Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5254 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,

nu aiskia dabar. :)

zodziu jai turi admin packa tai nieko siustis nereikia... eini i addons>amxx>scripting ten yra visi sma failai. ten turetu buti tavo norymas sma kuri darysi i amxx jainer susikurk ta sma ( as kurt nemoku moku tik redaguoti ir daryt komandas) zodziu susirandi sma failiuka kurio tau reikia ir tam paciam scripting folderyje tu rasi tokius du exe. su melina icon vienas bus kazkoks ten nepamenu o kitas bus compile ir ta sma tempi (paspaudi kairi mouse mygtuka) ir tempi iki to melyno compile.exe failo (jo siustis nereikia) uztempi atleidi mygtuka ismeta bat (juoda langa) nu man laukt nereik labai greitai viskas nzn koks tavo pc bet irgi manau iskart padro. ismete ta juoda ir parasys tau press enter paspaudi enter tas langas uzsidaro. tavo amxx failas jau bus padarytas compiled folderyje(jis yra addons>amxx>scripting>compiled)

panrsai ir ten jau rasi tavo failo_pavadinimas.amxx ir dek ta amxx kur tau reik i plugins i admin pacak ar dar kur tik nori :) jai dar kas neaisku klausk bet manau jau suprasi :D

Ne nu tu... Kodėl man veikia, o tau ne? Įsirašyk amxmodą (servo failus) ir bus compileris.

Tau veikia? Tik kazkodel as bandziau man raso You must upload a valid file! po to draugo paprasiau jam ir tapati raso, o darom taip spaudziu "pasirinkti" tada "compile" ... Bandziau viska as su servo failais man ten jokio compiler.exe ner tik compiler.sh bandau i ji ikelt niekas nevyksta zodziu, siulyk tu man ka nors kitka arba nuoroda numesk kuris tikrai veiktu...

Tikrai kad "nėra"....

Jeigu taip tingi įsirašyt amxmodą, tai pakeisk temos pavadinimą į "Įrašykit amxmodą"

Va failai kurių reikia kad sucompilintum

scripting.rar - 318.5 Kb

As serverio amxmod naudojo, o ne kazkokiu ten compile.exe jokiu nera nei viename mano serveryje, zodziu lyg ir viskas veikia bet raso

Compilation time 0,02 sec
press enter to exit

Nieko nebeliek paspaudziu enter bet tam folderyje compiled niekas neatsiranda, gal kazka ne taip darau?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5254 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...