Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3741 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, šiandien ryte įsijungiu kompiuterį, ir matau, kad mano ekrano kairys apatinis kampas "pašviesėjas". Ta prasme jo pixel'iai šviesesni. Taip pat yra pora raudonų pixel'ių ir balta pixel'ių "juostutė".

Klausimai

1. Nuo ko čia taip atsitiko?
2. Ar galiu sutvarkyti, jei taip tai kokiais būdais?
3. Ar ekranas nesuges, ta prasme ar liks tik toks, ar išsiplės po visą ekraną ir aš juo nebegalėsiu naudotis?

-- Po gal 2 valandų buvimo įjungto jau pradėjo geltonuoti ta vieta, raudona ir balta "juostutės" prailgėjo.

pas mane kai uzkepinau vaizduske pradejo per ekrana kai kuriuose vietuose eit juosteles raudonos o kai visiskai uzkepe tai visas ekranas vien buvo perejas raudonom juostom bet veike dar viskas galejei narsyt viska tik spalvos isbluko truputi vietomis ir ekranas druzetas

O tai kaip man patikrinti ar dėl vaizdo plokštės? Nes neturiu kitos, o šita yra Intel HD(shit, I know)...

Magneto toj vietoj niekur neguli? Kolonele gal per arti ekrano.. ar ausines..

Jei nieko toj vietoj tokio ner, tai jau monitorius atgyveno savo..

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

mhm gal ekranas sugedo pats moniturius geras gal spalvų jau nebėra keisk ekraną , ne monitorių visą

Pirmą karta girdžiu kad ekrane yra spalvos, žmogau čia ne spausdintuvas... 

Visi tavo nusakyti požymiai yra apliejimo arba sutrenkimo atveju. Nebus kad mama kažkokį vandenį nešė gėles laistyti ir netyčia apliejo? Arba gal krito kažkaip? Pasiklausinėk tėvų, brolių, seserų ar jie nieko nepadarė. O šiaip viskas bus tvarkoje, tik jeigu ilgai dar tą ekraną naudosi, tai to kampo visiškai nesimatys. Nei bent dar bus kokios nors kitos komplikacijos, bet kol viskas veikia gali naudoti. :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3741 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...