Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3698 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, taigi matau android žaidimuose visi tik ir kalba apie COC žaidimą, bet gal yra žaidžiančių Boom Beach? Tai irgi panašaus tipo žaidimas, bet kur kas kitoks. Suprantama visiems skirtingai, bet jis man pasirodė geresnis negu COC. Bet grįžkime prie temos.
Ieškau į claną narių, kurie norėtu prisidėti. Mūsų clanas yra aktyvus ir pastovūs žmonės. Kas nori prisidėti rašykite į skype:
rob1s1 arba tiesiog įstokite į claną pavadinimu "Hks LTU"

Gerai būtų, kad turėtumėte:
*30 lygį.*

*150 pergalės taškų. (Medalių)*

Redaguota , nario HKS Mapper

RobertasHks

Boom Beach man ir asmeniškai geresnis :) Blin šiek tiek trūksta man iki tavo nurodytų reikalavimų :)) Taip mielai prisidėčiau.

Malonu girdėti :) Visiems galima daryti nuolaidų, tad parašyk, sutarsim kaip ir kas ;)

http://www.hks-power.co.jp/en/

Tik nereikia kopinti globalių kompanijų brandų.

Kaip pradėjau vaidentis SA-MP pasaulyje, šita "Hks" pradėjau naudoti. Tai gal buvo prieš 3-4 metus. Su juo žaidžiau ir tiesiog jau nebekeisiu po tiek laiko, nes jau buvau žinomas daug kam, kaip Robertas'Hks. Bet čia boom beach tema, tai ką noriu pasakyti, nuo ten šita slapyvardi pradėjau naudoti visur ;)

RobertasHks

• Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3698 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...