Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3789 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

* Sveiki, na ką gi kuriu projektui registracija valdoma textdraw būdu ir galvoju neblogai gaunasi ir norėčiau pasidalinti su jumis nuotrauka ką apie tai manote?

P.s vėliau kai baigsiu kurti sistemą įkelsiu video parodysiu kaip viskas veikia.

v1.1

13cd60254aa4e773949a24560f606004655.png

v1.2

de8c66696af7adbd610a036c52d8fbbf522.png

v1.3

49abd151294118ee752aa786b8b0bea7718.png

Vertinkite komentuokite. Ačiū.

Redaguota , nario Mantis QMM

• ,

Mantai, Mantai, kritikos gausi vyruk spalvos man nelabai patiko nemėgstu tokios spalvos asmeniškai pasakau, toliau prisijungimas,registracija cia viskas okay, bet prie ko atnaujinimai registracijos,prisijungimo metu? :D Informacija okay, palik bet atnaujinimus siulau isimti. Uz pastangas +rep gausi, bet kita karta uz tokias klaidas nerisuosiu duoti +rep tai tiek. Gero vakaro tau Mantai.

Mantai, Mantai, kritikos gausi vyruk spalvos man nelabai patiko nemėgstu tokios spalvos asmeniškai pasakau, toliau prisijungimas,registracija cia viskas okay, bet prie ko atnaujinimai registracijos,prisijungimo metu? :D Informacija okay, palik bet atnaujinimus siulau isimti. Uz pastangas +rep gausi, bet kita karta uz tokias klaidas nerisuosiu duoti +rep tai tiek. Gero vakaro tau Mantai.

Dėkui už kritiką. Panaikinsiu tą "Atnaujinimai"

(redaguota)

Man asmeniškai labai prastos kokybės darbas. Vien dėl tos juodos spalvos, kuri yra išsamiai paplitusi. Geriau darytum boxą permatomą per vidurį, kraštus priparkuotum, o apačioje tris boxus suderintus su pirmuoju ir juose ten reg/login/info. Bėje nesiūlyčiau imti tokia spalva kaip žydra, nes man asmeniškai bjauriai akiai. Nežinau kaip kitiems.

Redaguota , nario Tehas

d80ad9ffe9008649b12a4086539a3942137.png

Man asmeniškai labai prastos kokybės darbas. Vien dėl tos juodos spalvos, kuri yra išsamiai paplitusi. Geriau darytum boxą permatomą per vidurį, kraštus priparkuotum, o apačioje tris boxus suderintus su pirmuoju ir juose ten reg/login/info. Bėje nesiūlyčiau imti tokia spalva kaip žydra, nes man asmeniškai bjauriai akiai. Nežinau kaip kitiems.

Pasinaudosiu tavo idėja ir įkelsiu naują versija v1.2 ;)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3789 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...