Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3720 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

tuštoka, bet patiko įdėja su kompais, kad nesnusirašinėtu užstoja vaizda :D

Aš manau tau nereikėjo kelti nepabaigto varijato ,nes tikrai vidus labai tuštokas ;)

tuštoka, bet visai spalvos gražios.

Pasirinkau per didelę vietą, darbas kaip ir pabaigtas, su mažiau vietos būtų mažesni praėjimai, bet dėl šito sutinku, manau jeigu tai būtų serveryje tu NPC botais, tai jie užstotų tą tuštumą. :)

Atsiprašau už 2 postą, bet įdomi kitų nuomonė. :)

Kambarių ir taip aišku, kad nedarei, tai kas čia 20h užtruko nesuprasiu :D

Iš naujo perdarinėjau, objektų ieškojimas bei taikymas, po pertraukos gan sunku buvo viską vėl prisiminti, 20 valandų gal pilnai ir neužtruko, bet +/- įsivaizduoju maždaug, nebūčiau po pertraukos manau šį darbą greičiau būčiau padaręs, bet ačiū už pastabas. :)

Ką žinau , man tai gražu nors ir tuštoka , bet 20 h tokį darbą daryti ? :o:D

http://imgur.com/a/agcXK#0Beveik taip pat viskas. :D Tik tuščia labai pas Tave ir šiaip nieko įspūdingo.

20 valandų sakau apytikslų skaičių, pats laikas yra ir su pertraukomis, ne vien tik per tą laiką buvo daroma.

@White_Mamba panašu ir man, bet dariau pagal save, tavo darbą pamačiau kaip jį pabaigiau, iš dalies išties tuščia pas mane, reikėjo mažesnio ploto, bet sekančiuose darbuose viskas bus geriau, ačiū už kritiką ir pagyrimus! :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3720 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...