Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4144 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, tai iškarto pradėsiu nuo to kad planuoju kurti savo komandą A ir B pavadinimo dar neturiu, tačiau jei bus komanda bus ir pavadinimai logo ir t.t.Taigi šiokie tokie prašymai būtų norint stoti į komandą.

1. PRIVALOMAS Mikrafonas.

2. Geriausia kad būtų NEnaujokas.

3. Mažiausiai išbūti 1mėn.

4. Būti aktyviam. (Į sav. prisijungti bent 3 kartus.)

5. Turėti noro kurti komandą.

6. Turėti bent 14 metų.

Kurie ateina tik šiaip pažaist net neikit bandau sukurti dvi komandas į kurias atrinksiu aš ir dar vienas kolega. A komandos planai - Tai A komandoje bus renkami stipresni žaidėjai kurie gali parodyti šiek tiek daugiau. B - Silpnesni bet iš šios komandos bus galima patekti į A jei parodysite jog esate vertas daugiau. Rankas man nesvarbus jūsų, svarbu pats žaidimas taktikos ir t.t. Tai norintys pabandyti kreipkitės STEAM - uKrazna arba SKYPE - Kristijonasxx2.

BLOCKED - SKYPE: Enginefm. Šio asmens nepatarčiau imti į betkokią komandą.

Redaguota , nario Krazna

2b1b4b9482c41a7911fd9fc1357aa5e3241.png

Žaidžiu csgo, jau galbūt kelias savaites. Pamanysite, kad esu naujokas, bet taip nėra kadangi patį csgo beta nusipirkęs buvau prieš metus, ar metų viršaus, bet tai neesmė. Kalbant apie patį csgo, kaip nebuvau nusipirkęs žaisdavau crackintą versiją, gal du ar tris mėnesius, ir tai man nemaišė. Sugalvojau, neperseniausiai nusipirkti csgo, bet neradau iš kur. Tuomet praitos savaitės antradienį nusipirkau patį cs:go, bei dabar galima sakyt "nolifinu" trugdo man vienas dalykas tas, kad turiu competitive cooldown'ą iki penktadienio. (2015.03.20) Turiu 14 metų, esu unranked, bet nedaug trūksta iki mano ranko. Pamanysite žaidžiu kelias savaites legaliai, esu unranked bei prastai žaidžiu? - Bet tai nėra tikra tiesa, nes neradau tik komandos žaidimui. Kiek žaisdavau pasitaikydavo tokių, kurie kaip per league of legends bandydavo sugadinti žaidimą. Daugumai iš jūsų manyčiau yra taip nutikę, tad tenka nusivilti, ir pailsėti nuo csgo kaip prieina tokių žaidėjų. Vis ieškojau komandos, bet radau tik vieną draugą kuris sutiko pažaisti, bei abu žaidžiam komandiškai naudodamiesi teamspeaką. Tad norėčiau įstoti, kad ir į prastesnę komandą, bet noriu rasti grupuotę su kuria būtų įmanoma susikalbėti, komandiškai dirbti bei laimėti! Mano skype wolfas456 aš jus pridėsiu, bei plačiau aprašysiu save.

(redaguota)

Zdrw senio. Žaidžiu CS:GO nuo rugėjo mėnesio su šiuo acc kurį dabar naudoju ankščiau turėjau kitą kuriame taipogi žaisdavau bet ten jau paeitis.. Megstamiausi mappai Nuke, Dust 2 Chache (ar kažkaip taip) Megstamiausia komanda yra Envyus Žaisti komandiškai tikrai moku, mano rankas yra Silver Elite žaidžiu tikrai ne prastai dažnai žaidžiu su savo draugu kuris Silver 4 su juo visada meginame taktikuoti kaip galima 2se nužudyti kitus arba praktiškai ištempti komanda. Mano TOP ginklas yra AWP bet pradedu išmokti šaudyti jau su Deagle ir su Ak47 nes su jais esu labai klyšas.. Bet kolkas labiausiai patinka sedėti su AWP ir kalti visus iš eilės. Labiausiai patinka eiti 1nas nu į koki spota o ne dviese jeigu nujaučiu kad man čia ragai būna visada pasikviečiu pagalbos iš komandos kad juos apsuktu o aš juos meginsiu prilaikyti. Nu ždž taiktikuoti mėgstu bei kartais tiktai taip pasišaudyti. STEAMID: Citadoras SKYPE: Savonikas41

Redaguota , nario Puferis

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4144 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...