Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4142 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, nežinau ar šitam forume yra daug asmenų statančių už sportą pinigus, bet man užteks jei jų bus bent keli.

Taigi nutariau sukurti šią temą ir teikti jums savo pasiūlymus.

Ir būtų labai malonu, jog parašytumėte komentaruose kas apsiema šitu reikalu.

Pats sportu domiuosi tikrai ilgą laiką ir mano stiprioji puse - krepšinis.

Čia analizių jokių nerašysiu tiesiog duosiu savo pick'us.

Taigi pirmieji pickai jau šiandienos iš Eurolygos:

2015-02-27

Anadolu Efes - Laboral Kutxa
Laboral Kutxa (+9.5) (Reiškia, jog Kutxa nepralaimės daugiau nei 9 taškais)

Kof: 1.75

CSKA - Fenerbahce Ulker

Bendras 160 underis (Jog per abi sudėjus nebus 160 taškų)

Kof: 1.80

Patarimas: Abu dedam atskirai ir ta pačią suma.

Redaguota , nario David'as

laimėjęs esu iš statymų: 300LT,  kišęs - 600lt... tai daugiau megint kažkaip nebesinori.. :D

Geriausiai yra dėti už viena įvyki ten su kokiu 1.80~ kofu ir visada tolygią sumą ir savaites gale tikrai matytum pliusą..O kaip būna jūs ten gaudot kosmos padėja pora euru norit pora šimtų, tai taip ir šeriat tus punktus.

Jooo iš fb musu statymai grupes ištrauke pasiūlymus, tipo pats ekspertas :D

Šeip tai, jog ten dalinasi dauguma savo statymais, nereiškia kad iš ten emu aš. Ir šiaip šiandien Eurolyga buvo visu dėmesys ir kažko labai iskirtinio ten neprideliosi, kas overi ar kas minusine, kas pliusine dėjo, buvo kiekvieno atskiras reikalas. Mano , kartoju MANO pasirinkimas buvo toks.

Šeip tai, jog ten dalinasi dauguma savo statymais, nereiškia kad iš ten emu aš. Ir šiaip šiandien Eurolyga buvo visu dėmesys ir kažko labai iskirtinio ten neprideliosi, kas overi ar kas minusine, kas pliusine dėjo, buvo kiekvieno atskiras reikalas. Mano , kartoju MANO pasirinkimas buvo toks.

Jai nekopini tai klok analizes šiandien :)

AŠ TIKRAI NEGRYBAS

Ta prasme kam dėl šito forumo rašyt analizes? Kur spėju niekas net nestatys čia kartu su manim..Jei atsirastų bent keletą susidomėjusių ir statančių, tikrai gautumet analizes.

P.S Statymai bus šektiek veliau.

Tai analizem yrodisi, kad realiai kažką išmanai, atsiras susidomėjimas ir pasitikėjimas o taip tai bent biški domintis krepšiniu žmogus gali irgi taip spelioti....

AŠ TIKRAI NEGRYBAS

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4142 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...