Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4101 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Kelio dangai galejai parinkti kazko unikalesnio . Taipat truksta kokio restorano ar naujokams naudingos vietos , tad sekmes tobulejime ;)

Kai buvau mažesnis, aš susikišdavau rankas po maike ir sakydavau kitiems, kad neturiu rankų. Restartindavau video žaidimą, kai jausdavau, kad pralaimėsiu. Miegodavau su visais pliušiniais žaislais, kad nei vienas nesijaustų atstumtas. Turėjau tą rašiklį keturių spalvų ir bandydavau iškišti visas spalvas vienu metu. Įpildavau limonado į kamštelį ir apsimesdavau, kad geriu alkoholinį gėrimąSunkiausias sprendimas, kurį reikėjo priimti, tai kurį nintendo žaidimą žaisti. Laukdavau už durų, kad kažką išgąsdinti, bet neišlaukdavau, nes atsibosdavo arba užsimanydavau į tualetą. Apsimesdavau miegančiu, kad nuneštų mane į lovą. Manydavau, kad mėnulis seka mano mašiną. Žiūrėdavau stiklu bėgančius lietaus lašelius ir įsivaizduodavau, kad tai lenktynės. Įsijungdavau kompiuterį vien tam, kad papiešti per Paint. Vieninteliai netikri draugai buvo tik tie nematomi. Dainuodavau duše. Prarydavau vaisių sėklas ir bijodavau mirti, nes medis išaugs mano pilve. Turėdavau sumuštus kelius vietoj sudaužytos širdies. Prisimenu, kai mes visi buvom vaikai ir negalėjom sulaukti kada užaugsim... Ką, po galais, mes sau galvojome?

Žmonės.. Žmonės.. Kuo jūs taip užsipuolat su tom 3 raidėm ? GRP. Aš bent jau taip suprantu, kad samp serveriuose realaus gyvenimo tipo atstoja dvi mapingo rūšys. Tai bus rp/grp, tai gal išmokstam vertint ? Nes šie stiliai yra visiškai nepanašūs vienas į kitą. O dabar prie temos, kaip pirmas darbas neblogai, išties neblogai, bet nepatiko vienas dalykas kur yra padėta po degaline ta platforma (garažas) ir ties orginaliu garažu matau yra laisva vieta. Užpildyk ją ir bus viskas okei, o šiaip tikrai sakau šaunuolis. Nekreipk dėmesio, ką čia pusę žmonių sako dėl to grp. Jeigu tau gražu, mapink :)

"I quit school because they have nothing left to teach me." -Albert Einstein...

SĖKMĖS , Key , žiūrėsim kaip toliau seksis

http://bit.ly/NuorodostrumpinimasUžsidirbk iš nuorodų trumpinimo

Kuriamas samp serveris, jau greitu metu bus žinių apie jį.

https://www.facebook.com/pages/Viskas-kas-susija-su-SAMP-Ir-%C5%A1io-%C5%BEaidimo-naujienomis/1605532016326398Like jeigu negala ant puslapio. Ačiū.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4101 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...