Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3719 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki visi norėjau pasidalinti savo sukurtu SuperGames.LT Parašiuku tik nesmerkit taip jau :D Jai patiko r3p ir galit ji naudoti ;) Sukuriau kaip tik visiems SuperGames.LT Vartotojams!

67c4bbfce5280cb0433a58e1f39c4f19198.gif

http://www.part.lt/img/67c4bbfce5280cb0433a58e1f39c4f19198.gif

Pagarbiai KosteZasibys` eSFG.LT WebMasteris

Redaguota , nario KosteZasibys`

zasibys.gif

KosteZasibys` eSFG.LT WebMasteris

Gražus darbas, graži idėja. Bet turiu pasiūlymą, tas susijungimas įvyksta per greit, ta prasme tie žodžiai artėja vienas link kito lėtai, o paskui pyst ir susijungia. Ir dar palei mane ties tuos susijungimo galėtų būt koks nedidelis efektas, kad ir tas pats blizgutis :)

What's my name? Let's see

sakir as + e

Now read it backwards. Magic? Yep, it's magic.

tas pedik spalvos šriftas tai hujovas, bet tavo darbas tai tikrai gražus. ;0) +rep

Na nezinau del tu pediku :D bet dekui, tesiog jai tureciau kantrybes sukurciau geresniu, tesiog jai kaskas netaip iskart susinervojiu ir viska isjungiau lauk neatlaikau kaip reik daug kantrybes tureti...

Keista, avataras irgi panašios spalvos :D

Jai jus apie texto spalva kaip rasau temose kaip naudojiu del ko tokia spalva? Na tesiog esu eSFG.LT webmasteris ir forumo rangas yra tokios spalvos kaip webmasteriui tai ir naudoju sia spalva visados kur berasyciau :)

zasibys.gif

KosteZasibys` eSFG.LT WebMasteris

Na nezinau del tu pediku :D bet dekui, tesiog jai tureciau kantrybes sukurciau geresniu, tesiog jai kaskas netaip iskart susinervojiu ir viska isjungiau lauk neatlaikau kaip reik daug kantrybes tureti...

Jai jus apie texto spalva kaip rasau temose kaip naudojiu del ko tokia spalva? Na tesiog esu eSFG.LT webmasteris ir forumo rangas yra tokios spalvos kaip webmasteriui tai ir naudoju sia spalva visados kur berasyciau :)

Aš tiesiog juokauju, nieko asmeniško. Viskas gerai :)

Šitoj temoj daugiau reklamos, nei bet kurioj kitoj.

,

I.T. Nieko ypatingo. Tai sugebėtų padaryti bet kuris naujokas ( kuris moka daryt judančius tekstus ).

cleanlogo.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3719 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...