Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3776 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

[17:25:04] Alert Alertas: Dabar tinką.
[17:25:11] Alert Alertas: Atėjo kodas.
[17:25:15] xxxmantasxxx: jo
[17:25:25] Alert Alertas: Tai reikia jo.
[17:25:41] xxxmantasxxx: tai va kai bus pinigai bus ir kodas :)
[17:25:50] Alert Alertas: Jūs tikriausiai juokaujate?
[17:25:55] Alert Alertas: Sakau taip nieko nebus.
[17:26:06] Alert Alertas: Man reikia prisijungti prie STEAM'o.
[17:26:15] xxxmantasxxx: as tikrai taip nesisiu taigi atsiusiu koda ir viskas jus pasikeiciat gmaila ir viskas
[17:26:16] Alert Alertas: Tada persiunčiu ir laukiu kol ateis.
[17:26:29] Alert Alertas: Pasikeistų jeigu neprašytų dabar kodo.
[17:26:39] Alert Alertas: nes pas jus yra STEAM guardas ir prašys kodo bet ką darant.
[17:26:51] Alert Alertas: Turite IP galite rašyti į policiją.
[17:26:55] Alert Alertas: Support'ą,
[17:26:57] Alert Alertas: Aš neapgavikas.
[17:27:02] xxxmantasxxx: Taigi zinau as jai netinka taip einam per tarpininka
[17:27:21] Alert Alertas: Sakau man reikia nepilno priėjimo prie STEAM.
[17:27:29] Alert Alertas: Jeigu jus netenkina tai neparduokite viskas.
[17:27:43] xxxmantasxxx: Tai va kodel jau per tarpininka nenorite eiti ?
[17:27:47] xxxmantasxxx: Tai va matos kad jau cia kaska rysat matos kas per vienas detades
[17:27:51 | Pakeitė 17:27:54] Alert Alertas: Kodėl aš nenoriu?
[17:27:51] xxxmantasxxx: Jus cia kaska jau risate
[17:27:57] Alert Alertas: Ką aš rišu
[17:27:58] Alert Alertas: ?
[17:28:00] Alert Alertas: Aš rašiau.
[17:28:05] Alert Alertas: Žmogau ką aš darau ką aš rišu?
[17:28:07] Alert Alertas: Iš pat pradžių prieš jums duodant.
[17:28:09] xxxmantasxxx: tai jei sakau einam per tarpininka tinka ?
[17:28:09] Alert Alertas: Prisijugnimus.
[17:28:20] Alert Alertas: Aš neisiu per tarpininką.
[17:28:23] Alert Alertas: iš principo dabar.
[17:28:24] Alert Alertas: :)
[17:28:33] Alert Alertas: [17:18] Alert Alertas:

<<< Bet tai nepilnas priėjimas prie jūsų STEAMO.
[17:28:39] Alert Alertas: Iš pat pradžių rašiau.
[17:28:45] Alert Alertas: Yra visi CHAT.
[17:29:50] xxxmantasxxx: Jus rimtai apsimenat tokiu ar kas jums ira sakau jei netinka einam per tarpininka o kodo sito tikrai neduosiu taigi pac esu turejas ne viena acc ir jei jau sita koda jums atsiusiu viskas pasikeiti pirma emaila ir man joks koda neateina ka jus cia man dabar pasakojat sakau netinka einam per tarpininkus vien is jusu zodziu neisiu per tarpininkus daug ka pasako
[17:30:24] xxxmantasxxx: Sakau ateina pinigeliau ir atsiunciu joms ta koda o jei netinka einam pertarpininkus dar karta pakartosiu
[17:30:24] Alert Alertas: Supratau jus.
[17:30:34] Alert Alertas: Ačiū už sugaištą laiką.
[17:30:40] Alert Alertas: Nes iš žodžio darot špygą.
[17:30:47] Alert Alertas: Ir pradžių duoda neteisingus prisijungimus.
[17:31:00] Alert Alertas: Potoj duoda kurie tinka bet neduoda kodo atceit galima pasikeisti viską.
[17:31:11] Alert Alertas: Ir jau tavo STEAM'as.
[17:31:15] Alert Alertas: + turi IP adresą.
[17:31:21] xxxmantasxxx: O dabar davai sita chata ikeliam i supergames.lt ir ka jie manot pasakis ?
[17:31:29] Alert Alertas: Kelkite.
[17:31:36] Alert Alertas: Kad ir į policiją.
[17:31:37] xxxmantasxxx: Galima taip padaryti ?
[17:32:06] Alert Alertas: Galite.
[17:32:22] Alert Alertas: Ir dar įkelkite būtinai kaip neteisingus duomenis davėte.
[17:33:21] xxxmantasxxx: Sakote neteisingus tai kaskodel prisijungite :D sakau jei jums taip netinka galim imti tarpininka ir nebus cia jokiu kalbu ir abejoniu kitas dalykas sakau uztenka tik sito kodo kad galetumete pakeisti mano visus duomenis
[17:33:35] Alert Alertas: Neteisingus davėte.
[17:33:43] Alert Alertas: Taip ir pradžių metė Erorr'ą
[17:33:52] Alert Alertas: Potoj pakeitėte į tuos kuriuos jūs man davėte.
[17:33:57] Alert Alertas: ir liepėte bandyti dar kartą.
[17:34:33] Alert Alertas: Aš pasakiau gaunu koda persiunčiu prie jūsų akių visus pinigus ir laukiam kol ateis tada keičiu passwordą ir duodat tą kodą jog pasikeistų password'as ir Email'as.
[17:35:02] Alert Alertas: Daugiau pasiūlymų iš manęs nebus nusipirksiu iš CagSolution CS GO giftą ir viskas.
[17:35:17] Alert Alertas: Ir nešvaistysiu savo laiko veltui.
[17:35:30] xxxmantasxxx: Kiek jums kartu kartoti galiu kad davus va sita kodu daugiau viskas viska galite keisti
Alert Alertas

