Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4020 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Parašė po 4 savaičių...
  • Parašė po 5 savaičių...
  • Parašė po 2 mėnesių...
(redaguota)

Ačiū, ačiū :D Gal kas pasiūlytų ką toliau daryti? :P nors nesu pro maperis, bet pabandysiu kažką padaryti, vis dėl to mokausi, ir rošiuosi mapinti nebe su MTA, nors jis man kolkas patogiausias, ir labai geras, bet nežinau, čia dar. Gal dar mapinsiu kolkas su MTA, na o norėčiau paklausti jūsų nuomonės, ką sumepinti antrająm mano map darbui? :) Būtų gerai, kad pasiūlytumiete čia, arba į a.ž. Nepamirškite paminėti, kad siūlote map darbą, o ne parašyti pvz. žinutę su teksut: kebabinė ;d dar kartą ačiū už puikius atsiliepimus, kaip 1-ąjąm darbeliui. Nepamirškit, siūlyti ką daryti, nes neturiu gan gerų įdėjų :) Kažką padarau, bet atrodo negražiai, ir vėl viskas susivelia, ir vėl kažką naujo darau, ir bandau.. Padarau mažą darbą, sakau įdėsiu.. Bet koks tai mažas nieko daug nepadaryta, taip ir užsilieka, todėl norėčiau kad pasiūlytumiet kokius nors didesnius darbelius, bet ne ten visokiausius interjėrus, ar visokes Armijos bazes, any ways ačiū dar kartelį, siękiu tobulėti, nors dar visai visko nemoku, bet kaip ir minėjau, siękiu, ir sięksiu tobulėti, nors vaizduotės neturiu, todėl noriu paklausti jūsų, ir pažiūrėti ką jūs būtent man pasiūlysite, geriausias pasiūlymas/įdėja bus kitame darbelyje. Siūlom! :)

aišku galėčiau visur ieškoti vietų, bet randu tik geras ir dideles, o tam reikia daug darbo, vaizduotės bei įdėjų nors aš jų neturiu.. O maži darbai kažkaip nieko ir neišeina padaryti.. Todėl lauksiu jūsų nuomonių, ir pasiūlymų. todėl siūlome :P

Redaguota , nario » ๖ۣۜ#ۣۜSP1To_

14_logobsv1.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4020 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...