Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4120 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki visi supergames.lt lankytojai. 

Su džiaugsmu noriu pranešti, jog šiandien atsidarė nauja žaidimų parduotuvė. Žaidimų asortimentas didėja kiekvieną dieną, todėl nepraleisk progos įsigyti žaidimų už priimtiną kainą tavo kišenei!

Daugiau informacijos: www.SteamZaidimai.EU

Dėl patikimumo, esu skripteris, dauguma žmonių perka skriptinimo paslaugas iš manęs ir nėra nusiminę. Šiuo metu atlieku keletą užsakymų projektams, taipogi esu vieno samp projekto savininkas.

Pavyzdžio tema: http://www.supergames.lt/topic/208566-tehas-modifications-new-nam%C5%B3-sistema/page-2#entry1529890

Rekomendacijos:

Jeigu Teh'o tai tikrai patikimas, sėkmės jums.

Šitą žinau jau senai, patikimas, rekomenduoju jį.

Pardavėjas patikimas! Gero verslo.  ;)

Su šiuo žmogumi jau ankščiau tikrai bendravau labai gerai ir galiu duoti visus 100% jog jis yra patikimas ir neliksite apgauti. Tad noriu palinkėti tau kuo didžiausios sėkmės.  :)

Redaguota , nario Tehas
  • Teigiamai 6

d80ad9ffe9008649b12a4086539a3942137.png

(redaguota)

Klausimas: iš kur perkate žaidimus? Kiek laiko parduotuvė gyvuoja? Ir kodėl višiskai nėra prekių? Tik farcry ir ir ETS2. Tai kam reklamuoti parduotuvę, jeigu joje nėra višiskai ką pirkti?

• Atskleisti, iš kur žaidimai negaliu (nu juk patys suprantate).
  • Parduotuvė atsidarė neseniai.
  • Dabar yra belikę tik šie žaidimai, nes visus kitus išpirko.
  • Žaidimų partijos siunčiamos kas 1 savaitė.
Redaguota , nario Tehas

(redaguota)

Labai patikimai atrodo, kai turi 0 atsiliepimu ir tikini jog esu skripteris ir atlieki paslaugas. Kur tu jas atlieki? Jeigu šiame forume tai kodėl neturi nei vieno atsiliepimo?

Taip, aš ta patį sakau, kad ši parduotuvė gali būti nepatikima. Savininkas kažkoks neaiškus, nenoriai atsakinėja į mūsų pateiktus klausimus. Jo parduotuvėje mažai žaidimų, jų pirkimo šaltinis neaiškus.

Redaguota , nario Giedrius?

Taip, aš ta patį sakau, kad ši parduotuvė gali būti nepatikima. Savininkas kažkoks neaiškus, nenoriai atsakinėja į mūsų pateiktus klausimus. Jo parduotuvėje mažai žaidimų, jų pirkimo šaltinis neaiškus.

Pirkimo šaltinis? Tu supranti, kad jeigu aš gaunu žaidimus iš patikimų šaltinių už tam tikrą sumą, turiu atskleisti juos?

Žmonėms nerūpi kažkokį atsiliepimą parašyti, man taipogi, svarbu atlikta kokybiškai paslauga ir už ją gauti pinigai(kalbant apie skriptinimą).

Jeigu turite kažkokią nuomonę prieš, pateikite man ją tiesiai žinutės formatu ir neterškite temos komentarais, kurie yra man priešiški.

Klausimas: Kam kurčiau parduotuvės puslapį, jeigu norėčiau apgauti? Daryčiau tai tiesiai per skype ar kokiais nors kitais būdais.

Galvokite žmonės logiškai, man atsiliepimai nerūpi, jeigu rupėtų - jau būtų jų kalnai.

• Teigiamai 4

Pirkimo šaltinis? Tu supranti, kad jeigu aš gaunu žaidimus iš patikimų šaltinių už tam tikrą sumą, turiu atskleisti juos?

Žmonėms nerūpi kažkokį atsiliepimą parašyti, man taipogi, svarbu atlikta kokybiškai paslauga ir už ją gauti pinigai(kalbant apie skriptinimą).

Jeigu turite kažkokią nuomonę prieš, pateikite man ją tiesiai žinutės formatu ir neterškite temos komentarais, kurie yra man priešiški.

Klausimas: Kam kurčiau parduotuvės puslapį, jeigu norėčiau apgauti? Daryčiau tai tiesiai per skype ar kokiais nors kitais būdais.

Galvokite žmonės logiškai, man atsiliepimai nerūpi, jeigu rupėtų - jau būtų jų kalnai.

Sėkmės tada ieškant naivių klientų, kurie tikės tavo pažadais :)

Sėkmės tada ieškant naivių klientų, kurie tikės tavo pažadais :)

Prašau nebenusišnekėti, žmonėms, kurie pirko paslaugas, pasakysiu, kad pakomentuotu būtent į šią temą. Susidariau tokį įspūdį, lyg jūs būtumėtę nuo tokio dalyko skaudžiai nukentėjes ir visiškai priešiškai žiūrite į tai.

Jeigu sulauksiu geros reputacijos, tada pats iš čia pirksiu :) Aš žiūriu priešiskai į tokias parduotuves, kurios turi labai mažai arba neturi višiskai reputacijos, savininkas nėra galutinai aiškus, o paklausus normalaus klausimo- išsisukinėja arba ignoruoja :)

btw aš žaidimus perku tik iš patikimų parduotuvių, kurias visi gerai žinome :)

Jeigu sulauksiu geros reputacijos, tada pats iš čia pirksiu :) Aš žiūriu priešiskai į tokias parduotuves, kurios turi labai mažai arba neturi višiskai reputacijos, savininkas nėra galutinai aiškus, o paklausus normalaus klausimo- išsisukinėja arba ignoruoja :)

btw aš žaidimus perku tik iš patikimų parduotuvių, kurias visi gerai žinome :)

Na suprantama iš jūsų pusės, tiesiog aš skeptiškai žiūriu į visokias atsiliepimų sistemas, kuriose žmonės yra dažniausiai suklaidininami.

Parašiau daugumai pirkusių žmonių, kad parašytų atsliepimą į temą, kadangi kaip supratau, daugumai yra tai svarbu.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4120 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...