Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3746 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki iš karto netempęs gumos sakau, jog susidūriau su klaida, ir man prireikė jūsų pagalbos.

foto:

http://www.part.lt/img/a9ef6f8b924a7d6fdca685ccb9752706661.pngprieš Drive Error yra parašytas svetainės adresas, o IP Address tai ne svetainės bet mano IP'as

http://www.part.lt/img/401cf75acd833e722e3fb0dce2a50875925.pngčia taip pat prieš Drive Error svetainės adresas, o IP Address mano IP'a

Tai meta einant į svetaine.lt/admin, vakar einant ten viskas buvo gerai. Tai meta tik einant į ACP, o pačioje svetainėje viskas normaliai, padėjusiam uždėsiu +REP iki limito

(redaguota)

Ką tik tipo aptiko atnaujinimą išmetė ten tą kaip installą puslapyje prisijungiau su ACP duomenimis, ten next suspaudinėjau ir tada 3 ta dalis atsidarė ir reikia pasirinkti applikacija kuria įdiegti, bet rodo tik 1 - 3.4.6 IP.Board    ir toliau desineje Up To Date bandziau kazkaip pasirinkti bet tiesiog neleidzia, jeigu spaudziu next meta kad reikia pasirinkti kazka tai ka man cia reiketu daryti isikelti naujesne versija IP.Boardo?

Bandyk pasikeist database. Arba jau kažką per phpmyadmin pridirbai

phpmyadmin nieko nedariau... nu bandysiu pakeisti DB jeigu daugiau niekas nieko nepasiūlys

Redaguota , nario Str33t

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3746 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...