Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4089 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Labas vakaras,

Renkama komanda, gana galingam projektui. Kaip visada vieni nieko nespėsim ir nepadarysim, idėjų yra daug, įgyvendinimo taip pat. Darbai paskirstomi taip, kad nei vienas nebūtų nuskriaustas.

Domenas yra, forumas pradinis yra, reikia tobulinti!

Reikia:

WebMasterio
• Mapperio
• GFX'erio
• Reklamerio

Redaguota , nario DomantasL

Nemenčinės miškai - MUCHAMORŲ namai!

• Parašė po 1 mėnesio...

"Nauja pradžia, sena pabaiga" . Labai jau iškeli savo projektą, patį save. Būtų laikas nusileisti ir nevertinti savo projekto, kaip vieno geriausio.

Mano projektas jokios reikšmės neturi prie prieš tai parašytos nuomonės.

Ir apskritai parodyk kur aš auktinčiau savo projekta ar pavartočiau nors viena žodi, kad jis vienas geriausiu(ankščiau jis toks buvo)? Taip aš to tikiuosi, antraip jo nedaryčiau ir negaiščiau tiek savo brangaus laiko, todėl,kad aš žinau savo galimybęs ir turiu pradinį žaidėjų skaičių, tuo labiau nelakstau ir neseku pasakų koks jis yra nerealus, nes bandau tai įrodyti darbais,o ne kalbom.

O šeip kiekviena diena matau temose vis naują "UNIKALU,GALINGA,NEREALU,GERIAUSIA" projektą.

Bet tu man parodyk nors vieną iš tų UNIKALIU,GALINGU,NEREALIU,GERIAUSIU kuris dirbtu ir toks butu?

Kaip metai bėga taip ir stovi tą pati tvarka. O to nerealaus projekto taip ir nematyt

SARG,LMG,LSGYVENIMAS,LAS-VENTURAS,RLS O kur visi tie projektai apie kuriuos rašoma vos ne kiekviena diena "UNIKALUS,GERIAUSI, GALIUNAI,NEREALIAUSI.."? Kodėl mes jų negalime prirašyti prie populeriausiu? Nes jų arba nėra , arba užsidaro po keletos dienų arba tik kūrėjų galvose lieka tas "MANO UNIKALIAUSIAS IR GERIAUSIAS PROJEKTAS" tamsiam rūsio gale. :)

O kas įdomiausia jog tikrai populeriausi serveriai , kuriuose žaidžia daugiausiai žaidėjų vadinami šūdais.. Taip man jie irgi nepatinka, tačiau jie moka sudominti žaidėjus ir moka juos priversti žaisti,o tai reiškia jog jų projektas yra tiek kartų geresnis kiek kartų ten daugiau žaidėjų. O kas dar įdomiau jog tokie projektai niekad nesiskelbia ,kad jie yra geriausi,unikaliausi... Nors ir turi tokia teisę.

Nesakau jog tu darai kaškoki šūdą, tačiau galiu beveik garantuoti jog tavo projektas neištems ilgiau menesio arba stovės su labai mažu žaidėjų skaičiumi, todėl,kad tokia yra statistika naujų projektu. Ir visiškai nesakau jog tu kuri kaškoki šūdservį ar panašiai.. Tačiau reik suprasti,kad konkurencija yra pernelyg didelė ir tu niekaip nesusikrausi sau žaidėjų iš didžiausių projektų, o tuo labiau jog dauguma kūrėjų nesupranta kokios modifikacijos, kokių sistemu ir apskritai ko reikia žaidėjams.

Tai jau yra atgyvenęs dalykas ir labai,labai sunku paimti ir įsitvirtinti samp rinkoje, todėl,kad jau yra įsitvirtine projektai tie kurie susikurė senai ir yra visiems žinomi.

Taip pat kaip SuperGames forumo niekas nekonkuruos ( net nesvarbu ar jis bus geresnis )

Taip pat kaip ir tu nesukursi naujos skelbimų svetainės ( nes jų yra pilna ir nesvarbu,kad tavo bus geresnė žmones vistiek eis i skelbiu,alio...)

Taip pat kaip ir tu sukursi radijo stotį, tačiau populeriausia bus zipfm,power,lietus... ( ir daugiau žmonių tavosios neklausys , nesvarbu jog gros geresnė muzika )

Pavyždių galėčiau vardinti ir vardinti.

Tiesiog esmė visa tokia,kad viskas savo laiku, aišku pameginti niekas nedraudžia..  :)

Mano projektas jokios reikšmės neturi prie prieš tai parašytos nuomonės.

Ir apskritai parodyk kur aš auktinčiau savo projekta ar pavartočiau nors viena žodi, kad jis vienas geriausiu(ankščiau jis toks buvo)? Taip aš to tikiuosi, antraip jo nedaryčiau ir negaiščiau tiek savo brangaus laiko, todėl,kad aš žinau savo galimybęs ir turiu pradinį žaidėjų skaičių, tuo labiau nelakstau ir neseku pasakų koks jis yra nerealus, nes bandau tai įrodyti darbais,o ne kalbom.

