Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Bots


ruklao

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5632 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Taigi, pristatysiu gal ne visiems žinomą, gerą RPG žaidimą, gan keistu pavadinimu - BOTS!

64492891.jpg

Visu pirma - žaidime egzistuoja tik robotų pasaulis. Tu esi robotas, aplink tave visi robotai, tavo priešai - robotai.

Vos tik įsijungęs šį žaidimą tu turėsi rinktis vieną iš trijų robotų, su kuriuo žaisi visą žaidimą, su kuriuo kelsies level'į, su kuriuo žudysi priešus, kitaip vadinamus mob'us.

Variantai iš ko gali rinktis:

11517081.jpg

PATCH

Šis robotas turi stiprią fizinę jėgą. Iš pirmo žvilgsio PATCH robotas atrodo sudėtingai sukonstruota mašina, bet vėliau bus

perdirbta į kovinę mašiną.

46806102.jpg

SURGE

Robotas SURGE sukonstruotas vien tik mūšio bei kovų tikslams. Šis robotas gali sklandžiai judėti aplink bet kurią teritoriją ar priešą, nes jo pagrindas sudaro antigravitacinė sistema.

78659083.jpg

RAM

Na, o šis robotas sukurtas norint pasižiūrėti kaip vambzdys prisitaiko prie aplinkos. RAM gali naudotis tik su vienintelia ranka, bet jis gali įveikti stiprius priešininkus su paslėptu ginklu, bei greitomis atakomis.

Pačiame žaidime jūs su kitais robotais turėsite kovoti prieš mob'us tam tikrame žemėlapyje. Kai įveiksite silpnesniuosius mob'us, žemėlapio pabaigoje jūsų lauks pats galingiausias robotas, kitaip vadinamas - BOSAS. Įveikę bosą tu, bei tavo komandos draugai gauna tam tikrą kiekį pinigų, kurie vadinasi GIGOS. Už gigas vėliau galėsi parduotuvėje nusipirkti ginklų, šarvų, šalmų, bei kitų galingų daikčiukų, arba kitaip sakant galėsi pasikeisti visą set'ą. Žinoma, kuo galingesnį set'ą norėsi nusipirkti, tuo daugiau tau reikės užsikelti level'į. Dar noriu priminti, jog galėsi pirkti tik tavo robotui priklausiančias prekes. P.S kai užmušat bosą, pasitaiko, kad jis išmeta vieną arba daugiau item'ų, tad nesnauskite kai bosas gulės negyvas, nes tavo kolegos gali būti greitesni už tave.

13731401.jpg37045765.jpg33259796.jpg97678894.jpg

Norint žaisti jūs turite įeiti į kokį nors kambarį, kuriame bus ir kitų jūsų kolegų. Kiekviename kambaryje yra tam tikras Administratorius. Juom tampa tas, kuris pirmas įeina į kambarį. Administratoriai gali išmesti betkurį žaidėją iš kambario, tad jam teks ieškotis kito kovos lauko. Žinoma jūsų į kambarį neileis jei jis bus pilnas. Kambarių yra tikrai labai daug, na bet jei nenorite ieškoti laisvo kambario tai jį be problemų galite susikurti pats. Taip pat susikūrę jūs tapsite Administratoriais ir galėsite keisti žemėlapį ar išspirti kokį tik norite žaidėją. P.S kai įeinate į kokį nors kambarį, jum būtina paspausti mygtuką READY, nes tik tuo atveju galėsite žaisti, o jei nepaspausite, tai jūsų niekas nelauks ir išspirs nepasigailėję.

Žaidime jūs galite užsikelti net iki 100 level'io, tad tikrai šį žaidimą žaisite ne mėnesį ir ne du.

BOTS oficialus puslapis - http://bots.acclaim.com

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5632 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...