Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3549 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)
Suvienytas Žaidimas RP Informacija - Tik, kad gautų tai tiesiai, mano nuomone - Tai yra vienas iš unikaliausių scenarijų, kuriuos aš turiu, pamatė SA-parlamento-nario [RP], Tačiau - Ten yra daug geresni, Bet šiame RP lygmenyje - aš manau, kad tai yra vienas iš geriausių. Bet kokiu būdu - aš kada nors negalvojau apie šio scenarijaus paleidimą. Aš praleidau daugiau kaip 1 metus, dirbdamas ties tuo. Kuriant / Redaguojantis / Taisantis / Nunešantis... ir taip toliau - man nebuvo lengva sukurti tai, kadangi aš nesu gana geras su PĖSTININKU - Tačiau, aš pasistengiau su tuo - scripters Alot padėjo man - Alot betos bandytojų, išbandytų su manimi. Ir taip toliau - Bet kokiu būdu. Prieš serverio paleidimą. Bendruomenės savininkas scammed mane - Paėmė scenarijų ir atsikratė nuo manęs, Tačiau. Jis negalėjo palaikyti serverio, tokiu būdu jis uždarė jį - aš nusprendžiau parduoti jį. Atleast, kad padarytų kažką iš to... Parduotas tai keli kartai. Ir gavo scammed ALOT [Taip - aš esu kvailys pardavime xD] - Tačiau. Žmonės, kuriems scammed mane pradėjo parduoti tai. Reikalavimas, kad jie padarė scenarijų. . Juokingas daiktas yra - Prieš kelias dienas. Vaikinas pabandė parduoti man tai tvirtinantis, kad jis sukūrė tai - Taip ya, nenaudinga man stebėti žmones, pelnančius nuo to ir naudojančius tai. be net žinojimo. Taip taip - aš nusprendžiau išleisti tai. Ypatybės - Visiškai Dinamiškas Verslo sistemos Gebėjimas admins, kad sukurtų/redaguotų/pašalintų firmas IG - Komplektas jų kaina/lygmuo/savininkas - verslo savininkas turi gebėjimą pakeisti produktų kainą, IG - Turi gebėjimą pervadinti verslą - Ar net nustatyti tai yra stojamasis mokestis. 10 Tipų - [24/7 - Elektronika - Drabužių Parduotuvė - Greitas maistas - Radijo Parduotuvė - Klubas - Baras - Kazino - Bankas - Spynų Parduotuvė] Kiekvienas tipas turi, tai yra savi produktai.-/bizint GTA:SA firmų interjerų sąrašui. - Visiškai Dinamiškas Namo sistemos Gebėjimas admins, kad sukurtų/redaguotų/pašalintų namus IG - Komplektas jų kaina/lygmuo/savininkas - namo savininkas turi gebėjimą sukaupti vaistus/dalykus/grynuosius pinigus namo seife - Ar net sąranka Spyna/Pavojaus signalas tam, Namo savininkai gali padėti namą nuompinigiams - Normalūs žmonės gali išnomuoti tai, ir nuomojamas mokestis bus, imdavo nuo atlyginimo kas valandą.-/houseint sąrašui GTA:SA Interjerų-/chouseint sąrašui muitinės interjerų [12 interjero] - Visiškai Dinamiškas Garažo sistemos Gebėjimas admins, kad sukurtų/redaguotų/pašalintų garažus IG - Komplektas jų Kaina/Lygmuo/Savininkas/Dydis - garažo savininkas turi gebėjimą palikti jo priklausančią transporto priemonę viduje [ar bet kokią transporto priemonę] - Jis turi gebėjimą suderinti/iš naujo papildyti/taisyti tai viduje - Jis turi gebėjimą rakinti/atrakinti garažą. Dydžiai: Mažas/Vidutinis/Didelis - Kiekvienas dydis turi, tai yra savas interjeras. - Visiškai Dinamiškas frakcijos sistemos Gebėjimas admins, kad sukurtų/redaguotų/pašalintų frakcijas IG. Admins turi gebėjimą pervadinti bet kokią frakciją. Admins turi gebėjimą sukurti skyrius bet kokiai frakcijai. Admins turi gebėjimą pridėti odas bet