Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5346 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Vartu Kurimas.
Darbu Kurimas.
Vip sistemos idiegimas.
Garazu Kurimas.

Ir ką čia tu pardavinėji? Kiekvieną iš išvardintų dalykų galima rasti internete ( labiau paieškojus - tikrai rasit ) pamokas, nemanau ar apsimoka užsisakinėti tokias paslaugas kaip jau minėjau, anw. čia yra už " FLT ", na sekmės paslaugų pardavinėjime, bei tobulėjime.

Ne uz flt, tai kad tu pats neziuredamas i interneta nei vienos sistemos nesukurtum, pradedi kurti ateina erroras parasai gta - online bet tau niekas nepadeda ir tada nuo kito modo pradedi kurti, taip kad cia nesikelk i aukstumas kai su kitu accountu savo tema komentuoji ir su savim bazarini.

-- Papildyta --

Labas man web dizainai reiktu parvarkyt bugus kiek kainuotu

Priklauso nuo bugu :)

• Atsakymų 46
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

Vartu Kurimas.
Darbu Kurimas.
Vip sistemos idiegimas.
Garazu Kurimas.

Ir ką čia tu pardavinėji? Kiekvieną iš išvardintų dalykų galima rasti internete ( labiau paieškojus - tikrai rasit ) pamokas, nemanau ar apsimoka užsisakinėti tokias paslaugas kaip jau minėjau, anw. čia yra už " FLT ", na sekmės paslaugų pardavinėjime, bei tobulėjime.

Ne uz flt, tai kad tu pats neziuredamas i interneta nei vienos sistemos nesukurtum, pradedi kurti ateina erroras parasai gta - online bet tau niekas nepadeda ir tada nuo kito modo pradedi kurti, taip kad cia nesikelk i aukstumas kai su kitu accountu savo tema komentuoji ir su savim bazarini.

-- Papildyta --

;DD gta-online, pasakyk koks mano nick ;DD jau tam gta-on neregistruotas nežinau kiek.. klysti, labai klysti.

PARDUODU UNIKALIĄ " POKER " SISTEMĄ, PRITAIKYTĄ SA:MP ŽAIDIMUI

gta-samp-pardavimai/parduodu-unikali-poker-sistem-t108719.html

Vartu Kurimas.
Darbu Kurimas.
Vip sistemos idiegimas.
Garazu Kurimas.

-- Papildyta --

;DD gta-online, pasakyk koks mano nick ;DD jau tam gta-on neregistruotas nežinau kiek.. klysti, labai klysti.

Nepagaunu, estylO KOSTAS. ? :D

Šiaip patikimas esi, naujokams praversi. ;]

SAMP1.jpg

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...