Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3851 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Labai abejoju, kad padės.

Greenside tas pats, bet jie naudoja debian 6 x64, ir pas juos 13 Ghz...

man tas pats su 5žaidėjais. Irgi toks pats planas kaip pas tave. Nuo 13% iki 100% CPU sanauda šokinėja. VPSNET pagalba, sake ale čia mano modo problema, bet ant kitu vps pvž. datanet.lt nieko panašaus nėra.

Redaguota , nario sancio_

graphic.png

Kai supranti ką darai niekad problemų ir nebūna. Naudoju nežinau kiek metų vpsnet ir jokių problemų neturiu. Keli draugai irgi kaip ir aš naudoja ir Niekad neturėjom problemų. Jei skundžiatės dėl lagų, tai gal visų pirma pasižiūrėkite ar kas naudoja tą CPU 100%? Argi sunku įsijungti htop ar top ir stebėti procesus, kurie pakyla su daugiau CPU? Tada bus aišku ar mysql, ar žaidimas ar kas kita tai sukelia, o pagal tai ieškote problemos. Galiu garantuoti, kad bėda kreivuose pirštuose, visuomet lengviausia kaltinti kitus.

• Teigiamai 1

Kokybiški VPS, VDS, DS serveriai - https://www.vpsnet.l...38fc8d2872f1ec6 (Vyksta 50% Akcija!)

Kai supranti ką darai niekad problemų ir nebūna. Naudoju nežinau kiek metų vpsnet ir jokių problemų neturiu. Keli draugai irgi kaip ir aš naudoja ir Niekad neturėjom problemų. Jei skundžiatės dėl lagų, tai gal visų pirma pasižiūrėkite ar kas naudoja tą CPU 100%? Argi sunku įsijungti htop ar top ir stebėti procesus, kurie pakyla su daugiau CPU? Tada bus aišku ar mysql, ar žaidimas ar kas kita tai sukelia, o pagal tai ieškote problemos. Galiu garantuoti, kad bėda kreivuose pirštuose, visuomet lengviausia kaltinti kitus.

Ką tu čia nusišneki? Kas ką kaltiną? Aš puikiai matau, kad šokinėja MySQL procesas. Taip apkraut jo niekas negali. Serveris nelagina!

Jei puikiai matai, kad šokinėja mysql procesas tai kokie dar tau klausimai kyla ir ko keli bangas? :)) Kai mysql pasiekia 100% prasideda lagai, i kodėl gali kilti mysql sąnaudas, leisk pagalvoti, gal dėl kreivos tavo naudojamos modifikacijos ar skriptų?

Jei neklystu komanda 'mytop' - parodo mysql queries ir kas realiu laiku vyksta su mysql, pasianalizuok ir susitvarkyk problemą. Taip pat, siūlyčiau logus peržiūrėti, gal ten kas akivaizdaus matosi. Be to, gali mysql'ui duoti daugiau resursų, nors jei kreivi skriptai naudojami ir turint begalę laisvų resursų vis tiek lagins

Kokybiški VPS, VDS, DS serveriai - https://www.vpsnet.l...38fc8d2872f1ec6 (Vyksta 50% Akcija!)

(redaguota)

Jei puikiai matai, kad šokinėja mysql procesas tai kokie dar tau klausimai kyla ir ko keli bangas? :)) Kai mysql pasiekia 100% prasideda lagai, i kodėl gali kilti mysql sąnaudas, leisk pagalvoti, gal dėl kreivos tavo naudojamos modifikacijos ar skriptų?

Jei neklystu komanda 'mytop' - parodo mysql queries ir kas realiu laiku vyksta su mysql, pasianalizuok ir susitvarkyk problemą. Taip pat, siūlyčiau logus peržiūrėti, gal ten kas akivaizdaus matosi. Be to, gali mysql'ui duoti daugiau resursų, nors jei kreivi skriptai naudojami ir turint begalę laisvų resursų vis tiek lagins

Kaip matai nesu spec'as, todėl ir sukūriau šią temą, kad sužinoti kame gali būti problemą. Dėkui už pasiūlymus, pabandysiu, pajungsiu dar profiler'į, pacheck'int. Bet labai abejoju, kad kaltas modas.

P.S:

-bash: mytop: command not found

Redaguota , nario ES.^
  • Parašė po 5 mėnesių...
(redaguota)

Vis dar aktualu. Problema neišspręsta.

<..>i kodėl gali kilti mysql sąnaudas, leisk pagalvoti, gal dėl kreivos tavo naudojamos modifikacijos ar skriptų?<..>

<..>Be to, gali mysql'ui duoti daugiau resursų, nors jei kreivi skriptai naudojami ir turint begalę laisvų resursų vis tiek lagins<..>

Iš ko tu sprendi, kad mano rankos kreivos ar kodas neoptimizuotas? Kodas optimizuotas kiek tik yra įmanoma (aiškų yra kelios vietos kur kelias užklausas galima sudėti į vieną). MySQL užklausos nestabdo serverio procesų. Stabdo tik tada, kai htop rodo CPU 100% (tu apie tai jau sakei). Ir kas dar svarbiausia, ne aš vienas esu susidūręs su šia problema. Tai ką mums dabar daryt, įkurt kreivarankių klubą?

EDIT (f*uck, sujungia):

Atnaujinau plugin'ą, pakeičiau į MySQL R39-3, pakeičiau OS, į Linux Debian-7.0 - problema išliko.

Įrašiau mytop'ą - jo informacija man nieko neduoda, nes nerodo užklausų.

Redaguota , nario ES.^
  • Parašė po 2 mėnesių...
(redaguota)

Šiandien rašiau jiems:

Edgar: Sveiki. Kas gali būti, kad VPS CPU dažnai pakyla iki 70-100% dėl MySQL proceso (/usr/sbin/mysqld)? Kaip rasti problemą? VPS: -, ID: -

Edgar: video, darytas ~ prieš metus (kai buvo įrašyta sena MySQL versija ir Debian 5). Bet ir su nauja MySQL versija ir Debian 7 problema išliko. VPS laikau sa-mp žaidimo serverį.

: Sveiki, kuo galėtume Jums pagelbėti?

: mysql užklausų daug

: neuždaromos mysql užklausos

: nekorektiškos mysql užklausos

: arba tiesiog reikia daug mysql darbo ir neužtenka tam resursų

Edgar: Kaip tiksliai sužinoti kokios užklausos gali apkrauti VPS? Ar gali būti, kad klaida ne serveryje, o pvz tinklapyje (iš jo užklausos taip pat siunčiamos)

: pilnai gali būti

: yra toks dalykas kaip mytop

: internete manau nesunkiai rasite apie tai

Vis dar aktualu. mytop naudotis nemoku. Redaguota , nario ES.^
  • Parašė po 3 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3851 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...