Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3276 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Dėl eSFG.LT projekto savininko prašymo visi failai susiję su eSFG.LT projektu buvo pašalinti iš GoogleDisko ir suredaguota tema. Sėkmė bičiuliai jums su projektu

Redaguota , nario Andrey_Barnett

----------------------------------------------------------------------------------

Likimas stebūklingas - Likimas suveda!

----------------------------------------------------------------------------------

@Vycka_Bmw

(redaguota)

Kestuti tu mane kaltini del nemaziaus? kaltink as su juo neiko bendra neturiu jei net zmoniskai buvau paprases kad atblokuotum mano ipa forume atblokinot kiek praejo 3 menesiai geri kaip prasau taip ir ts uzblokines metai ignora normaliai pakalbeti neina, ant taves nieko blogo neturiu tai kas buvo platinta ta ir platinu o takart ne as tave nulauziau ir ne mane turi kaltinti. Juk pats isileidai nemaziu ne as. Jei nebutumet su juo konfliktave tai nebutu buve tokiu nesamoniu kaip dabar tai ka turejau ta paplatinau, ir nesakyk kad is uzsienio kopinau viska daug dalyku dariau as ne kas kitas. O kas is uzsienio kaip sakai kopinta buvo tai tik posukiu sistema daugiau nieko nekopinau. Sekmes jums su projektu tai kas yra sena 2014-11-18 paplatinau o dabartiniu kopiju nebeturiu ir nedarau as iki tos datos galiu talpinti nes pats dirbau ir saziningai iki kol mane apsikai taip tariaint. Sekmes jums

na gerai viskas baigem.

Redaguota , nario raketa

ah.thumb.jpg.9f447f580a722c01644eb31d0698d9ca.jpg

Projektas laukia jūsų http://eSFG.LT

(redaguota)

Sėkmė jums su eSFG.LT

Redaguota , nario Andrey_Barnett

@Vycka_Bmw

• Parašė po 5 mėnesių...
  • Parašė po 6 mėnesių...
  • Parašė po 1 mėnesio...

Chebra palukekit tikrai ikelsiu, siuo metu esu kariuomeneje gausiu laisvo laiko tai tikrai pasidalinsiu tai gali buti ateinanti savaite ar dar kita savaite pazadu jei bus reiskia bus tikrai

@Vycka_Bmw

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3276 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...