Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4378 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi ieškau kas sukurtu minecraft mano serveriui svetaine. Buvau radęs kas kuria jau buvo pradėjęs, bet viena diena pareiškė kad nebėra laiko kada jam kurti aš jau buvau pasiruošęs jam pinigus pervesti bet jis atsisakė daryti.Taigi dabar iš naujo ieškau kas sukurtu man svetaine. Hostingą turiu. IEŠKOMI TIK RIMTI. Atsiskaitau per banką. Kas kursit arba susidomėjot rašykite komentaruose arba man į forumo AŽ.

Pagarbiai TLMS Serverio Koduotojas - RockStar

Simuciokas, patikek as tuo daug domejausi, nes paciam buvo idomu. Paimk Xeon ir i7 modelius ir palygink, taciau lygink tos pacios kartos, tuo paciu metu isleistus modelius ir cache ir visa kita Identiskai sutampa. Jei tu lygini skirtingus modelius tai Logiska, kad viskas skirsis. Bet kadangi vpsnet naudoja pacius naujausius i7 (bent jau pas mane i7-3770) Ivy Bridge procesorius, tai jie isties galingi ir greiti. O kad su xeon mazenes sanaudos tai cia isvis nonsensas. Be to, dedikuoti.lt yra sudas, kad apsimetineja, jog siulo "Dedikuotus" serverius, kad siulo "cloud" paslaugas ir kitus briedus. Cia tau prikabine makaronu yra ir tu patikejes. Jie vieninteliai islauze nesamones tokias. Be to, sukomplektavus atskirai plana vis tiek brangiau iseina, nes bet kuriuo atveju mazu maziausiai reikai tureti 100 mbps, o aisku kuo daugiau tuo geirau, kad nenulauztu kas nors tavo servo, tad palyginus vpsnet ir dedikuoti.lt kaina (nepamirsk + PVM), tai VPSnet.lt tikrai geriau, ten bent ir supportas geras, ne taip, kaip dedikuoti.lt dirba robotai ir vis ta pati kartoja jei tik iskyla kokia problema (serveriai savarankiskai administruojami ir uzsiknisk). Vpsnet.lt tenka palaukti atsakymo kazkiek, bet tas atsakymas buna vertas to.

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

Kokybiški VPS, VDS, DS serveriai - https://www.vpsnet.l...38fc8d2872f1ec6 (Vyksta 50% Akcija!)

Sveiki, taigi iš temos pavadinimo matote, kad man kažkas atsitiko su " Hamachi ".

Norėjau pažaisti su draugais savo serveryję, bet ištiko problema su " Hamachi ". Mano draugai prisijungę prie " Hamachi ", negali prisijungti prie serverio. Kokia galėtu būti problema, gal žinote kaip ją spręsti ? Rašykite čia, atsilyginsiu +rep, o gal būsite tokie geri ir tiesiog parašysite.

Galite rašyti savo skype.

• Teigiamai 3

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4378 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...