Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4144 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki draugai ,

Turiu tokį klausimą ar kam nors yra nutikė taip kad nuneštumėt Kompiuterį į taisyklą ( arba vieta kur jis buvo pirktas ) dėl garantinio tvarkymo ir išsiuntus kompiuterį taisyti jis dingtu ? 

--Situacija--

Aš nunešiau savo laptopa dėl garantijos su visais dokumentais (prašė) ir man ji išsiuntė tvarkyti , galiausiai paskambino ir pasakė kad jo netvarkys kažkas tipo buvo "TVARKYTA" Atsakiau jiems:  tiek to atsiųskite ji man atgal nunešiu į taisyklą , tai man nuo tos dienos kuria padaviau kompuiterį jau praėjo 2 mėnesiai ! ir ji vis dar siunčia iš VIlniaus į Šiaulius ... 

Tai gal patarsit ka tokiu atvėju galima padaryti ? nes patys pardavėjai sako jau kiekviena diena "BUS RYTOJ" paskambini kita diena sako "BUS KITA SAVAITE" ir jau taip antras mėnuo .. 

BUVO NUNEŠTAS ČIA : http://www.fortakas.lt/ 

Redaguota , nario \\Mantas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4144 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...