Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4122 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveikučiai,

Kaip matote iš temos, jog ieškau SA:MP projekto. Projektas turi būti realaus gyvenimo tipo, o ne koks drift, freeroam ir pnš. Per savo visą karjerą esu pasiekęs labai daug, vienur mažiau, kitur daugiau. Projektų esu aplankęs labai daug ir manau esu žinomas SA:MP'eriams ir to žaidimo projektų kūrėjams, paskutinis projektas buvo GreyStreets.lt ( nereklama ) apie projektą neturiu nieko blogo, viskas su juo yra gerai, tačiau pradėjau serveryje daryti nesąmones dėl Wast_Boss, visados jis ras prie ko nors prisikibti, nu patys manau jį žinote. Projekto ieškau tokio kuriems sunkiai sekasi su reklama ir suteikčiau pagalbos ranką, kur daugiausiai buvau pasiekęs tai lrgp.lt ( nereklama ) 126 žaidėjų skaičių, tačiau kaip žinote visi savininkai susipyksta ir projektas žlunga, ta pati gaidelė, todėl nenoriu čia prisiminti. Manau daugeliui įdomu sužinoti kaip aš reklamuoju tai nėra nieko įpatingo, tiesiog savo kanalais. Žinoma sukūrimas skype bot ir jo paleidimas, toliau forume rinksime reklamuotojų grupę kuri prisidės reklamomis, aprašymo kūrimas kurį patalpinsime į SuperGames, per savo karjerą esu surinkęs ne vieną patikimas asmenį kuris eis su manimi į projektą. Reklamų pirkimas tiek facebook puslapiuose, tiek kituose.

Šiek tiek apie save. Taigi esu Dovydas iš Palangos, man yra 15 metų. Nesu kompiuterio manijakas kuris kiaurą dieną praleidžia prie kompiuterio tepsodamas klavetūrą, didelį savo laiką praleidžiu su draugais, draugų kompanijoje. Didžiulį laiko tarpą užsiima mokslai, nes prasidės visokie patikrinamieji egzaminai, todėl prie mokymosi praleidžiu tai kogi daug laiko, bet draugams visada atrasiu laiko. Nesu iš tų rimtuolių kurie viską daro rimtai ir neturi humoro jausmo, taip tikrai nėra, aš visada būnu linksmas, o nuotaika priklauso nuo dienos pradžios. SA:MP pradėjau žaisti jau prieš kokius 5 metus kai klasiokas pasiūlė pažaisti šį žaidimą ir iki šiol likau jam ištikimas ir žaidžiu šį žaidimą, kelis metus žaidžiau viename iš populiariausių serverių kol viską praradau kažkaip ir nusprendžiau nebežaisti, o šiuo metu pats ieškau projekto kur galėčiau padėti.

.

✉ Email; [email protected]

Nu blemba, Dovydai, gal ir nesi kažkoks piktybinis žmogus, bet tavęs į projektą neimčiau vien dėl to, kad turbūt kiekvienam šūdservi ir įvairiuose projektuose sėdėjęs esi, bet niekur taip ir neįsitvirtini, na o dėl visų projektų keitimo visada kaltini kažką kita, šiuo atveju Wastą ir pnš. Sėkmės paieškose, bet duodu 99 proc., kad radęs po dviejų savaičių vėl kursi temą... 

• Teigiamai 3

sekmės pajėškoje :)

Dėkui.

Nu blemba, Dovydai, gal ir nesi kažkoks piktybinis žmogus, bet tavęs į projektą neimčiau vien dėl to, kad turbūt kiekvienam šūdservi ir įvairiuose projektuose sėdėjęs esi, bet niekur taip ir neįsitvirtini, na o dėl visų projektų keitimo visada kaltini kažką kita, šiuo atveju Wastą ir pnš. Sėkmės paieškose, bet duodu 99 proc., kad radęs po dviejų savaičių vėl kursi temą... 

Žmonės keičiasi, o aš nekaltas jeigu savininkai nesupratingi ir pnš, buvo sukūręs aprašymą GreyStreets ir 2 puslapiai buvo vien apie Wast, koks jis lop.. ir apgavinėja kitus, dėkui, nežinau kaip seksis toliau.

