Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3549 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Išmetė apsiverkei ir dabar reikia pasidalinti failais ? manau kad tave išmetė nes nieko neišmanai ... o šiaip modifikacija tikras atsiprašant Š bugų milijonas neverta net kažka su daryti .

Taip išmetė, o kodėl gi išmetė? Sutvarkiau pora bugų kurių neišgalėjo patys ir išvien prašinėjo, gerai apsiėmiau sutvarkiau, paprašiau pinigų, kadangi buvome susitare, neišgalėjo sumokėti, tad ir išmetė. O dėl tau nereikia sukti galvos, kad kažkokį Šūd Serverį nugrioviau. :)

Jį išmetė todėl ir pasidalino. ;)

Taip išmetė, nesumokėjo už bugų taisymą, tai ir pasidalinau. O gi gaila man galvoji, kad šūdserveris sugriuvo? :D

Tai čia faktas , negerbiu tokių žmonių kurie tik po išmetimo apsiverkia ir bando tik pakenkti serverui , nessvarbu kad čia Š serveris bet vistiek žmonės tokie yra apgailėtini .

Faktuok kiek nori svarbiausiai savų neprifaktuok. Gerbk, negerbk man neįdomu, turiu ir protingesnių žmonių nuomones. O pričiom čia tas verkimas? Nei aš verkiau, nei ką kiek prisimeniau šypseną veide neblogą įsitaises buvau. Nepakenkiau serveriui nei biškio, tiesiog padariau, taip, kad jo nebūtų SA:MP Pasaulyje, nes ne jam čia vieta. Žinai ką? Aš gal tau apgailėtinas, bet tu man vapšie nulis. :)

Dėkui, kad daliniesi +REP

O pats GM nesupyk, bet nieko gero nėra jame. Eilinis šūdas.

Ačiū.

Taip modifikacija yra labai bugova. Teisingai sakote, Eilinis ŠŠ :D

Taip išmetė, o kodėl gi išmetė? Sutvarkiau pora bugų kurių neišgalėjo patys ir išvien prašinėjo, gerai apsiėmiau sutvarkiau, paprašiau pinigų, kadangi buvome susitare, neišgalėjo sumokėti, tad ir išmetė. O dėl tau nereikia sukti galvos, kad kažkokį Šūd Serverį nugrioviau. :)Taip išmetė, nesumokėjo už bugų taisymą, tai ir pasidalinau. O gi gaila man galvoji, kad šūdserveris sugriuvo? :DFaktuok kiek nori svarbiausiai savų neprifaktuok. Gerbk, negerbk man neįdomu, turiu ir protingesnių žmonių nuomones. O pričiom čia tas verkimas? Nei aš verkiau, nei ką kiek prisimeniau šypseną veide neblogą įsitaises buvau. Nepakenkiau serveriui nei biškio, tiesiog padariau, taip, kad jo nebūtų SA:MP Pasaulyje, nes ne jam čia vieta. Žinai ką? Aš gal tau apgailėtinas, bet tu man vapšie nulis. :)

Ačiū.

Taip modifikacija yra labai bugova. Teisingai sakote, Eilinis ŠŠ :D

Nesumokėjo..Kiek kalbėjau su savinkais net nesitarėt už mokestį, o tave išmetę, nes kūrei savo serverį..
  • Parašė po 5 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3549 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...