Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4163 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, boostinu rank už skin bet galiu ir banku. Mano pačio rank mge. Galiu iki mg laisvai pakelti. Skype giedris147 , nerašom nesamonių temoje, dekui. Reputacijos turiu šiek tiek supergames.lt ir steame.

Beje nepykit kai kurie kad neboostinu free, meto man čia - rep :D , bet galit dėlioti jei jum linksmiau

Redaguota , nario NoHs
(redaguota)

- rep dėjau ne už tai, kad free neboostini, o dėl to, kad nematau reikalo už tai bandyt užsidirbt, ir gaila,jog atsiranda tokių žmonių kuriems to reikia ir tuo labiau tų kurie tai daro. Po to kai sumes tave su tokiu pačiu grybu, kurį paboostinai ir praverksi visą matchą, jog nežino kur duste B plantas.

Nebijok, nesumes, iki tiek neboostinu :) O jei kiti nori, man negaila pakelti, uz skin ar dar ka nors :)

Redaguota , nario NoHs

- rep dėjau ne už tai, kad free neboostini, o dėl to, kad nematau reikalo už tai bandyt užsidirbt, ir gaila,jog atsiranda tokių žmonių kuriems to reikia ir tuo labiau tų kurie tai daro. Po to kai sumes tave su tokiu pačiu grybu, kurį paboostinai ir praverksi visą matchą, jog nežino kur duste B plantas.

Cia manau pasakei apie toki zmogu kuris pirma kart pamate Counter Strike zaidima. Kaikurie zmones sedi silver 2/3 ir losia su rusais ar su kuo dar ir negali laimeti, nors saudo geriau nei silveriniai...

Užsiregistruok, būsiu dėkingas - http://gokano.com/ref/8537Td1Hl2y6
CSGODouble, Free Coins - gokano

Ačiū.

Nesuprantu kam gi reikia tokių dalykų gi rankas nėra toks dalykas pasakantis aš kietas ar panašiai, rankas skirtas tam kad galetai žaisti su savo lygio žaidejais, nes tarkim žaidi kaip Silver 3 o tau užboostina ten iki nova 3 tarkim ir tu žaisi su tais kitais priešininkais nova 3 ir panašiais ir nebus įdomumo žaist nes tave iškart nušaus kadangi jie daug geriau žaidžia už tave, o tavo rankas tik užboostintas, tada tu susinervuosi nes tave vis nužudis pradėsi reportint kad aimas čyteris žodžiu t.t. Ir nejausi malonumo žaidžiant žaidimo tad tu jo ir nežaisi. Aišku pirkite kas norite paslaugas tik sakau kaip yra ir tai tikrai neapsimoka!!! :)

e0494ac57f6a6e51149ac131bd40b500266.gif

Iš ko tik ir nesidarot pinigų, veliau po tokių jūsų boostinimų, ramiai žaisti negalima, dėl to aš taip pat dedu neigiamą reputacijos tašką, nes ranked game išvis po kelių savaitėliu nebus galima pažaisti ir taip jau daug tu paboostinu primeta, o jūs tik ir boostinat, kas iš to rank, jei šaudyt nemokėsi būdamas DMG, ar MG.. 

b362b2bdb8495fa3c31627c49e033cb6639.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4163 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...