Tas tavo projektų keitimas kas 2 savaitės neišeina į naudą, nes mano akyse tu tikrai nepakilai. Gal tu ir moki reklamuoti, bet aš tavęs neimčiau į projektą, nes tas tavo nepastovumas... Nesupyk, bet išsakiau savo nuomonę.

Nėra ko pykti, o nepastovumas keisis kai surasiu normalų projektą, aš kur nepakilau tu man parodyk kur buvau pasiekęs mažai ? :D

Dėkui.

Žmonės keičiasi, o aš nekaltas jeigu savininkai nesupratingi ir pnš, buvo sukūręs aprašymą GreyStreets ir 2 puslapiai buvo vien apie Wast, koks jis lop.. ir apgavinėja kitus, dėkui, nežinau kaip seksis toliau.

Šarūnui Wast'as patikimas, nes jie gi iš vieno miesto, apie Wastą ir aš neesu labai geros nuomonės, bet ką žinau, jeigu labai būtum norėjęs likti greystreets'e būtum radęs kompromisą, pašnekėjęs su Šaru ir manau būtum dar kažką susitaręs, bet kadangi nieko nedarei ir jokio noro likti neparodei manau tai paprasčiau sukurti temą, kad ieškai naujo projekto..

(redaguota)

Nėra ko pykti, o nepastovumas keisis kai surasiu normalų projektą, aš kur nepakilau tu man parodyk kur buvau pasiekęs mažai ? :D

o b*et pasiekimas, parašyt į skype moku tą ir aną ir pyst tu savininkas po kelių sekundžių. Belekoks kylimas. Pažaisk lmg, sarg, l-v, lsg ar dar kur metus, pusę, parodyk, ką pasieksi nelįsdamas į subinę. :) Redaguota , nario quiN.
  • Teigiamai 1

Web dizaino paslaugos, svetainių kūrimas, e-komercija - AŽ.

Portfolio - ČIA

Kuo tau rpglife.lt buvo nenormalus projektas? Savininkas Tomas labai geras žmogus lengva bendrauti, turi lėšų investavimui, tik norėk ir dirbk ir pinigų užsidirbsi ir patirties įgausi. Pasiekęs mažai? lrgp.lt ar kažkaip panašiai, per startą surinkot apie 100 žmonių, bet kas dieną jų mažėjo kol galiausiai liko nulis. Tiesiog išsibarėt forume kokie visi negeri, tik tu geras, tai va nemanau, kad čia geras pasiekimas.

o b*et pasiekimas, parašyt į skype moku tą ir aną ir pyst tu savininkas po kelių sekundžių. Belekoks kylimas. Pažaisk lmg, sarg, l-v, lsg ar dar kur metus, pusę, parodyk, ką pasieksi nelįsdamas į subinę. :)

Vo tak, labai teisingai tu čia :D Pats laikas, Dovydai, eiti į tokius projektus, kur turi ko siekti, o kur tau vaikai 15 metų duoda pareigas, kad pakeltum lankomumą svetainės tai iš to tikrai nieko gero :D 

Dėja, aš suprantu Dovydą. Aš pats buvau viename projekte, viskas sekėsi sakyčiau ir į gerą pusę, bet va savininkas užsimanė uždaryti serverį iš šio nei što. Tad gal Dovydui nesiseka, o sakai šūdservius, bet jeigu nori rimto projekto, turi ir gerai dirbti, kažką sugebėti geriau - negu kiti. 

O Dovydui palinkėsiu tik gero, sėkmės paieškoje!

• Teigiamai 1

Dėja, aš suprantu Dovydą. Aš pats buvau viename projekte, viskas sekėsi sakyčiau ir į gerą pusę, bet va savininkas užsimanė uždaryti serverį iš šio nei što. Tad gal Dovydui nesiseka, o sakai šūdservius, bet jeigu nori rimto projekto, turi ir gerai dirbti, kažką sugebėti geriau - negu kiti. 

O Dovydui palinkėsiu tik gero, sėkmės paieškoje!

Bet šis projektas, kuriame jis dabar buvo - neužsidarė, dauguma iš kurių irgi išėjo tai jie iškarto irgi neužsidarė :D Na žodžiu, esmė yra ta, kad žmogus nėra pastovus ir nėra patikimas. That's all. Tai mano ir daugumos nuomonė, sėkmės toliau diskutuoti :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4122 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...