Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Del youtube partnership ir ar imanoma atsisakyti ? ( placiau temoj )

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4149 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi draugas nori pradeti youtubinimo karjera bet nezino apie tuos partnershipus tad klause manes o kadangi as atsakyti negalejau tai klausiu jusu.

Koks yra geriausias partnershipas naujokui turinciam nuo 100 subscriberiu ( jei toks yra ). Nesakau kad jis tiek ar daugiau ar maziau turi et tiesiog idomu koks geras pradedanciajam. Girdejau yra hexolute. Ar jis geras ?

Dar lyg buvo lietuviu networkas jei neklystu. Ar jis tebegyvuoja ?

Na ir dar vienas klausimas : jeigu pasiims partnershipa bet baigs youtubinti ar ieskos geresnio, bus galima atsisakyti partnershipo? ( na jei dar 18 nera.. ).

Dekui uz jusu atsakymus, tikiuosi ju normaliu o ne freepostu. :)

Sv domytė. Lietuvių kiek žinau čia buvo VideoPlus.lt bet nebegyvuoja normaliai man atrodo, apleistas. Atsisakyt turėtu eit.

Sv edvi. Ne man o draugui reik. Aciu kad priminei ta videoplus sita omeny turejau. Eisim kada per skp pasneket kai galesiu ?

freedom.tm gali atsisakyt kada nori, nėra jokių reikalavimų, galima pasikelt gaunama procenta, rinkt taškus ir už juos gaut kažką. Žodžiu zjbs :D Uždirbau 20eur per pora mėn ir jokių bėdų :D

reikes pasiulyt, dekui

Music Nations Network. Šeip nėra skirtumo koki partnershipa rinktis, dėl to kad jie visi dažniausiai moka 70% nuo uždirbtų pinigu. Apie Music Nations Network moka kiekvieno mėnesio 7diena.

Nėra geriausio partnershipo visi kažkuom geresni.

Kad patekti į partnershipa nėra svarbus Subscriberiu kiekis, pas juos yra svarbiausia peržiuros, pvz kai aš norėjau patekti į Music Nations man reikėjo turėti 100 ar 200 pastoviu peržiuru į diena.

" Na ir dar vienas klausimas : jeigu pasiims partnershipa bet baigs youtubinti ar ieskos geresnio, bus galima atsisakyti partnershipo? ( na jei dar 18 nera.. ). "

Jeigu baigs dirbti su youtube jis tiesiog galės palikti savo channel su partnershipu ir jeigu atitiks reikalavimais visalaik, jis tiesiog kiek viena mėnesi gaudynės pinigus, nedirbdamas, aišku mažiau gaudinės, bet nebūtina atsisakyti partnershipo. Aš kai bandžiau atsisakyti partnershipo man reikėjo pralaukti kažkuri laika, ar savaitė ar kiek, dabar jau neatsimenu, bet reikėjo laukti kažkiek. Amžius nėra svarbu, tiesiog jis iš paypal negalės išsimti pinigu į lietuviška saskaita, nes nebus patvirtines paypal, nebent kažkas iš vyresniu patvirtins.

Aš irgi nepilnametis ir nepasitvirtines paypal paskyros, bet aš perku iš eBay arba iš kinietiškų tinklalapių visokiausius daiktus, tad man nėra skirtumo ar aš išsiemes pinigus kažka nusipirksiu lietuvoi 2x brangesnė kaina, ar tiesiog iš eshopu nusipirksiu ir laukti ilgai nereikia, mėnesis maximum.

Jeigu kils klausimų rašyk į skype : DonSnolva

To hexolute nėra, buvau istojąs nueinu prieš kelias dienas, ten į jų puslapį kur galima dainas, kiek uždirbai pavedimus ir kitoki š pažėt ir spėkit network not found. Galvojau gal hostas ar kas pasibaigė, gal taiso, bet akip nėra taip nėra ir kas gražiausia kai yra youtubei pažėt tipo monetized by paspaudžiu linką this channel does not exist, ir dar kažkodėl to networko pavadinimas pasikeitė CIS Entertainment, googlei tokio nėra, so yeah 1 month in youtube gone preaty awesome, nei tų grašių negausiu nieko ir dar reikia laukt kol atjunks. 

Dabar parašiau aplikacija Į freadom.tm pagal atsiliepimus vienas iš geriausių network'ų. Tai tik tiek norėjau pasidalint :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4149 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...