Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3697 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki visi:) Daug nekalbesiu,labiau asmeniskai patinka pakalbet. 

Taigi yra ieskomi zmones,prisideti prie vieno projekto. Projektas nera dar  pilnai isivaziaves(400-500 cs lankytoju serveriuose per diena), jam tera tik virs menesio,bet garantuoju,kad cia nera toks projektas, ai nepasiseke,uzdarom,parduodam ji.I darba ziuriu rimtai, finansai islaikyt serveri tikrai per kisene man nesijaucia, viskas uzpirkta puse metu i prieki. Tad prisideje prie komandos nesiuklysit. Beje, nezinau ar galim vadinti komanda, jei esu as tik vienas  jos narys. :D

Ieskomas serverio reklamuotojas, platintojas, vienu zodziu zmogus atsakingas uz marketingos sriti.
Bus duodamos privilegijos serveryje,bei web'e. Uz GERA indeli i projekta, kaip gi neapsieisim be bonuso? Niekada negailiu zmogui paskatinimu, o geriausias dalykas pinigai.. :D

Ir reikalingas dar vienas zmogutis. Serveriu priziuretojas. Geriau,kad butu steamas ,turetu patirties is anksciau, turetu sugebejimu organizuoti turnyrus 4x4,5x5. 

Siaip tikiu ideja, nesiekiu pelno, bandau pritraukti visokiais budais zaidejus, pvz. kas manesi dovanojam steam acc uz top 1 vieta. Taip stengiuosi susilaukti pastoviu zaideju.

P.s atsiprasau uz risluma,pagirios. :D

Iki.

Redaguota , nario Cszones

Labai jau panašius pavadinimus į jau esančius mąstot :) yra juk pvz cszone.eu projektas, čia s pridėjo ir tipo naujas pavadinimas :D. O pagirios, tai čia jau "atmazas", geriau išvis būtum nekūręs arba bent pasistengęs lietuviškom raidėm ir t.t parašyti, nes rimčiau projektas atrodytų. Na sėkmės mėginant prasimušt  su cs 1.6 servais, tik ar ne per vėlu jau kurt?

(redaguota)

Nezinau velu ar ne velu, kaip ir minejau, man tai kaip hobis, kazka pletoti ir panasiai. :) O mazinti ne mazinu. Isvis ka tu turi omenyje? 
Kritika priemu, jeigu ji yra protinga. O dabar is taves nusistamymas is anksto jau matosi. Sakai nekurti? Bek savo vaikams,draugams,tevams aiskinti,bet ne man :D  Citata "pasistengęs lietuviškom raidėm ir t.t parašyti, nes rimčiau projektas atrodytų. "
Kaip matau puikiai ir taip supratai ka parasiau, nes i mano tema kaip matau atsakei. Projektas atrodytu rimciau? Kurioj vietoj cia reklama matai? Adresa savo svetaines ir panasiai? Ar as reklamuoju? Ar tu ekstrasensas ir is nick sprendi puslapio projekto pavadinima? Taip kad apmastyk viska pries rasant kita karta.
P.s ir tau sekmes :)

P.s.s nedaryk cszone.eu forume reklamos,tiksliau usercs.com(nukreiptas dominas) jei nori reklamuoti eik susikurk tema tam tikroje skilti. O dabar bek mazintis ;)

Patikėk manim, pažiūrėjus į tą projektą net neatrodytų, kad jiem labai jau kažkokios reklamos reiktų tavo temoj, tiesiog cszone cszones, tikrai nepanašu.. O ekstrasensas kaip matau esu, nes atspėjau projekto pavadinimą, kas buvo labai sunku.

Nusistatyt, tai nesu nusistatęs, tiesiog pasakiau, savo nuomonę, kad gal per vėlu jau tuos cs projektus naujus kurt, nes mažėja tas 1.6 populiarumas.

P.S prajuokinai tu su savo tuo -rep, bet nesusilaikiau, tai parašysiu. Paspausdamas tą -rep tiesiog parodei, kad nesi pakankamai subrendęs priimt kokią nors kritiką ar kitų nuomonę. Sėkmės tau su projektu, užeisiu, kaip minėjai po pusės metų pažiūrėt ar jis nevienadienis ;)

(redaguota)

Zmogau, apie ka tu cia kalbi? As ieskau komandos zmoniu, tu sneki apie pavadinima  ir populiaruma. Paaiskink man kaip susije tavo durni sakiniai su mano tema sukurta? Nedaryk offtopic. Pries rasydamas i bet kuria tema, atsiversk dar karta taisykles ir jas perskaityk, nes kaip matau turi 4mecio vaiko atminti :D Sekmes tau dar karta!

P.s o del ekstrasenso tai abejoju ar is taves geras jis butu :D

dar be to. Mercedes benz , kaip pvz. Gerai zinomas markes gamintojas pasaulyje. Pagal tavo logika jiems nelabai ir reiktu reklamos. Bet kaip matai  ir tokie gigantai i reklama skiria milziniskus pinigus. Tad nebenusisnekek tu :D

Na matau esi adaptuotas, tai sugaišiu savo gyvenimo dar porą minučių, kad tau paaiškint:

1.

As ieskau komandos zmoniu, tu sneki apie pavadinima  ir populiaruma. 
Paaiskink man kaip susije tavo durni sakiniai su mano tema sukurta?

Tiesiog pamačiau temą, užėjau ir pamačiau tavo nick cszones. Tada prisiminiau, kad yra ir projektas naujas cszones.eu, kuris panašus pavadinimu į cszone projekto :). O dėl populiarumo, pats pradėjai, kad čia kažką reklamuoju nors jiems mažiausiai tavo temoj čia kažkokių reklamų reik.

2.

Pries rasydamas i bet kuria tema, atsiversk dar karta taisykles ir jas perskaityk, 

nes kaip matau turi 4mecio vaiko atminti

Galėjai šito ir nerašyt, nes tik parodei, kad esi nesubrendęs visomis prasmėmis ir neatlaikai kitų nuomonės.

3.

dar be to. Mercedes benz , kaip pvz. Gerai zinomas markes gamintojas pasaulyje. 

Pagal tavo logika jiems nelabai ir reiktu reklamos. 
Bet kaip matai  ir tokie gigantai i reklama skiria milziniskus pinigus. 
Tad nebenusisnekek tu

Spėju daug klasių esi nebaigęs, tai pamėginsiu išdėstyt aiškiai:
1. Rašai visiškas pievas (patarimas ateičiai - geriau nerašyk išvis, jei nesigaudai)
2. Kur aš rašiau, kad tam projektui nereik jokios reklamos? Parašiau, kad tikrai tavo temoj jiems mažiausiai tos reklamos reik, nes ji bevertė.

Patarimas būtų prieš puolant žmogų, kuris kažką parašo tavo temoj, nusivalyk tas ašaras nuo akių, kad normaliai perskaitytum ir nepradėtum rašyt nesąmonių neįsigilinęs į tai ką jis parašė. Dar kartą pasikartosiu, kad neturiu nieko prieš tave ir tavo projektą, tad išsiliek kur nors kitur tą savo pyktį, o ne forume šitam.
TAIKA :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3697 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...