Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5651 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi naudoju Sed'o gm, na tai LSRP. Manau daug kas žino tą GameModą, aš jį turiu ir noriu pradėti naudoti jį(Pradžiai). Taigi man vienas nežinau ar čia bugas ar kas, bet ten vienas toks turbo buvo nusipirkęs mašiną bullet, ir dabar niekaip neišeina ištrinti jo tos mašinos, jos nėra car turgui, nes jisai yra nusipirkęs ją, ir nerandu niekaip, dar ieškojau cars.cfg faile, ištryniau jo tą mašiną bulletą vistiek nieko.. Ir dar vienas dalykas, tame gm yra lygių sistema, bet norėčiau XP sistemos, tai jeigu kas padėtu rašykit čia, atsilyginsiu +REP ir 170FLT.

Prašau nerašyti bereikšmių postų, ir sakyti tau čia niekas nemokamai nedarys tokių, norės darys, nenorės nedarys. Taigi ačiū :).

Man buvo tokia pati problema tai štai kaip ją tvarkyti:

Įeik į \scriptfiles\saves\vehicle ir ten bus visos serverio mašinos ir kurio žmogaus car nori ištrint ta ir ištrink.

Patarimas kaip to išvenkti:

Prieš darant rr paprašyk visų žmonių išeiti iš serverio arba naudok šią komandą:

if(!strcmp(cmdtext,"/kickall",true,5))
if(playerDB[playerid][admin])
{
for(new pid;pidSavePlayerData[playerid];
{
if(IsPlayerConnected(pid))
Kick(pid);
}
return 1;
}

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5651 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...