Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4149 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki visi SuperGames nariai ir sveičiai.

Kaip ir daugelis jau pastebėjote (iš pagalbos prašymų), jog kodavau naują dizainą susietą su GTA san andreas multiplayer tematika, pieštą žmogaus GReddy. Na ir finally, dizainas pasiekė lemimą tašką, t.y. jog baigiau jį koduoti ir tai yra jau mano antras sukoduotas HTML dizainas, kuriuo dalinuosi su jumis.

Apie dizaino koda kalbėti yra manau daug ir dar tobulėti taipogi, bet vis geriau kažkas, nei nieko. Pabrėžiu ir tai, jog dizainas nėra lygiai sukoduotas, tai reiškia jame yra pozitinių klaidų, į kurias neradau sprendimo, arba nebuvo laiko tą pakeisti, ši klaida aiškiai matosi su "navigacijų nuorodomis". Bet anyway, tai yra kaip sakau antras darbas ir labai malonu būtų išgirsti jūsų nuomonęs, ką apie tai manote :)

Nuotrauka iš sukoduoto dizaino:

d29676894e8a4f7ede7000ccf96e0966958.png

Atsisiuntimo nuorodos:

Kodai:

HTML:

<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<title>LOSANGELES.LT - Los Angel Gyvenimas Tau!</title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="Style.css" />
</head>
<!--
	Dizainas idėja: GReddy.
	Dizaino kodas: Žukas.
-->
<body>
	<div id="logotipas"></div>
			<div id="navig">
				<div class="linkai">
					<ul>
						<li><a href="#">PAGRINDINIS</a></li>
						<li><a href="#">FORUMAS</a></li>
						<li><a href="#">PASLAUGOS</a></li>
						<li><a href="#">APIE MUS</a></li>
						<li><a href="#">KONTAKTAI</a></li>
					</ul>
				</div>
			</div>
				<div id="naujiena">
					<div class="pavadinimas">
						<a>Naujiena 2013.16.24</a>
						<br>
						<br>
						<font size="2">Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. 
						Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. 
						It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing 
						Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.</font>
					</div>
				</div>

</body>
</html> 

CSS:

body{
background-image:url(images/bg.png);
background-repeat:no-repeat;
}

#logotipas {
	background-image:url(images/logo.png);
	margin-left:325px;
	position:top;
	width:803px;
	height:316px;
	}

#navig {
	background-image:url(images/navig.png);
	position:relative;
	margin-left:290px;
	margin-top: -100px;
	width: 542px;
	height:20px;
	}

#navig a {
color:#aeaeae;
text-decoration:none;
font-family:myriad pro;
font-size:12px;
}

#navig a:visited {
color:#e5e5e5;
}

#navig a:hover {
color:#515151;
}

.linkai {
position:absolute;
top:-16px;
left:-47px
}

.linkai li {
margin: 16px 20px 10px 27px;
list-style-type:none;
margin:none;
display:inline;
}

#naujiena {
	background-image:url(images/nlang.png);
	width:545px;
	height:241px;
	margin-left:290px;
	margin-top:10px;
	}

.pavadinimas {
    background-image:url(images/npav.png);
    width:528px;
    height:29px;
    top: 8px;
    left:10px;
}

.pavadinimas a {
color:white;
font-family:arial;
font-size:12px;
top:5px;
left:60px;
}

Redaguota , nario Žukas.

Neblogs toks, bet vistiek kažko trūksta, bet nežinau ko, +rep.

Ačiū, dėl to ko trūksta, kaip ir minėjau dizainą maketavau ne aš. Aš tik pritaikiau jam HTML kodą. Šį dizainą speceliai taikiau sau, nes jis atrodo man toks "tuštokas" ir žinojau, kad nors ir esu naujokas HTML kalboje, bet šis dizainas man pravers akis ir aš jį sukoduosiu, bei taip išmoksiu ką nors naujo. Nesakau, kad ir šį dizainą buvo lengva sukoduoti, bet palyginus + kiek padariau klaidų manau išėjo viskas gerai. Kitą kartą jau eisiu į sunkesnį lygmenį, manau dizainą piešiu pats ir koduosiu pats, bet jau piešdamas dadėsiu "funkcijų" dėl kurių reikės gerai pasukti galvą :). Bet PS. Ačiū, dar kartą, jog mano pastangas vertini teigiamai :)

Šaunuolis :) REP.

Ačiū, jog vertini teigiamai :)

(redaguota)

CSS kodo lygiavimas baisus. BTW, aš jį irgi kodavau, kai buvau vos pradedantysis koduotojas. Patarčiau pakeisti šriftus į tokius, kokie yra PSD, o ne į visokius Times New Roman ir pnš.

Malonu girdėti pastabas :), tai su lygiavimu jau sakiau temos turinyje, jog man tai nekažką gavosi ir su tuo padariau klaidų, bet su laiku mokausi. O dėl šriftų, .PSD faile jie yra pakeisti, taip kurių aš neturiu išsisaugojęs ir taip gavosi, jog teko juos keisti, bet manau su tuo didelės problemos nėra, nes ir mano pritaikyti šriftai pakankamai atitinka orginalaus dizaino šriftus.

Nu bet anyway ačiū už nuomonę, man ji tikrai pravers ateityje :)

Šiaip mano nick su GReddy, ne Greedy, bet nesvarbu :D Smagu, kad mano darbai kažkam praverčia ir dar turi įtakos praktikuojantiems koduotojams, jeigu reiks daugiau darbų mokslams, rasi čia: http://greddyart.us.lt/Sekmės mokinantis

Pataisiau :D, šeip jau norėjau tau dėl šito dizaino didelį ačiū pasakyti, jog juo daliniesi ir kaip sakai padedi praktikuojantiesiems koduotojams, žinoma pasistengsiu ir daugiau su laiku panaudoti tavo darbų mokslo tikslams, bei labai smagu, jog mėgsti dalintis savo darbais ir siūlai daugiau jais pasinaudoti. :)

Ačiū, kad padėjai tikrai manau skoloje neliksiu :)

Šaunuolis, kad daliniesi! :) Pravers man mokslo tikslams.

Ačiū, už nuomonę, bei džiugu, jog galiu padėti, bent kažkuo :)

Labai paprastas, bet gal kai netingėsiu pabandysiu kažką rimtesnio padaryt

Džiugu girdėti, tikrai lauksiu :)

Redaguota , nario Žukas.

Malonu girdėti pastabas :), tai su lygiavimu jau sakiau temos turinyje, jog man tai nekažką gavosi ir su tuo padariau klaidų, bet su laiku mokausi. O dėl šriftų, .PSD faile jie yra pakeisti, taip kurių aš neturiu išsisaugojęs ir taip gavosi, jog teko juos keisti, bet manau su tuo didelės problemos nėra, nes ir mano pritaikyti šriftai pakankamai atitinka orginalaus dizaino šriftus.

Nu bet anyway ačiū už nuomonę, man ji tikrai pravers ateityje  :)

Tuomet naudok bent jau Arial, Tahoma arba Calibri. Sėkmės.

cleanlogo.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4149 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...