Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Apie Lietuva, Rusija, Amerika.


Ray_Cameron

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3386 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

DĖMESIO! Straipsnis rašytas  ne mano!

 

As bandziau laikytis toliau nuo politikos ir, kaip sakoma: norisi gyventi be keiksmazodziu, bet *Myliu SuperGames.lt**t...

Zinot ka? Atsibodo gyventi salyje, kur nuo pat gimimo esi "okupantas", o paskutiniu metu- dar ir "Putino agentas". Atsibodo stebeti zmoniu isterija, apie jau 20 metu "puolancius rusus"... Isterija zmoniu, kurie nesupranta, kad sneka apie didziausia (!) pasaulio valstybe, kuriai uztektu keliu valandu, kad vien desantu uzimti visas strategiskas vietas Lietuvoje... as jau patylesiu apie "Topol-M", vienos tokios grazuoles uztektu kad isnesti visa musu "nepriklausoma" valstybe kartu su visa likusia Europa. Jus tykit valdziai, kuria laizo amerikietiska subyne ir jumis manipuliuoja, maitina jus pasakomis apie puolancia Rusija. Ir zinokit, galu gale musu valdzia prisizais ir tada nieks neateis i pagalba. Nei NATO, nei mobilizuoti gyventojai, nei dar kazkas nepades, kai Amerika ispravokuos Rusija, musu valdzios rankomis.

Puse is jusu, komentatoriu, galvojat kad karas tai grazus ir patriotiskas gyvenimo etapas, bet is tikro net nematet dideliu mustiniu, po kuriu visur lieka kraujas ir nieko, visiskai nieko grazaus. Jus ruosiates kovoti su salimi, kuria bande uzimti turkai, svedai, prancuzai, vokeciai (2 kartus) ir daug daug kas ... Per savo didele istorija nebuvo nei vienos kartos Rusijoje, kuri nezinotu, kas yra karas. Ir vistiek jinai gyva! Ne isgyvenusi, o gyva! Ir gyvens toliau.. Ir joks Obama nesugebes uzkariauti sitos salies, tuo labiau to nepadarysit jus.

Rusijai nereikia karo su Europa. Rusijai nereikia Lietuvos. Vel pasakysit apie "uzkariauta Kryma"? Skirtumas tarp Lietuvos ir Krymo tame- kad Kryme VISADA buvo Rusijos flotas! Daugiau nei 70% Krymo gyventojams- rusu kalba yra gimtoji. Krymas istoriskai buvo rusiskas ir net budamas Ukrainos dalymi- islaike savo autonomija. Kas is jusu buvo ten anksciau (nuo 1991 iki 2014 metu)- patvirtins mano zodzius- VISADA ten snekejo tik rusiskai. Tai buvo ju valia ir ju galimybe (kaip autonomines respublikos) iseiti is Ukrainos ir prisijungti prie Rusijos. O "zalieji zmogeliukai" tik padejo jiems netapti dar vienu Donbassu. Pabendraukit su Krymo gyventojais, jie patis jums viska pasakys. O del Lietuvos... Rusijai Lietuva nera strategiskai svarbi vieta, jie ir taip turi priejima prie Baltijos juros. Rusijai nereikia "tilto" iki Kaliningrado per Latvija ir Lietuva. Rusijai nereikia karo. Karas visalaik buvo naudingas tik amerikieciams. Kodel? Nes tai dideli pinigai, tai kapitalizmo kaina.

