Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4160 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveikučiai,

Pradėjau piešti tokį šiokį "simple" dizainą HTML struktūra, kad vėliau galėčiau ir dizainą sukoduoti. Dizaino padariau tik viršų ir dar, ne visą, nes stringu su search shap'u (niekur nerandu tinkamo icono atsisiūst :D), ir bebėjo jau man kaip liga su nelygumais...

So anyway, kam aš kuriu šią temą?- Na, viskas paprasta, kadangi aš dar ant tokių dalykų "skill'o" neturiu, o užtat turit jūs!, tai tikiuosi galėsite pagelbėti kaikuriais klausimais, nu pvž. Tuo pačiu search iconu, nes aš jo niekur nerandu tinkamo :D, kitaip išsireiškiant prašau jūsų pagalbos, kad nesukurčiau ir vėl eilinio šūdo į kurį net pačiam sunku pasižiūrėti.

Tai okay, kol nepradėjau prašyti jūsų pagalbos, įkelsiu dizaino (įžangos) nuotrauką, ir jeigu galit vertinkit, daugiau, gal kritikuokit, kad žinočiau ką keisti į gerą pusę

Nuotrauka: 

677d15442d560f766862db670eae239f987.png

---------------------------------------------------------------------------

Nu va jeigu neišsigandot, tai sveikinu :D (žinoma joke...), tai va chebryte kaip ir sakiau vertinkit ir sakykite ką keisti, nes aišku čia daug ką reikia keisti, bet gal būt su jūsų paiškinimu geriau seksis, kaip jau gal ir pastebėjote, ką darau tai tik su kitais kartu, nes šitaip lengviau sekasi, kaip man naujokui :)

PS.

Ačiū, kurie padeda, man tobulėti :)

Redaguota , nario Žukas.
(redaguota)

Verdana man rodosi. O HTML dizaino įžanga, nieko gero. Jei galvoje sukuriu savo dizainą, dar gražesnį be piešimo, ir lyginant su mano sugalvotu ir su tavo nupieštu, tai be šansų.

Beje, ten ne navigacija o header!!!

Redaguota , nario Vetex

PHP5 && CSS3 && HTML5(-4) && PS6 && jQuery...

Universalūs sprendimai nuo nulio.

(redaguota)

Dek kazka virs navigacijos i desine, kad nebutu tustuma.

Nu jo jau apie šitą masčiau ir pagalvojau gal būt gerai būtų įdėti tokią kaip panelę (žalios spalvos kaip logo pavadinimas), panelę su nario informacija, t.y. kaip ankščiau buvo tie php fusion v7 nario info, su kampe avataru, ir parametrais > "redaguoti profilį" ; "narių sąrašas" ; "paskutiniai komentarai" ir t.t. Nu žodžiu pasiglemšt tokią idėja galvojų, o kaip maždaug turėtų atrodyti ta panelė:

0919905d17a96d7828d8ebbe80818e49686.png

Kaip manai tiktų?...

Verdana man rodosi. O HTML dizaino įžanga, nieko gero. Jei galvoje sukuriu savo dizainą, dar gražesnį be piešimo, ir lyginant su mano sugalvotu ir su tavo nupieštu, tai be šansų.

Beje, ten ne navigacija o header!!!

Nu nemanau, kad "verdana", nes verdana su italic pavertimu naudoju jau navigacijoje, bet kaip matai, tai ne tas pats...

Šeip jo, aš nieko nesakau, nu mano ši įžanga, ji tikrai neįspūdinga, aš kaip ir sakiau nemoku taip kurti kaip gal būt tu, bet bandau išmokti, ir tikrai priimtu tavo kritika :), o dėl navigacijos, paiškink kodėl ten turi būti header, jeigu man atrodo headeris tas dalykas kuris yra virš navigacijos su nuorodomis.

V2. (info panelė)

de30824285eb8600b7151a5d97033b4f893.png

Redaguota , nario Žukas.
(redaguota)

Ką keiščiau tai butu šriftas, fonas ir to renderio šešelis nes baisiai atrodo. Bei ant tos visos juostos galėtu būti uždėtas koks gražus grandient pvz. Bei tavo ta vadinama info panelė butu galima pavadinti VVP prisijungimu kadangi tai prisijungimas o ne panelė kažkokia tai..

Redaguota , nario Mind

QMkPpxPDYY0fu.gif

Išgerkim už tuos kurie dar džiaugiasi gyvenimu o ne internetu

Ką keiščiau tai butu šriftas, fonas ir to renderio šešelis nes baisiai atrodo. Bei ant tos visos juostos galėtu būti uždėtas koks gražus grandient pvz. Bei tavo ta vadinama info panelė butu galima pavadinti VVP prisijungimu kadangi tai prisijungimas o ne panelė kažkokia tai..

Nu nežinau, kaip dabar? Dar šendien pakoreguosiu ta VVP ir headeri, nes biski grypas ten... O šeip idėja ir pnš jau į tą puse???

3f6efb38cdd94bc43493f32277f3857a777.png

Nu nežinau, kaip dabar? Dar šendien pakoreguosiu ta VVP ir headeri, nes biski grypas ten... O šeip idėja ir pnš jau į tą puse???

3f6efb38cdd94bc43493f32277f3857a777.png

Fui, praitas prisijungimas buvo gražesnis.. Dėl renderio tai dėk vienodus o ne skirtingus.. O dėl navigacijos tai pabandyk nebūtinai gradient'ą o ką nors kito nes dabar nelabai irgi atrodo. Bei ant navigacijos vietoi tavęs aš pakeiščiau šriftą.

QMkPpxPDYY0fu.gif

Išgerkim už tuos kurie dar džiaugiasi gyvenimu o ne internetu

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4160 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...