Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3743 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Na gal matėte serverį VCL.lt ir gal matėte jame vykstantį konkursą.

Serveris iš pradžiu kopijavo eplayer pavadinimą, turėjo eplayer.lt domeną. Kopijavo nuo eplayer.eu.

Na, bet konkursas nemokamo CS gift suvilioja ir jį davė pagal praleistą laiką serveryje. Į /top15 sakė nelabai žiurės, bet priklausys kažkiek ir nuo jo.

Na praėjo ta savaitė kur per ją reikėjo pasirodyti. Viduryje savaitės išdalino SuperAdmin tiems kurie yra aktyvūs. 

Ir atėjo tas vakaras kai paskelbė kas laimėjo.

1. Slo*

2. Channel

3. Rimas

Savęs nemačiau, kažkaip keista net kai kiekvieną dieną buvau on tiek tinklalapyje tiek serveryje.

Sutinku channel turėjo gauti Gift, nes jis top15 per savaitę surinko daug kill ir laiko daug praleido.

Bet tas Slo pažaidė vieną dieną ir tipo atėjo su tuo savininku pažaisti ir laimėjo.

Slo, kiti žaidėjai ir prižiurėtojai net nematė serve. Aš prieš 10 dienų kažkur.

Na taip pagalvojus jis gerai viską prastūmė. Prizus išdalino tiems kurie turėjo SuperAdmin visam. Gift CS:go atidavė draugeliui ne vienas aš tai sakiau.

Rašinėjomės mes per skypę ir klausiau kodėl ne channel laimėjo, o Slo kurio niekas net nematė serveryje. Pasakė, kad taip kitas savininkas nusprendė. Na pasirašinėjome dar kažkiek laiko ir poto parašė, kad kitas savininkas nusprendė duoti Channel gift, o Slo nukelti į antrą vietą.

Dar rašė, kad channel jau senai su CS:go giftu, tik kažkodėl forume channel skundžiasi jog negavo.

Skype chat:

[15:52:50] Mindaugas: neesmė, kad channel jau kaip ir turi tą cS:go :D

[15:53:07] Gerardas: Tai jis galėjo gauti vistiek

[15:53:15] Gerardas: O ne iš oro random slo.

[15:53:18] Rimas: Aš neturiu,tai ką?

[15:53:19] Mindaugas: Jis ir turėjo gauti Sania pasakė.

[15:53:19] Gerardas: Draugeliui

[15:53:27] Gerardas: Rimas galėjo gauti

[15:53:32] Rimas: Aha :D

[15:53:35] Mindaugas: Draugeliui ?

[15:53:38] Mindaugas: Lenkų draugų neturiu

[15:53:44] Gerardas: Channel galėjo gauti

[15:53:48] Gerardas: antra gift

[15:53:54] Gerardas: Nes nusipelnė

[15:53:54] Mindaugas: kokį 2 ? (think)

[15:53:57] Mindaugas: Šiaip tik 1 yra

[15:54:12] Gerardas: Nu jei turi jis jau cs:go galėjo gauti ir dar vieną gift būtų pardavęs

[15:54:20] Mindaugas: Tai jis ir gaus *Myliu SuperGames.lt*.

[15:54:25] Mindaugas: Jūs matau nesupranat

[15:54:30] Gerardas: Ai dabar jau gaus.. ;d

[15:54:40] Mindaugas: [15:52] Mindaugas: 

<<< neesmė, kad channel jau kaip ir turi tą cS:go :D

[15:54:42] Gerardas: Tik parašyta forume, kad Slo gavo

[15:54:48] Mindaugas: Gavo ? (think)

[15:54:49] Mindaugas: 48H

[15:54:53] Mindaugas: Nesusiekia ir gauna 2 vieta

[15:54:58] Mindaugas: Bet sania sakė, kad slo neduoti

[15:55:04] Gerardas: L:DD:DDDD

[15:55:05] Mindaugas: nes kiti jo nick nesiskaito ir visa diela

[15:55:44] Gerardas: Tai viršuje sakei, kad sania sakė jog slo turi gauti, dabar jau channel turi gauti ir sakė neduoti slo

[15:55:51 | Pakeitė 15:56:26] Rimas: Okey,o ką man veikti su prizu? Admin jau turiu o dar laimėjau

[15:56:30] Mindaugas: [15:39] Саня :]: 

<<< Rima galejai nedet I 3 vieta kadangi ir taip turi admin.

[15:56:33] Gerardas: Va čia toks geras dalykas, aktyvius žaidėjus priziurėtojais padaryti. O poto prizus duoti jiems.

[15:56:42] Mindaugas: [15:40] Саня :]: 

<<< sLo 2 vieta gali but

[15:56:52] Gerardas: Slo net nežaidžia čia.

