Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3594 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki visi supergames.lt forumo nariai,bei mano heiteriai. Štai ir vėl aš ieškau projekto. Man tikrai nesvarbu,ar jis startavęs ar ne,svarbu kad projektas būtų kuo unikalesnis viskuo(t.y forumo dizainu,modifikacija) ir kad būtų maloni administracija. Dabar papasakosiu apie save. Taigi,sveiki,esu Arminas,iš Šiaulių miesto ir man yra 15 metų. Gyvenime stipriai užsiiminėju viena sporto šaka,kuri yra vadinama antrąja Lietuvos religija, t.y krepšinis. Šią sporto šaką lankau jau 5 metus. Laisvalaikiu mėgstu būti su draugais,išmėginti jėgas su jais krepšinio aikštelėje,o taip,kai nėra ką veikti,stengiuosi kuo daugiau laiko praleisti prie turnikų ir lygiagrečių. SA-MP žaisti pradėjau būdamas 13 metų. Tada klasiokas man pasiūlė ateitį į vieną lietuvišką freeroam serverį,ir tada aš užsikabinau tame projekte,ir iki šiol ten žaidžiu. Kokias paslaugas aš teikiu? Stipriai išreklamuoju projektą,stengiuosi kuo kokybiškiau atlikti savo darbą. Į reklamavimą įeina: Skype bot reklamavimas,reklamavimas įvairiuose SA-MP supportuose,bei aprašymų kūrimas. Aprašymus stengiuosi rašyti kuo ilgesnius,bet kuo įdomesnius skaitytojui. Ir taipogi,šiektiek galiu užsiimti svetainių kūrimu. Moku visus pagrindus,bet savęs profesionalu vadinti negalėčiau. Ačiū už dėmėsį.

Bei išvardinsiu projektus kuriuose esu buvęs:

Simg.lt,OtherLife.lt,LS-City.lt,Flamin.lt,Tkg.lt,bei daug kitų.

Bereikalingi komentarai nelaukiami.

Kontaktai:

Skype: luknis.darbinis(Greitu metu tikiuosi susikurti naują skype profilį)

Rekomendacijos:

Patikimas , sėkmės tau paiėškose

Sėkmės, patikimas, rekomendacija.

Rekomendacija - patikimas, sėkmės!

Patikimas, sėkmės ieškant projekto

Patikimas. // rekomendacija.

Patikimas ^^

Patikimas.

Patikimas!, išmanantis daug dalykų, padedantis, sėkmės.

Patikimas velnias esi :D

Patikimas, sėkmės ieškoti projekto eilinį kartą :D

Redaguota , nario #luknis
  • Teigiamai 6
  • Neigiamai 1

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3594 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...