Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4146 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, iš temos pavadinimo manau supratote, kad ieškau samp projekto. Norėčiau prisidėti prie komandos narių dirbančios su GM, privalo būti startavęs forumas su .lt galūnę.

Apie mane:

Moku elgtis su forumu IPB ir kitą.

Moku texdraw (pawno).

Esu atsakingas už savo klaidas.

Kodėl ieškau projekto?

Daugeliui manau būs neaišku, kodėl iš viso sukūriau šia tema?

Atsakymas: Nes atsibodo eiti į senus projektus, į labai popoliarius ir t.t. tokius kaip lmg,sarg ir t.t. Daug manęs nesmerkit, neesu toks jau kietas viską moku, ir t.t. Tai tikrai taip nėra, neesu daug ko mokantis, bet manyčiau pradžiai kažko moku, o tai labai gerai pagal mano amžių. Na ieškau kur prisiglausti, nes man patinka ką tik startavę ar dar nestartavę projektai, į juos labiau žiūriu.

Kodėl nekūriu savo projekto?

Nes manau tai neverta, būtų eilinis šūdservis. Man dar neteko savo projekto kūrti, bet ir nekūrsiu kol nemokėsiu bent jau scriptinti, ir gerai elgtis su pawno, koduoti ir t.t. Dar dėl to, kad manau mažiau pas mane lankytusi žaidėjų, nes nieko gero man nesigautu.

Norintys, kad prisidėčiau prie jūsų SAMP komandos rašykite į šia temą arba į skype dievas1155. Lauksiu pasiūlymų!

Redaguota , nario TheBosss

Niekada nesupratau tokių žmonių kurie nori ateiti ten kur viskas jau paklota ant lėkštutės. Tu sakai jog nori prisidėti prie komandos dirbančios su GM, nors pats nieko gero nemoki... 

Pirmą reikia įgauti gerą reputacija, jog tave taip lengvai priimtų į projektą. :)

Sveikas, reputacijos tokios didelės neturiu, nesakau, kad aš viską čia moku ir t.t.

2. Nežinau kokia priežastis manimi nepasitikėti.

3. Nereikia man, kad būtų paklotą ant lėkštutės, tik sakau, kad galėtu būti forumas su .lt galūne, ir kas čia blogo?

4. Manyčiau su forumu pilnai viską moku, bet su pawno nelabai.

Kaip suprasti ? "MOKU TextDraw" ????????????

Moku kažkiek elgtis su pawno (keisti tekstus). Kas čia neaiškaus :)

Galėjai apie save parašyti, kodėl ieškai projekto ir t.t..Nes dabar parašiai ta "apie mane" čia labiau "ką moku"...O šiaip susidomėjimo nelabai ir bus, bent jau mano nuomonę.Bet sėkmės ieškoti.

Sveikas, ačiū , kad primenei. Paredagavau :) Vienas jau pakvietė į skype, gal susidomėjo tiksliai nežinau. :)

TEMA GALIMA RAKINTI, PASIŪLYMU SULAUKIAU 2 IR APSISPRENDŽIAU. 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4146 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...