[15:57:01] Gerardas: Taigi per steam matau..

[15:57:24] Mindaugas: ...

[15:58:26] Gerardas:  'cHaNNeL. : (15 sausio 2015 - 08:13 )Žaidėjai, matytas jums serve žaidėjas nicku sLo*?

@  'cHaNNeL. : (15 sausio 2015 - 08:01 )Apgavyst3ю

[15:58:35] Gerardas: Kažin ar gavo tą gift.

[15:59:15] Gerardas: Čia manęs daugiau nebepamatysit ir einu manau parašysiu Sg forume apie jūsų su draugeliu konkursą. :)

[15:59:22] Mindaugas: Sėkmės

[15:59:30] Mindaugas: kas tas SG žlugęs -_-

[15:59:38] Gerardas: ir SuperGames.lt. :)

[15:59:46] Mindaugas: Ir kas ?

[15:59:52] Mindaugas: Ernestas tą acc turi ir rašyk ką nori

[15:59:53] Gerardas: Ir galėsi vienas dirpti.

[15:59:55] *** Mindaugas išmetė pašnekovą Gerardas iš šio susirašinėjimo. ***

Na kai pakėliau skypje skandalą jam tai tada jau kažkaip apsisprendė duoti Channel gift ir tai manau neduos.

Įdomus jis, nepatarčiau turėti su juo reikalų. Prikuria nebūtų istorijų ir dar skaitosi serverio savininkas kai, admin per webą moka pažiurėti ar yra daugiau nieko. 

Geras biznis, paskelbi, kad vyksta konkursas prisirenka žaidėjų, gauna admin aktyviausi.

Atiduodi gift draugeliui kuris top15 net nebuvo matytas.

O prizus tiems kurie jau turi SuperAdmin.

Nematau ateities tokiuose serveriuose.

Ir serveryje net nėra jokios sistemos kuri parodytu kiek pražaidė..

Jo nick čia: mParkour`s

Nepatarčiau turėti su juo reikalų.

Redaguota , nario Galardas
(redaguota)

Šaunuolis! http://vcl.lt/diskusijos/index.php?/topic/7-laimėk-csgo-steam-žaidimą/

Sancio fake dėl prizo parodė tikruosius veidus  :taika:

Beje prizo niekas dar negavo -_- Žinojau kad nori to CS:GO, bet kai su sancio nusprendėm patikrinti kas būtų jei negautumėt. 

Domeną buvo pavogę iš manęs eplayer.lt bet atsiemiau, tai vcl.lt pasidarė.  :D

Kaip mes pavogėm, jei tu jį tebeturi ? :? :D

Šiaip vcl priklauso ucl.lt ? :? 

Redaguota , nario mParkour's

Šaunuolis! http://vcl.lt/diskusijos/index.php?/topic/7-laimėk-csgo-steam-žaidimą/

Sancio fake dėl prizo parodė tikruosius veidus  :taika:

Beje prizo niekas dar negavo -_- Žinojau kad nori to CS:GO, bet kai su sancio nusprendėm patikrinti kas būtų jei negautumėt. 

Kaip mes pavogėm, jei tu jį tebeturi ? :? :D

Šiaip vcl priklauso ucl.lt ? :? 

Jei man reiktų to prizo nebūčiau sakęs, kad duokit channel. Channel ji nusiplelnė, kad ir kaip be būtų. Ir dabar dar vienas Atmazas čia, kad nenukristu reputacija projekto. Beviltiška. :)

Apgavikai, pavogė, ką dar padarė? - Aš nesuprantu jūsų, jūs išeikite į kiemą. Ar jūms taip rūpi cs-go? Jeigu tai rūpėti, ir būtumėt su reputacija nezystumėt o nusipirktumėt cs-go cs. Nes čia *Myliu SuperGames.lt* kaip vaikų darželis, mane apvogė, apgavo ir pnš.. Atrodo kad tėvai jūs daužė kai maži būvot.. Eikite į lauka, bendraukite su žmonėmis, o ne per interneta...

Apgavikai, pavogė, ką dar padarė? - Aš nesuprantu jūsų, jūs išeikite į kiemą. Ar jūms taip rūpi cs-go? Jeigu tai rūpėti, ir būtumėt su reputacija nezystumėt o nusipirktumėt cs-go cs. Nes čia *Myliu SuperGames.lt* kaip vaikų darželis, mane apvogė, apgavo ir pnš.. Atrodo kad tėvai jūs daužė kai maži būvot.. Eikite į lauka, bendraukite su žmonėmis, o ne per interneta...

Taigi zmogui zopa. Bande kazka pasiekti - nesigavo..

• Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3743 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...