(redaguota)

dq tau nes jis cia risa savo :D nenori net per tarpinikus eiti 

va bezelioja jis toliau   :D

[17:40:15] Alert Alertas: Grįžau.
[17:40:24] Alert Alertas: Na tai duosite kodą ir parduosite?
[17:40:33] Alert Alertas: Ar ant to sandoris ir baigsis
[17:41:25] xxxmantasxxx: sakau as tikrai jums neduosiu kodo nes ten dar yra giftai juos isiusti eina sakau netinka einam per tarpininka arba lauksiu pinigeliu viskas man skemeriu nereikia cia
[17:42:19] Alert Alertas: Gerai, ačiū dar kartelį už sugaištą laiką."skemerių" nereikia ,bet toks esate.
[17:42:35] Alert Alertas: Sėkmės.
[17:43:24] xxxmantasxxx: Taip sekmes jums toliau apgaudineti sakau nesu durnas ar panasiai jei jau pertapininkus neitat tai daug kas pasako , ar aplamai zinote kas tie tarpininkai ?
[17:44:35] Alert Alertas: Neteko naudotis, kas pirko iš manęs ar pardavė man visi buvo laimingi.
[17:44:40] Alert Alertas: Ir viskas buvo kaip susitarėme.
[17:44:45] Alert Alertas: jokių apgavysčių ir panašiai.
[17:45:17] xxxmantasxxx: Taiva paskaitikit apie tarpininkus ir tada rasikit nes jau jau nenorite per tarpininkus tai rodo kad apgaudinejate
[17:45:29] Alert Alertas: Apgaudinėjate.
[17:45:30] Alert Alertas: ir vėl.
[17:45:35] Alert Alertas: Įdomu kas bandė apgauti.
[17:45:41] Alert Alertas: Su savo "Fake" loginais.
[17:45:47] Alert Alertas: Tai jau vien tik atbaido nuo jūsų.
[17:46:07] Alert Alertas: nu žodžiu sakau neparduodate nereikia.
[17:46:10] Alert Alertas: Viskas.
[17:46:16] Alert Alertas: Nusipirksiu giftą ir žaisiu.
[17:47:26] xxxmantasxxx: Sako blogi loginai tink kaskaip prisijungite sakau emam tarpininka ir nebus cia itarimu kad kas apgaudines ir viskas nes man jus cia itartinas esat nes nenorit per tarpininkus eiti
[17:48:12] Alert Alertas: Kažkaip prisijungėte.\
[17:48:16] Alert Alertas: Sako vot gaila jog nefilmavau.
[17:48:21] Alert Alertas: Tikrai gaila.
[17:48:33] Alert Alertas: Iškart būtumėte gavęs baną.
[17:49:11] Alert Alertas: Toks durnas galvojate? Davėte fake duomenis nes galvojote jog aš patikėsiu ir jie tiks, ir išsiūsiu pinigus ir tada jungsiuosi.
Alert Alertas

Taigi ustenka atsiusti ta 1 koda kad prisijuktu prie steam ir svio pasikeiti pirma gmail ir svio galiu atsiveikinti  :D

+ Net neina jis per tarpininka

Redaguota , nario kalimo0070
(redaguota)

