Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4145 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Taigi sveiki, mano vardas Vilius,gyvenu Kauno Apskrityje - kur nesakysiu. Mėgstu darbą bei pastovumą. Esu atsakingas, sprendimus stengiuosi priimti atsakingus, bei apgalvotus. Esu toks žmogus, kuris visada mąsto logiškai, bei bando viską daryti apmąstytai ir tai mano gyvenime pasiteisina. Esu draugiškas bei nuoširdus. Stengiuosi su visais susidraugauti, manau, kad esu mandagus,bei malonus. Nei vieno neatstumiu ir nesišaipau, vadinasi esu tolerantiškas. Priimu žmogų koks jisai yra. Jeigu man kas nors lieptą padarau tai laiku ir vietoje. Viską atlieku kruopščiai be nesklandumų. Nesu "pliotkininkas" manimi galimą pasitikėti. Nesu nieko apgavęs ir nenoriu to daryti. Moku už save pakovoti, pastovėti ir išreikšti savo nuomonę. Jaučiu šilumą kai padedu kitam. Kartais būna, kad ir  suklystu kaip ir visi, bet stengiuosi iš savo klaidų pasitaisyti ir tobulėti. Jeigu dirbu darbą ir jis padeda kitiems ar teikia naudą kitiems, negaliu jo nustoti dirbti. Nesu iš tų kurie iškart pradeda "verkti" kai gauną papeikimą ar jiems kas nors nesiseka.  Aš stengiuosi ne lįsti į akis,o save parodyti mėgstu per man patinkančią veiklą. Blogosios savybės - mane įskaudinusiems žmonėms ilgai neatleidžiu, būnu irzlus.

Kuo aš užsiimu?

IPB Web Developing - Taigi kažkur 3mėn užsiimu IPB, Moku forumą paruošti startui, rašyti naujus hook, lietuvinti ir t.t. Galiu forumą paruošti startui, tai pat jį prižiūrėti ir vis atnaujinti toliau. Tai pat kažkiek sugebu HTML/CSS kalbą.

GFX/VFX - Taigi šiais dalykais užsiimu jau daugiau kaip pusę metų. Moku gan daug, bet nesu "PRO". Darbus atlieku greitai, kokybiškai, sklandžiai. Už .psd failus prašysiu papildomo mokėsčio.

Padėjėjas - Ką galiu pasiūlyti čia? Taigi galiu prižiūrėti forumą/serverį. Rinkti moderatorius/prižiūrėtojus bei juos prižiūrėti. Tvarkyti bei prižiūrėti TeamSpeak programą, reklamuoti serverį, daryti VFX/GFX, aprašymus. Būti Pagalbos operatoriumi.

Kainos: Kainos priklauso nuo darbo, tai pat dirbu už pareigas. Pareigos turi atitikti darbą bei darbo poreikius.

Garantijos: Taigi jeigu paliksiu klaidų darydamas VFX/GFX visada jas galėsiu ištaisyti. 

Kontaktai: Skype paslaugos.t(su tašku . po o raidės)

Projektai kuriuose esu buvęs: NewCountry.eu,VLKG.LT,SAL.LT(2x),RLVG.WU.LT,RPLIFE.LT, LSRP.LT

Gero vakaro!

Redaguota , nario -Venturas

Nerekomendacija, nu toks durniokas ;) Įžeidinėja, o kai kvieti į ts pakalbėti, ar skype, iškart išeina iš skypo, ar ignorina.

VILIUS : užauk, neaugi ;)

[2014.12.09 19:55:54] » stonnys: :D:D:D:D

[2014.12.09 19:55:54] » stonnys: Agird

[2014.12.09 19:55:56] » stonnys: einam į ts?

[2014.12.09 19:56:00] » stonnys: pažiūrėsim

[2014.12.09 19:56:02] » stonnys: kas auga, kas ne.

[2014.12.09 19:59:32] » stonnys: vėl užtilo.

VILIUS : kiek tau metu

[2014.12.09 19:52:21] » stonnys: a tu ryzas?

[2014.12.09 19:52:21] » stonnys: 15

[2014.12.09 19:52:24] » stonnys: einam

[2014.12.09 19:52:24] » stonnys: ts?

[2014.12.09 19:52:26] -Venturas: 15 sakai :D

[2014.12.09 19:52:27] » stonnys: TS?

[2014.12.09 19:52:28] » stonnys: einam?

ir vel neatrašo.

stonnys : issiliek

[2014.12.09 19:51:21] -Venturas: daugiau nieko nebemoki

[2014.12.09 19:51:22] » stonnys: vaikiuk;*

[2014.12.09 19:51:25] -Venturas: ;d

[2014.12.09 19:51:35] » stonnys: ajajai, issiliek dar, parodyk save lopuks;*

[2014.12.09 19:51:51] -Venturas: eik tu "vfxeri" *Myliu SuperGames.lt* su tavo video tik subine valytis *Myliu SuperGames.lt* :D

Na nesiūlyčiau, imti jį kažkur, aprašyme gal ir kietas, realybėj šudo vertas.

Patikimas. Dirbo SAL.LT projekte gerai. Bet su RPG nieko nenusimano ir net nebandė savęs išbandyt ar sugebės susitvarkyt su pareigom RPGLife.LT. Tai Nereik rašyt kad buvai RPGLife.LT projekte.

Už palaikymą dėkui. Bet aš ir nerašiau, kad dirbau RPGLife.lt projekte aš RPLIFE.LT  dirbau ;)

• Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4145 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...