Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3709 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

dar viena dalyba. Rytoj 15:00 su random.org išrinksiu vieną iš dalyvių.  Norint patekti į dalyvių sąrašą prašau jūsų parašyti:

1. Kas jums yra tikras draugas:

2. Koks jūsų tikro draugo vardas(jeigu tokį turite):

3. Daina, kuri jums labiausiai asocijuojasi su jūsų draugu:

Pavyzdys:

1. Man tikras draugas yra žmogus, kuris visada yra mano pusėje, supranta mane, pagelbsti. Žmogus, su kuriuo visada linksma, tačiau tavęs nepalieka ir liūdnais momentais. Žmogus, kuriuo pasitiki labiau nei savimi. Žmogus, su kuriuo tiesiog jautiesi gerai, nes žinai, kad jis su tavim.

2. Mano geriausio, vienintelio, tikro draugo vardas yra Rokas.

3. Šią dainą man labai senai parodė Rokas, todėl ją išgirdęs visada prisimenu jį. 

Sėkmės ^^

• Teigiamai 5
  • Neigiamai 2

1. Kas jums yra tikras draugas: Na kur galima juo pasitikėti ir prie jo šnekėti taip kad nereiktu ko nors slėpti, kad visad kas ir benutiktu padėtu. Nerūpėtu koks tu esi. 

2. Koks jūsų tikro draugo vardas(jeigu tokį turite): Neturiu krč :D 

3. Daina, kuri jums labiausiai asocijuojasi su jūsų draugu: Kots ir neturiu tikro draugo, bet ši daina yra gera:

• Teigiamai 1

ieškau žmogaus į hns oldstyle projektą

1. Kas jums yra tikras draugas: Žmogus kuriam įmanoma patikėti visas paslaptis, tai ne tas žmogus kuris naktį važiuos tavęs pasiimti iš Palangos girto, o tas žmogus kuris sugebės knisti smegenis, kam taip nusigėrei, kad parvežti prireikia. 

2. Koks jūsų tikro draugo vardas(jeigu tokį turite): Pažįstamų turiu tikrai daug, bet iš jų tikrų draugų nematau.

3. Daina, kuri jums labiausiai asocijuojasi su jūsų draugu: Mano atžvilgiu tai yra mūsų draugų grupės daina... 

• Teigiamai 4
(redaguota)

1. Kas jums yra tikras draugas: Geri draugai visada vertina, kad juos išklausome. Tačiau, jei pokalbio metu dominuojame, leidžiame suprasti, jog mūsų nuomonė svarbesnė už jų. Žmogus kuriuo galima pasitikėti, kalbėti slapčiausius dalykus, bendrauti dar atviriau nei su šeimos nariais. Tarp mūsų paslapčių nebūna!

2. Koks jūsų tikro draugo vardas(jeigu tokį turite): Turiu du geriausius draugus. Andrius ir Rytis ^^

3. Daina, kuri jums labiausiai asocijuojasi su jūsų draugu:

Redaguota , nario » Karolis
  • Teigiamai 1

1. Kas jums yra tikras draugas: Man tikras draugas yra tas,kuriam visada gali pasipasakoti,nuo kurio nieko nereikia slėpti,kuris tave supranta,su kuriuo būti yra vienas smagumas bei malonumas. Tai tiesiog toks draugas kuris visada bus šalia ir padės kai to reikės!

2. Koks jūsų tikro draugo vardas(jeigu tokį turite): Mantas.

3. Daina, kuri jums labiausiai asocijuojasi su jūsų draugu: Šitą dainą parodė man prieš kokius 6metus,dar ir dabar jos klausom,tad labiausiai asocijuojasi :

• Teigiamai 2

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3709 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...