad papeikimas nieko vertas.

✉ Email; [email protected]

• Draudžiama naudoti reputacijos taškus be jokios priežasties susijusios su forumu. Reputacijos taškai turi atspindėti forumo turinio vertę.

Už idomius pasiūlymus atsidėkosiu žaliu   :P

dc78f15472.png

Kokią šio komentaro vertę galima būtų įvardyti? Ar kartais nebuvo tiesiog taip, jog net nebuvo atsižvelgta į jokį komentarų turinį ir reputacijos taškai tiesiog išdalinti kiekvienam paeiliui? 

Filthy-Frank.jpg

Taisyklės nėra pažeistos.

Reputacija tam ir yra skirta jog ją duoti. Jeigu kalbi apie taisyklę tai tu pats jai prieštarauji. Tai yra vertingas,padėjęs forumo turinys už kuri ir buvo duota reputacija.

Kaip kaškas jau minėjo draudžiama dėti reputacija ant betkokių pranešimų siekiant duoti daugiau negu 1.

Šiuo atvejų niekas nepažeista.

Tema rakinama

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4124 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...