Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Jau mėnesio pabaigoje bus pristatytas trimatis LG telefonas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5643 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Svečias

LG sukūrė trimačio vaizdo telefoną „LG Optimus 3D“. Kompanija skelbia, jog naujojo „LG Optimus 3D“ savybės išspręs trimačio turinio trūkumo problemą, būdingą daugeliui šiuo metu rinkoje esančių 3D įrenginių. Dvigubo objektyvo kamera užfiksuotus vaizdus telefone bus galima peržiūrėti 3D formatu skystųjų kristalų ekrane nedėvint specialių akinių. Tuo tarpu HDMI ir DLNA jungtys leis dalintis informacija su išoriniais 3D įrenginiais.

Naujasis „LG Optimus 3D“ pirmą kartą oficialiai bus pristatytas vasario 14–17 d. Barselonoje vyksiančiame pasauliniame mobiliųjų technologijų kongrese „Mobile World Congress“.

lg-optimus-3d.jpg

ComputerBild.lt ; SuperGames.lt

Svečias
Speju kosmine kaina.

Kainuos kažkur 3000 LT :devil:

Gaila man butu ant telefono 3000LT

Svečias
Speju kosmine kaina.

Kainuos kažkur 3000 LT :devil:

Gaila man butu ant telefono 3000LT

Totaliai, as jau geriau nusipirkciau Xbox360 su daug orginaliu zaidimu ir eiciau online.

Na butu gaila 3k man ant telefo o ant xbox dar labiau :D jau geriau koki pc paimt 6gb ram 2gb vaizduskes dar ka nors :D

Na butu gaila 3k man ant telefo o ant xbox dar labiau :D jau geriau koki pc paimt 6gb ram 2gb vaizduskes dar ka nors :D

Xbox360 modint nereikia, kad nelagintu zaidimai. Bet kiekvienas turi savo nuomone.

Bet jei nori nemokamu zaidimu pati xboxa reikia modint(chipint) :D.

Xbox360 modint nereikia, kad nelagintu zaidimai. Bet kiekvienas turi savo nuomone.

Bet jei nori nemokamu zaidimu pati xboxa reikia modint(chipint) :D.

Tai va, kai nusimodini, uzbanina nuo online (Xbox LIVE).

265824.jpg

v1sigas.png

erepublik-badge-80x15.gif

Dar zinomas kaip Skleepas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5643 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...