Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4146 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, paaiskinu situacija:

Su zmogum sukalbeta, paima man kredita jisai ir pinigus paduodu i rankas, 30proc nuo sumos duodu jam, uz tai, kad paeme kredita ant savo vardo ir as net nerastiskai, o zodiskai pazadu, kad mokesiu kas men kiek reikes... taciau pinigu man jis ne i  mano asmenine saskaita vede, o tiesiog paprastai padave i rankas, niekas nemate, niekur tai nera uzfiksuota, rastisku sutarciu nera, speju telefoniniu pokalbiu taip pat, kas laimetu sia byla, jeigu as atsisakyciau moketi tam zmogui, juk ir jis kazkiek kaltas del sio incidento?

- savo nuomones prasyciau...

Kvepia aferomis :D Tai jeigu jis pasiimė kreditą ant savo vardo, pinigai pervesti į jo sąskaitą tu čia ne prie ko, nes kaip minėjai jokių raštiškų sutarčių ar pasižadėjimų nėra, beje jei jau neimei ant savo vardo manau esi nepilnametis, o nepilnamečiai kaip ir negali pasiimti greitų kreditų, taigi, jis vistiek viską turės gražinti pats, o ne tu.

Na, o tarkim parasytas pareiskimas butu del sito incidento, pradetu tyrima, tai kaip jis uzsibaigtu poto?

Kaip tau tyrimas užsibaigs jeigu žmogus neturi jokių įrodymų? Tyrimo jie net nepradės be jokių įrodymų, pareiškimą jis gali rašyt, bet pagalvok - kas iš to? Čia išvis yra nelegalu imti paskolas kitiems žmonėms, gi jis imė SAVO VARDU IR Į SAVO SĄSKAITĄ.

Nes jau perdaug priimta, ir sikna spaudzia moketi...

Tai manau pats laikas susirasti darbą ir pradėti mokėti. Visų pirma jeigu tai paimė tavo draugas, tu jam labai prišiksi, nes anstoliai ateis ir tiesiog kapsės pinigėliai ir suma didės :) Paprastas pavizdys, mano vienas pažįstamas imė tuos kreditus ir galvojo pofik čia jie, po gerų pusės metų jau turėjo atiduoti gal kokius 7000 litų (dar buvo litai), tai tiesiog prieš imant reikia pagalvoti ar tu tikrai galėsi juos atiduoti...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4146 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...