Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4150 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Idiotiškesnio pasiūlymo nesu skaitęs :DDDDD

Temos autoriau, tau su galva viskas gerai ?  Nusižiūrėjo minti nuo ir tiek. Uzdarbis.lt nors renkasi normalus suauge asmenys, ir ten viskas rimtai yra. O čia į kažkoki atsiprašant degradu foruma, taip degradu, nes jis jau nusivaževes kaip reikiant. Dėti kažkokia tapatybės patvirtinima tai ka žinau + čia renkasi daugiau ar mažiau vaikai kurie neturi tos banko saskaitos ir išviso nežino kaip ja naudotis.

Tai vat įdėja durnu duniausia, kad ir padarius tapatybės patvirtinimas šitas forumas liks šudo kruva, pats Aurimas supiso foruma, anksčiau buvo geriau, o dabar hujne atsiprašant :)

Visų pirma, kaip jūs sakot, tie kurie neturi banko sąskaitos ir neatlikinėja piniginių sandorių, o keičia virtualia valiutą, tai yra visai kas kita. Tai atskira tema.

Antra, niekas ir nesako, jog jie negalės toliau kurti tokių temų, tačiau kitam sub-forume. Man asmeniškai daug atsargiau bendrauti su patikimu nariu kuris patvirtinęs tapatybę ir gali naršyti po slaptą sub-forumą kur vieni patvirtinti nariai.

Skaityk temą. Temos autorius užsiminė apie tapatybės patvirtinimą tik perkant/parduodant, o tie "vaikai", kurie neturi banko sąskaitos ir nekiš nosies į pardavimus/pirkimus, nes po to lieka apgauti.

Taip, visiškai tą ir turėjau omenyje, virtuali valiuta nėra lygu tikrajai

Jeigu taip būtu, tada vienas supergames konkurentas šoktu belenkaip į priekį, o supergeimsas žlugtu per mėnėsį, asmeniškai, aš tai nemokėčiau tokios sumos, kad galėčiau čia lankytis, aš išvis nieko nemokėčiau

Nežlugtų. Vieni perka registracijas už kiek ten 5LT? Tai čia nuo vieno EURO nenumirsi. Paysera labai lengvai irgi galima. Kad ir perlo terminaluose su papildymu įmanoma padaryti toki kodą kuriame reiktų nurodyti vardą/pavardę su įrodymu asmens dokumento pavyzdžiu, kad kasininkės matytų jog tikrai tas asmuo( čia reiktų panagrinėt jau tuos mokėjimus ar taip galima) - čia tuo atvėju kai neturi sąskaitos.

Tai reikia taip daryti. Norint ten kaip jus sakot patvirtinti tapatybę, patvirtinus ja atsirastu tokios skiltys kaip steam parduotuvės, o kurie nepatvirtine būtų paprastos kaip reklamos ir t.t tik, kad kas susija su pardavimais paslėpti tas skiltys ir viskas...

Taip, visiškai teisingai. Manau tikrai adminsitracija turėtų bandyti įgyvendinti šią įdėją ir aš mielai pats prie jos kūrimo prisidėčiau. 

Plius manau jeigu norėsi kažką pardavinėti, nepagailėsi investuoti kelių eurų ir paremsi dar forumą.

Tai va - suteikia administracija galimybę uždirbti - negali euro patvirtinimui pagailėt - nėra ir ko lyst tada į forumą.

Tikrai manai, kad padėtu? uždarbyje yra tas patvirtinimas, ir pilna ten sukčių, tik ten atvirkščiai nei čia administracija draudžia viešint duomenis apie kitus vartotojus dėl to susidaro toks įspudis, kad čia pilna sukčių.... Ir forumas visai kitokios tematikos nei čia, beje ten daugiau steam gift pardavėju nei čia. 

Čia visu pirma reikia su administracija susitvarkit ir mest ta mariu lauk, kai jo nebuvo, buvo čia normalu, visada kitų nuomones pakomentuodavo, išklausydavo,. Nieko čia nebus kol administracija nepakeis savo požiūrio į vartotojus, nes jie dabar mano turi ta galimybe įspejima mest ir banint daugiau nieko...

Tikrai manai, kad padėtu? uždarbyje yra tas patvirtinimas, ir pilna ten sukčių, tik ten atvirkščiai nei čia administracija draudžia viešint duomenis apie kitus vartotojus dėl to susidaro toks įspudis, kad čia pilna sukčių.... Ir forumas visai kitokios tematikos nei čia, beje ten daugiau steam gift pardavėju nei čia. 