kokiai frakcijai. Admins turi gebėjimą pridėti/redaguoti/nunešti rangus bet kokiai frakcijai. Admins turi abiltiy, kad iš naujo nudažytų bet kokią frakciją. Admins turi gebėjimą išvalyti frakciją. - Kiekviena frakcija turi, tai yra savos padarytos pagal užsakymą komandos - Kiekviena frakcija turi, tai yra savos užrakinamos spintelės - Kiekviena frakcija turi, tai yra savas padarytas pagal užsakymą HQ - 10 frakcijos plyšių. - Visiškai Dinamiška šeimos sistema Admins turi gebėjimą sukurti/pašalinti/redaguoti bet kokią šeimą IG. [Tai yra normali šeimos sistema kaip GF Scenarijuje - Joks reikalingumas paaiškinti. - Visiškai Dinamiška Punkto sistema Admins turi gebėjimą sukurti/redaguoti/pašalinti Punktus IG. Admins turi gebėjimą suredaguoti punkto vietą IG Admins, turi gebėjimą suredaguoti punkto naudą IG Admins, turi gebėjimą pervadinti punktą IG Admins, turi gebėjimą suredaguoti punkto savininką/aSMENS TAPATYBĖS DOKUMENTĄ/šeimą/frakciją IG. - Šeimos turi gebėjimą sugauti punktą - Jie įgyja naudą kiekvienas atlyginimas šeimos seife. - Visiškai Dinamiška motelio sistema [Pastaba: Ši sistema nėra iš tikrųjų funkcinė - Kadangi aš netęsiau dirbti ties ja], Admins turi abiltiy, kad sukurtų/pašalintų/redaguotų Motelius IG. Admins turi abiltiy, kad pervadintų motelį IG. Admins turi gebėjimą pakeisti motelio interjerą/eksterjerą IG. - Visiškai Dinamiška ATM sistema Admins turi gebėjimą sukurti/redaguoti/pašalinti ATM IG. Admins turi abiltiy, kad padėtų/nuneštų grynuosius pinigus nuo ATM Admins, turi gebėjimą rakinti/atrakinti bet kokį ATM - Vartotojai turi užregistruoti ATM kortelę nuo bet kokio vietinio banko inorder, kad sugebėtų panaudoti ATM. - Visiškai Dinamiška Žemėlapio dėžės sistema Admins turi gebėjimą sukurti/redaguoti/pašalinti Žemėlapį-B's IG Admins turi gebėjimą suredaguoti Žemėlapio kainą IG. - Vartotojai gali nupirkti žemėlapį nuo Žemėlapio dėžių - vartotojai gali panaudoti/viewmap AR/gps sąrašui svarbių vietų LS [Darbo vietos, Bankai, Verslas, ir taip toliau] - Visiškai Dinamiška Žemėlapio piktogramos sistema, Admins turi gebėjimą sukurti žemėlapio piktogramas IG. Admins turi gebėjimą suredaguoti/kurti/pašalinti žemėlapio piktogramas IG Admins, turi gebėjimą pakeisti žemėlapio piktogramos modelį IG. Admins turi gebėjimą pakeisti žemėlapio piktogramos vietą IG. - Visiškai Dinamiška Šeima HQ sistema Admins turi gebėjimą sukurti/pašalinti/redaguoti Šeimos HQ's IG Admins, turi gebėjimą suredaguoti HQ vidaus/išorinį IG - Šeimos lyderiai [R5 / R6] turi gebėjimą rakinti/atrakinti HQ IG - Šeimos lyderiai [R5 / R6] turi gebėjimą suredaguoti HQ vardo IG. - Visiškai Dinamiška Frakcija HQ sistema, Admins turi gebėjimą sukurti/pašalinti/redaguoti Frakcijos HQ's IG Admins turi gebėjimą suredaguoti HQ vidaus/išorinį IG - Frakcijos lyderiai turi gebėjimą rakinti/atrakinti HQ IG - Frakcijos lyderiai turi gebėjimą suredaguoti HQ vardo IG. - Visiškai Dinamiška Šeimos vartų sistema Admins turi gebėjimą sukurti/pašalinti/redaguoti Šeimos Vartus IG. Admins turi gebėjimą nustatyti leidimą šeimos vartams. Admins turi gebėjimą padaryti šeimos vartus tinkamus vartoti šeimos nariams tiktai. Admins turi gebėjimą suredaguoti vartų greitį/vietą IG. - Visiškai Dinamiška Frakcijos vartų