Nebukit provokacijos aukomis ir rankomis, nei jums, nei rusams reikalingas karas Europoje. Geriau pasakykit Putinui (kurio as, kaip anarchistas- tikrai ne dievinu) aciu uz tai, kad iki siol laikosi ir nereaguoja i tokius musu prezidentes zodzius kaip "Rusija- teroristine valstybe...", "Rusija okupavo...", "Rusija puola...". Butu prie valdzios vietoj Putino toks kaip Stalinas, turedamas siandienos jega- isnestu jau puse Europos, negalvodamas apie kaina. O jeigu tikrai norit pakeist kazka, gal laikas pagalvoti apie save? Pagalvoti apie tai, kiek Jusu liko, lietuviai? O kiek liks po karo? Ar tikrai mes tokie laisvi su tokia provokuojancia valdzia? Ar tikrai mes laisvi, kai gyvenam blogiau vos ne uz visa pasauli ir kaltinam rusus, nors tik jie isejo, kai mes VISKA prap*som, ka jie mums paliko, o tada musu bedos ir prasidejo.
As nesakau kad mes turim vel jungtis su Rusija. Tuo labiau jiems patiems nereikia dar vienos autonomines salies, kuri neturi jokios produkcijos, prarado beveik visas fabrikas ir net toki dovana kaip elektrostancija, bet kuria reikes maitint. Jiems naudingiau prekiaut su mumis. O mums pigiau pirkti is ju. Atejo laikas apsisprest, kur yra teisybe, o kur yra melas ir provokacija, kas yra draugas, o kas tiesiog naudojasi naivumu. Atejo laikas klausti musu valdzios ir teisti ja uz tokia musu padeti. Neleiskit treciajam pasauliniam karui prasideti nuo Lietuvos. Ir pagalvokit apie savo vaiku ir savo salies ateiti. Ar tikrai musu salis tures ateiti, einant tokiu keliu? Abejoju.

_____
Jusu okupantas, anarchistas, ArteMon

2015.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Dar vienas.. Visi rusai siuo metu sako apsyka Amerika kaip tik gali. Bet kazkokio bybio visi politikai ten siuncia, savo vaikus, kaip mokytis taip ir gyventi. Jeigu jau tokios RUSIJOS patriotai, tai kokio bybio ju visi vaikai Amerikoje esa. Tuo tarpu visi yra kalti kaip ir Rusija taip ir Amerika. 

Redaguota , nario VestaHell
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Tiesa, aukso žodžiai. Bet niekas tiksliai nežino, ko Rusija ir JAV nori, niekas jų mintyse šifravimo aparatų neįkišo, tad tai tik mislijimai, kokia iš tikrųjų tiesa. Tačiau, kad ir kokia ji, Lietuva nei pakariaus, nei apsigins bent laikinai nuo Rusijos, tuoj pat iš kaliningrado atsiųs žmogeliukų ir tupėsim kampuose prispausti, o Rusija motyvų gali ir daugiau turėti, pvz.: Klaipėdoje rusakalbių gyvenančių žmonių provokacija, kad su jais yra netinkamai elgiamasi ir panašiai, o Rusija jiems tikrai padės.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Lietuvai reikia susijungti su Rusija tada nebus toks didelis savizudybiu skaicius ir gal gimstamumas bus didesnis.

Ką dar kvaileli pasakysi, kad prie rusų buvo geriau? Kai pusę tautos į sibirą ištrėmė, o kitą badui paliko? Istorija kartojasi, tad mažiau šnekėk ir sedėk subinę suraukęs. Nesišakos Lietuva - nebus problemų, bet tuo pačiu reikia ir žinoti, kad Rusija stebi mūsų veiksmus.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ką dar kvaileli pasakysi, kad prie rusų buvo geriau? Kai pusę tautos į sibirą ištrėmė, o kitą badui paliko? Istorija kartojasi, tad mažiau šnekėk ir sedėk subinę suraukęs. Nesišakos Lietuva - nebus problemų, bet tuo pačiu reikia ir žinoti, kad Rusija stebi mūsų veiksmus.

Stebi ne tik Rusija, lygiai taip pat ką reikia, stebi ir JAV. Btw, paskutinė mintis labai taikliai, nesišakosi tai ir nebus problemų, su visais reikia stengits sugyvent taikiai, o ne stumt ar vadint teroristinėmis šalimis. Kaip sakė Hesė: ,,Karo baimės kurstymas yra sena gudrybė žmonių, kuriems karas reiškia verslą ir pelną''.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3386 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...