Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

EdviQ Prisistato.


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3328 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi taigi aš esu naujas veidas šitoi svetaine ,


tai va papasakosiu ką aš moku ( norėčiau pasigirt smile.png ) Programavimas ( c++ , notepad++ bei java ) ,Scriptinimas ( 1-2mėn jau mokausi ) , Mapinimas ( nuo šianden ) , Kodavimas ( HTML ,MYBB , IPB , PHP - PHP Nepilnai moku bet užtektinai ) , Minecraft / Counter-Strike / Teamspeak Serveriusukurimas pilnai ( gali but tik pora klaidų ), 


 


Esu Edvinas iš Vilniaus. Lankau krepšini/beisbola, man jis labai patinka. Žinau nors ir esu jaunas, bet turiu galva ant pečiu, o galva ne tuščia kaip puodyne, o pilna kaip sriubos dubenys. Esu linksmas, bet kartais būnu ir labai piktas, priklauso nuo dienos, nes dienos būna vis skirtingos, ir emocijos būna irgi vis skirtingos. Esu griežtas. Mano charakterio bruožai yra geri, nemeluoju, neapgaudinėju, nekenkiu kitiems, kad veliau pasidaryčiau nemalonumu, kadangi tai yra mano svarbiausi charakterio bruožai, kuriame nėra to pykčio, kuri as galėčiauatskleisti ir pasidaryti bedu. Esu geras žmogus, visada visiems padedu bet kokioje bedoje (aisku jeigu ta beda galiu isspresti), niekada nevadinu blogais žodžiais savo kolegu, visada juos kuom nors pamokau, ar jie naujokai firmoje ar senbuviai. Mano charakteris yra geranoriskas, jis nėra blogasnera toks, kad su savo charakteriupasidaryčiau visus savo priešus, taip pat esu stropus bet kur, taip pat ir kruopštus. Niekada nepalieku veltuisavoneužbaigto darbo, visada ji užbaigiu ir savo noru palieku, arba toliau dirbu. Taigi papasakosiu apie mano teigiamas bei neigiamas savybes, kurios taip pat susijusios prie mano charakterio.

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3328 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...