Čia visu pirma reikia su administracija susitvarkit ir mest ta mariu lauk, kai jo nebuvo, buvo čia normalu, visada kitų nuomones pakomentuodavo, išklausydavo,. Nieko čia nebus kol administracija nepakeis savo požiūrio į vartotojus, nes jie dabar mano turi ta galimybe įspejima mest ir banint daugiau nieko...

Nenusišnekėk jei nežinai. Nėra uždarbyje palyginus tiek vagių kiek čia. Ten vieną kart prisidirbi sėdi su banu be galimybės sugrįžt, o čia kas? Nieko, toliau vagia ir viskas. 

Be to uždarbyje uždrausta pardavinėti ir užsidirbti iš steam taip kad nespank.

(redaguota)

Nenusišnekėk jei nežinai. Nėra uždarbyje palyginus tiek vagių kiek čia. Ten vieną kart prisidirbi sėdi su banu be galimybės sugrįžt, o čia kas? Nieko, toliau vagia ir viskas..

Kiek čia vagysčių? Jei jie sugrišta, tai čia administracijos aplaidumas. Tas pats uždarbyje tavo tam, tai gauni bana ant patvirtinto acc, ateina su kitu nepatvirtintu, ir vis tiek užkimba

P.S Pacituosiu jei neskaitei

Va čia ir didžiausia bėda. Jai negalės vartotojai skaityti temų kuriose bus kasnors parduodama ar perkama tada stipriai nukentės verslininkai. Tiesiog manau būtų galima padaryti kad rodytų profilije ar aš esu patvirtinęs savo tapatybe ar ne, ar bent jau kažką panašaus kad galima vienu ar kitu vartotoju pasitikėt.

Redaguota , nario Vejasas

Kiek čia vagysčių? Jei jie sugrišta, tai čia administracijos aplaidumas. Tas pats uždarbyje tavo tam, tai gauni bana ant patvirtinto acc, ateina su kitu nepatvirtintu, ir vis tiek užkimba

P.S Pacituosiu jei neskaitei

Ateina su nepatvirtintu kaip sakai - ir nemato turinio kurie mato patvirtinti kur yra vien pardavimų skiltys. Žodžiu nėra ką diskutuot su tavim, nes nieko doro nepasakai.

žodžiu tu gal nebesvaik rimtai :D yra mokėt už tuos pakvietimus ir užtenka. Dar čia papildomi mokesčiai kažkokie... Jei neturi kur pinigų dėt aukok tiem kam reikia...

Gerai, kad tu nesvaigsti iš tiesų. Kokie dar mokėsčiai, čia vienkartinis būtų mokėjimas. Taip išsilaikytų forumas ir tie kurie pardavinėja turėtų saugesnį gyvenimą. Tai tada tegul uždraudžia pardavimus pirkimus šitame forume. Įdomu kiek jau uždirbai eurų šito forumo pagalba, kurioje patalpinai temas? Man atrodo ne 1 EURĄ, ir ką ? Gaila 1 eurą grąžos forumui už tokias galimybes? Jei taip tai man gaila tavęs, gaila.

Suprask čia žaidimu forumas, ne turgus.  Apgavo kažkoks vaikas, dabar verkšlena su savo tuo patikimumu :D Niekam tikes ir neapgalvotas pasiūlymas tuo labiau, kai forumas miršta.

O čia dar tokia administracija + bet ką ima į moderatorius.

neligink uždarbio su šiuo forumu, 2 visiškai skirtingi projektai.

O čia vaiku darželis, ir kad ta patvirtinima daryti neapsimoka, nes čia max kokiu 5 - 10 pastoviu steam pardavėju, toks jausmas iš žaidimu forumo nori turgu padaryti.

Suprask čia žaidimu forumas, ne turgus.  Apgavo kažkoks vaikas, dabar verkšlena su savo tuo patikimumu :D Niekam tikes ir neapgalvotas pasiūlymas tuo labiau, kai forumas miršta.

O čia dar tokia administracija + bet ką ima į moderatorius.

neligink uždarbio su šiuo forumu, 2 visiškai skirtingi projektai.

O čia vaiku darželis, ir kad ta patvirtinima daryti neapsimoka, nes čia max kokiu 5 - 10 pastoviu steam pardavėju, toks jausmas iš žaidimu forumo nori turgu padaryti.

Ne visą forumą ir padarys. Kas nori prekiauti tas ir 1 EURO nepagailės. O tie kurie neprekiauja ir toliau matys tavo tą žaidimų forumą, galės diskutuoti ir panašiai. Prašau nebeatrašyk nes neturi visiškai ko pasakyt

Tikrai už, nes dabar forume teik yra apgavikų, kad net ir senbuviai pradeda apgaudinėti forumo narius. Taip pat būtų geras šansas ir administracijai pasipelnyti ir nupirkti forumui dizainą ;)

Aha skamba kaip iš fantastikos :DDD

Administracijai pasipelnyt ??? :D Jie ir taip pasipelno nes padarė durna registracija mokama :D + gali pirkti reklamos skydelius,temos išskirimus, įsp nusiėmimus.