O šeip kiekviena diena matau temose vis naują "UNIKALU,GALINGA,NEREALU,GERIAUSIA" projektą.

Bet tu man parodyk nors vieną iš tų UNIKALIU,GALINGU,NEREALIU,GERIAUSIU kuris dirbtu ir toks butu?

Kaip metai bėga taip ir stovi tą pati tvarka. O to nerealaus projekto taip ir nematyt

SARG,LMG,LSGYVENIMAS,LAS-VENTURAS,RLS O kur visi tie projektai apie kuriuos rašoma vos ne kiekviena diena "UNIKALUS,GERIAUSI, GALIUNAI,NEREALIAUSI.."? Kodėl mes jų negalime prirašyti prie populeriausiu? Nes jų arba nėra , arba užsidaro po keletos dienų arba tik kūrėjų galvose lieka tas "MANO UNIKALIAUSIAS IR GERIAUSIAS PROJEKTAS" tamsiam rūsio gale. :)

O kas įdomiausia jog tikrai populeriausi serveriai , kuriuose žaidžia daugiausiai žaidėjų vadinami šūdais.. Taip man jie irgi nepatinka, tačiau jie moka sudominti žaidėjus ir moka juos priversti žaisti,o tai reiškia jog jų projektas yra tiek kartų geresnis kiek kartų ten daugiau žaidėjų. O kas dar įdomiau jog tokie projektai niekad nesiskelbia ,kad jie yra geriausi,unikaliausi... Nors ir turi tokia teisę.

Nesakau jog tu darai kaškoki šūdą, tačiau galiu beveik garantuoti jog tavo projektas neištems ilgiau menesio arba stovės su labai mažu žaidėjų skaičiumi, todėl,kad tokia yra statistika naujų projektu. Ir visiškai nesakau jog tu kuri kaškoki šūdservį ar panašiai.. Tačiau reik suprasti,kad konkurencija yra pernelyg didelė ir tu niekaip nesusikrausi sau žaidėjų iš didžiausių projektų, o tuo labiau jog dauguma kūrėjų nesupranta kokios modifikacijos, kokių sistemu ir apskritai ko reikia žaidėjams.

Tai jau yra atgyvenęs dalykas ir labai,labai sunku paimti ir įsitvirtinti samp rinkoje, todėl,kad jau yra įsitvirtine projektai tie kurie susikurė senai ir yra visiems žinomi.

Taip pat kaip SuperGames forumo niekas nekonkuruos ( net nesvarbu ar jis bus geresnis )

Taip pat kaip ir tu nesukursi naujos skelbimų svetainės ( nes jų yra pilna ir nesvarbu,kad tavo bus geresnė žmones vistiek eis i skelbiu,alio...)

Taip pat kaip ir tu sukursi radijo stotį, tačiau populeriausia bus zipfm,power,lietus... ( ir daugiau žmonių tavosios neklausys , nesvarbu jog gros geresnė muzika )

Pavyždių galėčiau vardinti ir vardinti.

Tiesiog esmė visa tokia,kad viskas savo laiku, aišku pameginti niekas nedraudžia..  :)

Taip, sutinku dėl įsitvirtinimo. Taip, gigantai užvaldė rinką. Taip, naujus žaidėjus sunku pritraukti. BET ::

Šiuo metu gigantuose žaidžia daug žaidėjų, nes tuomet, kai jie atsidarė buvo vieni pirmesnių serverių, lengviau būdavo pritraukti žaidėjus, o dabar jie nenori išeiti, nes ten paliks savo "turtus", paliks draugus. Taip, galbūt paskubėjau vadindamas "GALINGU", bet tai nereiškia, kad nauji projektai negali būti tokie, visada yra išeitis. "Kas nerizikuoja, tas negeria šampano". Paleisti serverį nėra sunku, jį išlaikyti stabiliame ON skaičiuje - sunkiausia. Palyginkime, kuriam lengviau įsukti projektą, tarkim man ar Tau. Vienareikšmiškai atsakyčiau Tau, 99 procentai, nes ::

• Senas vilkas.

• Turėjęs projektą, turi patirties.

• Dauguma pažįsta iš senesnių žaidėjų, tad rekomenduos pasirinkti tavo projektą.

P.S. Kiekvienam ON skaičius yra skirtingas, man pavyzdžiui užtektų pirminėmis dienomis tų pačių 20-25 žaidėjų, tai jau pasiekimas, kuomet kažkas žaidžia Tavo projekte, kažkas reiškia yra patinkamo. Su laiku ateis ir žaidėjų skaičius, jeigu projekto neapleisi. Vienas iš pavyzdžių ( dogberry.lt ). Vien dėl užgaidos, ES.^ pasisekė projektas, nors ir buvo mažas skaičius, jis dirbo su projektu, jo neapleido. Viena iš priežasčių dėl ko gerbiu ES.^ - už nepasidavimą.

Nemenčinės miškai - MUCHAMORŲ namai!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4089 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...