sistema Admins turi gebėjimą sukurti/pašalinti/redaguoti Frakcijos Vartus IG. Admins turi gebėjimą nustatyti leidimą Frakcijos vartams. Admins turi gebėjimą padaryti frakcijos vartus tinkamus vartoti Frakcijos nariams tiktai. Admins turi gebėjimą suredaguoti vartų greitį/vietą IG. - Visiškai Dinamiška Įėjimo sistema Admins turi gebėjimą suredaguoti/kurti/pašalinti įėjimus IG. Admins turi gebėjimą padaryti įėjimo frakciją/šeimą tinkamą vartoti tiktai. Admins turi gebėjimą padaryti įėjimo transporto priemones enterable ar ne. Admins turi gebėjimą suredaguoti įėjimo paėmimo modelį. Admins turi abiltiy, kad suredaguotų įėjimą 3DTEXTLABEL vardas. Admins turi gebėjimą suredaguoti įėjimą GAMETEXT vardas. Admins turi gebėjimą padaryti įėjimo labai svarbų asmenį tiktai. Admins turi gebėjimą pakeisti įėjimo interjerą/eksterjerą IG. Admins turi gebėjimą rakinti/atrakinti įėjimą. Admins turi gebėjimą pridėti laukti-laikmatį įėjimui [Paprastai padarytiems pagal užsakymą interjerams] - Visiškai Dinamiška Pastato sistema [Pastaba: Tai yra tas pats kaip Įėjimo sistema, bet mažiau pasirinkimo] - Perskaitytas įėjimo sistemos ypatybės. - Visiškai Dinamiška Šeimos transporto priemonių sistema Admins turi gebėjimą sukurti/pašalinti/redaguoti šeimos transporto priemones IG. Admins turi gebėjimą padaryti transporto priemones rakintas/atrakintas vieną kartą sukurtas. Admins turi gebėjimą nustatyti transporto priemonės modelį/spalvą - Šeimos nariai gali rakinti/atrakinti transporto priemones, naudodami/lockfcar. - Visiškai Dinamiška Informacijos valdybos sistema [sistema yra slaptai klausyta - tekstas nepasirodo - Sunki padėtis tai, ir jūs turėsite epinę sistemą], Admins turi gebėjimą sukurti valdybą bet kokioje vietoje. Admins turi abiltiy, kad suredaguotų valdybos tekstą. - Ši sistema naudoja TD's ir objektai - admins kuria valdybą su paėmimu infront to - Vieną kartą vartotojų pozicija ant to valdyba, TD pasirodo su tekstu tame - Kuris gali būti suredaguotas IG [Tačiau - tekstas nepasirodo] - Visiškai Dinamiška Verslo sistema, Admins turi gebėjimą sukurti/pašalinti/redaguoti Verslo transporto priemones IG Admins, turi gebėjimą nustatyti transporto priemonės tipą/kainą/spalvą/vietą IG. Admins turi gebėjimą sukurti neribotą kiekį transporto priemonių pardavinėjimui. Admins turi jį gebėjimas sukurti valčių/lėktuvų/transporto priemonių/Raudonojo kryžiaus transporto priemonę pardavinėjimui [bet koks modelis GTA:SA] - Vartotojai turi gebėjimą į sąranką radijas transporto priemonei [iš bet kokios radijo parduotuvės] - Vartotojai turi abiltiy į sąranką spyna transporto priemonei [iš bet kokios spynų parduotuvės] - Vartotojai turi gebėjimą palikti jų transporto priemones - Vartotojai turi gebėjimą nupirkti 5 transporto priemones. - Vartotojai turi gebėjimą parduoti jų transporto priemones kitų vartotojams. - Visiškai Dinamiška OOC Parduotuvė / Auksinė Barų sistema, Admins turi gebėjimą sukurti/pašalinti/redaguoti OOC Parduotuves IG Admins turi gebėjimą pasikeisti, OOC Parduotuvės Objekto modelis IG Admins turi gebėjimą duoti auksinius barus kaip dovaną, Admins turi gebėjimą nustatyti auksinių barų žaidėjų kiekį, turi - Vartotojai turi gebėjimą panaudoti/oocshop bet kokioje parduotuvėje