Nupirkt forumui dizaina ? O kam ? kai gali naudot nemokamai kažkoki paplatinta :DDD

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

Lietuvoj visi vagia tiek internete tiek realybėje, gal ir sumažintų tą vagių skaičių, įgyvendinus šią įdėja, tačiau ne daug ir sumažėtų tų vagių + įgyvendinus šią įdėja, pamačius žmogų su patvirtinta tapatybę iš karto pasitikėjimas juo tau išaugtų, tai reiškia, jog atsirastų labai daug tokių, kurie nusipirktų tą tapatybes patvirtinimą, tam, kad įgautų pasitikėjimo ir turėtų didesnį šansą apgauti ;)

Lietuvoj visi vagia tiek internete tiek realybėje, gal ir sumažintų tą vagių skaičių, įgyvendinus šią įdėja, tačiau ne daug ir sumažėtų tų vagių + įgyvendinus šią įdėja, pamačius žmogų su patvirtinta tapatybę iš karto pasitikėjimas juo tau išaugtų, tai reiškia, jog atsirastų labai daug tokių, kurie nusipirktų tą tapatybes patvirtinimą, tam, kad įgautų pasitikėjimo ir turėtų didesnį šansą apgauti ;)

Nieko nepadės tapatybe, galima iš kito asmens korteles pasitvirtint ir vsio.

O jei aš vieną kartą noriu parduoti koki nors žaidimą už 2eurus, ir turėsiu tapatybe tvirtinti.

Pasikartosiu, kas neturit kur LT dėt rašot man arba RenaldasJ į pm.

Nieko nepadės tapatybe, galima iš kito asmens korteles pasitvirtint ir vsio.

O jei aš vieną kartą noriu parduoti koki nors žaidimą už 2eurus, ir turėsiu tapatybe tvirtinti.

Pasikartosiu, kas neturit kur LT dėt rašot man arba RenaldasJ į pm.

Net nekomentuok prašau daugiau mano temose, vapse šūdus rašai galiu pasakyt. Aš jau geriau sumokėsiu daugiau patvirtintam nariui kuris parduoda tą patį tavo pavyzdyje paminėta žaidimą už 3 eurus, negu iš taves tokio kuris keliu litų gaili tapatybės patvirtinimui už mažesnę kainą. Koks skirtumas pasitvirtinsi iš kitos kortelės? Iš ko? draugo? Kiek žinau tenka pavedimą padaryti, tai reikia turėti visas banko korteles, kodus. Pamatęs manau draugas nete savo sąskaitą, kad liko kažkas apgautas - gautum per šikną nuo draugo. Taip kad nebegrybauk kaip aš tau sakiau ir nebelysk į temą. Eik toliau -rep nuo kiekvieno mano pranešimo deliot.

Jei neturit kur pinigu det man i PM parasykit, surinkti galeciau is visu

Eik butelius rinkt - daugiau uždirbsi. Gaila man pasikartosiu tokių kuriems 1EUR už "saugų" pardavinėjimą/pirkimą yra gaila.

Net nekomentuok prašau daugiau mano temose, vapse šūdus rašai galiu pasakyt. Aš jau geriau sumokėsiu daugiau patvirtintam nariui kuris parduoda tą patį tavo pavyzdyje paminėta žaidimą už 3 eurus, negu iš taves tokio kuris keliu litų gaili tapatybės patvirtinimui už mažesnę kainą. Koks skirtumas pasitvirtinsi iš kitos kortelės? Iš ko? draugo? Kiek žinau tenka pavedimą padaryti, tai reikia turėti visas banko korteles, kodus. Pamatęs manau draugas nete savo sąskaitą, kad liko kažkas apgautas - gautum per šikną nuo draugo. Taip kad nebegrybauk kaip aš tau sakiau ir nebelysk į temą. Eik toliau -rep nuo kiekvieno mano pranešimo deliot.

Prie ko tos korteles prisijungimu? Nebutinai draugo prašyt, o koki vaika pasigauti kaip tu, ir duoti jam patvirtinimo saskaita, tu į ta sąskaita pervedi pinigus, ir vuolia, acc patvirtintas :)

Pasikartosiu čia nėra žaidimu turgus, o tokiu pardavėju čia vienetai.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4150 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...