Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5202 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Vardas : Arminas

Slapyvardis : BloDlust

Amžius : 16

Žalingi įpročiai : Nerukau , negreriu.

Pomėgiai : Pasivaikščiuoti su draugais , treniruotis, dalyvauti varžybose :) Kaip: Pepsi karate kyokushin čempionatas,lietuvos jauniu čempionatas,europos jauniu čempionatas o pasaulio čempionatas nuo 18 metų

Sportas : Karate kyokushin

Gyv. Vieta : Lietuva, Kėdainiai.

Zodiako ženklas : Žuvis ;D

Gim. Data : 1994 02 26

Skype adresas : loriax1

Klasė : 10a

Broliai/sesės : 1 brolis Andrius (Vyresnis)

Mėgstamos TV laidos/serialai : Daktaras hausas , nusivylusios namų šeimininkės.

Muzika : visi stiliai patinka.

Mokykla : Atžalyno gimnazija

Ūgis : ~1.87.

Laisvalaikis : Sėdėti prie PC, žiūrėti TV , Vaikščiuoti su draugais.

Augintinis : Vokečių aviganis

Patinkantis mokslas : Biologija,istorija.

Noras : Greičiau sulaukti atostagų.

Tai tiek. :)

Svečias

Sveikas atvykęs,malonu.

Sveiki :kiets:

-- Papildyta --

Sveikas :], laimėt Kyokushin pasaulio čempionatą nesitikėk, nes Dovydas Kavaliauskas dar žiauriau treniruojasi. Jei važinėji į tokius čempionatus turėtum jį žinot.

Žinau aš ji savo akimis mates bet Donatas Imbras Geresnis :) Bent jau man nes jis geriausias europos sportininkas

-- Papildyta --

Aš ant karate turiu Ruda dirža su juoda juostele (1 kyu) laikysiu juoda dirža kaip sueis 18 metų ( 1 dan) 1 dan ir vadinasi juodas diržas o tas dan tai yra danas Juodas diržas su auksine juostele , 7 Dana turi Figh shin

-- Papildyta --

Kai laikai pirma juoda dirža tai gauni iškarto pirma dana ir ant to diržo Tavo vardo pirma raide ir taškelis po to taškelio tavo pavarde japoniškai ir juoda dirža veža iš japonijos pire juodo diržo + japoniškas diplomas. :liuxas:

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5202 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...