auksinio baro dalykų sąrašui. - Vartotojai turi gebėjimą įgyti auksinius barus, darydami achievments AR Aukodami - Vartotojai turi gebėjimą nupirkti [Namo/Verslo/Garažo Bilietą - Padarytą pagal užsakymą Transporto priemonę - HP/Armor - Ir daug daugiau daiktų iš OOC parduotuvių] - [Pastaba: Ši sistema gali padaryti daug pinigų incase, jūs domitės įgijimu pinigų nuo serverio] - Visiškai Dinamiška Degalinės sistema, Admins turi gebėjimą sukurti/redaguoti/nunešti degalines IG. Admins turi gebėjimą pakeisti dujinę kainą IG - Vartotojai turi gebėjimą į / pakartotinį papildymą jų transporto priemonės bet kokioje degalinėje - Visiškai Dinamiškame Variklyje - Per sistemą, Admins turi abiity, kad sukurtų/redaguotų/nuneštų variklį-thrus IG. Admins turi gebėjimą suredaguoti variklį - per parduotuvės vardo IG. Admins turi gebėjimą suredaguoti payment/recieve vietas kiekvieno variklio - per IG. Admins turi gebėjimą sujungti variklį - per į bet kokį variklį - per. - Visiškai Dinamiška labai svarbaus asmens poilsio kambarių sistema Admins turi gebėjimą sukurti pastatą/įėjimą ir nustatyti jo labai svarbaus asmens lygmenį IG. Admins turi gebėjimą sukurti/redaguoti/pašalinti labai svarbaus asmens Poilsio kambarius IG. - Vartotojai, kas turi labai svarbaus asmens padėtį gali įeiti į savo poilsio kambario lygmenį [Ar poilsio kambariai su mažiau lygmenų] - Visiškai Dinamiškos piniginės ystem Admins turi gebėjimą sukurti pinigines bet kokioje vietoje. Admins turi gebėjimą nustatyti grynųjų pinigų krepšiu IG. - Vieną kartą vartotojas randa krepšio paėmimą, Jis bus recieve grynieji pinigai. - Visiškai Dinamiška Dovanos dėžė ystem Admins turi gebėjimą į sąrankos dovaną-boxs bet kokioje vietoje, Admins turi gebėjimą nunešti/pašalinti tai bet kuriuo metu. - Vartotojai gali gauti dovaną kasdien. [24 valandų] - Reikmenų Sistema [su 0.3e redaktoriumi] - Neoninėmis parduotuvėmis transporto priemonėms [3 parduotuvės aplink LS] - Padarytas pagal užsakymą frakcijos komandas - Tradicija pažymėjo žemėlapyje vietas/interjerus/eksterjerą - Radijo sistemą transporto priemonėms/firmoms/garažams/namams - Padaryti pagal užsakymą Narkotiko/Ginklo sandėliai [Padaryta pagal užsakymą sistema - Jūs turėsite atrasti prie savęs savarankiškai] - Tradicijos admins komandos - Nuostolių sistema aplink LS išėjimą. - Kompaktinio disko Sistema tekančiai muzikai - Boombox sistemai su objektu - Gali būti heared nuo tam tikro atstumo - padarytos pagal užsakymą gimnastikos sistemos - Padarytomis pagal užsakymą darbo vietomis su unikaliomis ypatybėmis [Fedex / Sunkvežimio vairuotojas / Trashman / Šlavėjas, ir taip toliau - 18 darbo] - Betos bandytojų sistema [Gebėjimas pasamdyti bandytojus IG, su jų savu pasikalbėjimu] - Supirkėjų Sistema [Gebėjimas pasamdyti supirkėjus IG - Su jų savu pasikalbėjimu/kortele su užrašu] - Garsi Sistema [Gebėjimas išdalyti garsią padėtį vartotojams - Su jų savu cmd's/tag/chat] - Autobusų NPC's sistema, besiridenančia aplink LS su interjerais [Kreditai į Addi] - Sirenos sistemą normalioms transporto priemonėms [Policininkai] - Tradiciją, padarytą kalėjimu [Wennkie dėka žemėlapiui] Daktarui - Su jardu lauke - 5 valandų kalėjimas. - Visiškai padaryta pagal užsakymą labai svarbaus asmens Sistema - Su padarytu pagal užsakymą poilsio kambariu/komanda/kortele su užrašu/lygmeniu/pasikalbėjimu/lengvatomis - Ir daug daugiau. - 5 labai svarbaus asmens Lygmenys - kurį Kiekvienas Lygmuo turi tai yra savos Lengvatos/Ypatybės - Visiškai padaryta pagal užsakymą padėjėjų sistema/newbie pasikalbėjimui - Su lygmens sistema - kiekvienas lygmuo turi savo savas komandas. - Visiškai padaryta pagal užsakymą mappers sistema - Mappers turi gebėjimą PAŽYMĖTI OBJEKTUS ŽEMĖLAPYJE IG su padarytu pagal užsakymą žemėlapio redaktoriumi. - Visiškai dinamiška atvejo sistema su ypatybių Pastabos alot: scenarijus yra 106 000 Linijos [106 kb] - Taip ya, Tai turi DAUG DAUGIAU ypatybių, aš negaliu atsiminti nieko iš jų dabar tho. Tačiau - aš atnaujinsiu temą vėliau. Klaidos Taip - Šis scenarijus turi tam tikras klaidas, Jūs turėsite būti abit exprienced inorder, kad taisytumėte juos. Žinomos klaidos: - / priima transporto priemonę - Pažymėti žemėlapyje Objektai netaupo. Ir ne - aš nedirbsiu DAUGIAU NE ties šiuo scenarijumi - Tokiu būdu aš netaisysiu jokių klaidų. Pažymėkite: Šis scenarijus nėra rekomenduotas Scripting Naujokams. Http: licencija//creativecommons.org/licenses/by-nc/3.0/legalcode Šis kodas gali būti Paskirstyta; Šis kodas negali būti panaudotas komerciniais tikslais; Šis kodas gali turėti kilmę; Jūs turite aprūpinti originalaus autoriaus pripažinimą. Kreditai - Kūrėjas Aš AKA Morka AKA Tommy Martins-Emmet Shawn tam, kad taisytų daiktų ALOT, pridėdamas daiktų ir ofcourse ALOT, Padėdamas man bėdoje. [Ypatingas jo dėka]. - PaNoULiS tam, kad pridėtų ALOT daiktų - manęs Mokymas, kaip padaryti alot daiktų [Ypatingu thaanks jam].-Sig hansen beta-testing/mapping, Palaikydamas tai ir uždarydamas serverius, kas panaudojo pavogtą versiją [pavogta versija - turėjo užpakalines duris]. - bijo dėl originalaus GF. - inkognito vimpelui. - SII kūrėjas.-Zamaroth - Jūsų Objekto Sukūrimo scenarijus ir jūsų textdraws gamintojas padarė daiktus gana lengvesnius man. Jei aš praleidžiu kažką, kuris aš ištikimai apgailestauju, prašom pasakyti man, jei jūs turite būti pridėtas čia.--S-parlamento-nario forumai kai kuriems žemėlapiams--S-parlamento-narys Team SA-parlamento-nariui Savarankiškai •

Įdiegimo Vadovas ·

1.) Failu isektraktinimas
2.) Server.exe failiuko paleidimas
3.) Atsiprašau už šia makaliuze labai skubėjau , gamemodas nuostabus ;)

Siustis : Nuoroda pašalinta dėl viruso
Redaguota , nario .lukonic`
Failo viduje aptiktas virusas.

<3

As lygiai ta pati padariau perskaites pirmo sakinio kazkur 4 zodzius, nuskrolinau iki vidurio, perskaiciau vel keleta zodziu ir praskrolinau viska. P.S. Ameriko gyvenimas? Rimtai? Uzsinorejai nutukti ar kaip?  :funny:  :funny:  :funny:

Sveikas dėja amerikoje daugiau rastum pasportavusiu ir puikios figuros žmonių nes mat ten eidamas parke, pamatysi pilna bėgiojančių žmonių, o visi tie stori nukišti į kaimus ir sprendžiant iš to kaip rašai esi irgi nieko vertas ir neapsišvietes vaikas. O mano fr gm :o:D

[sADrift]GameMode

http://www.supergame...amemode-bysn0p/

Paspausk ir atsilyginsiu http://www.filmai.in/uzeik-1051191.html(JEI PASPAUDEI Į A.Ž)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3549 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...