Mano skype yra alert.alertas o ne koks ten liotas323.Su žmogumi buvo šnekėta taip jog man duos prisijungimus aš prisijungsiu ir tada persiūsiu pinigus kaip gaus pinigus jis duos man pasikeisti slaptažodį ir gmailą(ta prasme duos kodus jog eitų pasikeisti).Sako gerai davė prisijungimus ten tuos visus, sako junkis jungiuosi metą ERROR'Ą parašiau jog errorą metą rašo kaip metą? Pakeitė passwordą į kokį parašė ir sako bandyk jungtis tada prisijungiau parašiau viskas ok.Sako su tarpininku einam nes tipo aš skameris kaip jis teigia.Nors pats duoda fake loginus(gaila nefilmavau). :) Ir kodėl aš scameris taip teigia cagsolution? Nors pats sueina su visokiausiom Gretom(coomingsoon.) kurios voge STEAM paskyras, CS GO itemus? Ir duoda pakvietimus?  :funny:  :funny:  :funny: 

Redaguota , nario Alert

0d3d09bc0062f19f8ecbe7a8cccfd94f187.jpg

(redaguota)

Mano skype yra alert.alertas o ne koks ten liotas323.Su žmogumi buvo šnekėta taip jog man duos prisijungimus aš prisijungsiu ir tada persiūsiu pinigus kaip gaus pinigus jis duos man pasikeisti slaptažodį ir gmailą(ta prasme duos kodus jog eitų pasikeisti).Sako gerai davė prisijungimus ten tuos visus, sako junkis jungiuosi metą ERROR'Ą parašiau jog errorą metą rašo kaip metą? Pakeitė passwordą į kokį parašė ir sako bandyk jungtis tada prisijungiau parašiau viskas ok.Sako su tarpininku einam nes tipo aš skameris kaip jis teigia.Nors pats duoda fake loginus(gaila nefilmavau). :) Ir kodėl aš scameris taip teigia cagsolution? Nors pats sueina su visokiausiom Gretom(coomingsoon.) kurios voge STEAM paskyras, CS GO itemus? Ir duoda pakvietimus?  veidukas%20(35).gif  veidukas%20(35).gif  veidukas%20(35).gif 

Ar aš atsakingas už forumo narius ar administracija? Pakvietimus galėjau duoti bet kam, nes jų turėjau neribotai. Ir baik čia kvaileliu apsimesti. Davus tau kodą prisijungsi prie paskyros ir laisvai pasikeisi duomenis. :D

Redaguota , nario STEAM žaidimai

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Pakeisi duomenis, sako STEAM guardas tam yra PIN code yra Family Wiew yra.Visos apsaugos yra.

Atsibusk žmogau, tas kodas ir yra nuo Steam Guard'o. Nereikia čia atmazinti jau apie jokius Family View ir panašiai. :)

8gHUMz7.png

Atsibusk žmogau, tas kodas ir yra nuo Steam Guard'o. Nereikia čia atmazinti jau apie jokius Family View ir panašiai. :)

Atmazinti mat žmogau jeigu tu nežinai apie ką kalba eina ir ką reiškia nepilnas priėjimas prie STEAM'o tai jau ne mano kaltė.O jums gerbiamas Kęstuti nereikia atmazinti jog nesueinat su ją, nes pats jei buvote atidavęs STEAM paskyrą ir chaliavai duodavote pakvietimus į forumą.

Atmazinti mat žmogau jeigu tu nežinai apie ką kalba eina ir ką reiškia nepilnas priėjimas prie STEAM'o tai jau ne mano kaltė.O jums gerbiamas Kęstuti nereikia atmazinti jog nesueinat su ją, nes pats jei buvote atidavęs STEAM paskyrą ir chaliavai duodavote pakvietimus į forumą.

Visų pirma žmogau, chalevai pakvietimų kaip tu sakai, nedaviau nei vienam žmogui. Antra sueiti su vaikais nesueinu. Trečia jokių STEAM paskyrų nedalinu, ir net nebeparduodu jau kuris laikas. Ir beto kreipi temą visiškai kita linkme, ji apie tave, o ne apie mane. Taip aš nieko nežinau apie STEAM, čia tu gudresnis šiuose reikaluose, t.y scaminino ir proto pisimo reikaluose. :)

8gHUMz7.png

Apie apgavimą kalba eina einant be tarpininko  :)

Savo supistą nuomonę susikišk sau į subinę nes puikiai žinau kaip tu nahaliavai "neduodavai" pakvietimų, o kodėl apie manę tik eina šneka? Jeigu tu mane maišai su kitu žmogumi savo liotu? Ir tau proto nepisu. https://www.youtube.com/results?search_query=STEAM+family+code%2F+steam+guard+

Apie tave šneka eina todėl, kad temoje esi minimas būtent tu. Bet tikriausiai tame cirke bedirbant klounu tau gerai galvą kėgliai atidaužė, kad sugebi tokius klausimus iškelti. :)

8gHUMz7.png

Aš neklaunas ir nevadink manęs nes tuoj tuo kegliu patapsi. :)) Ir ką aš apgavau mano teisė rinktis ar eiti su tarpininku ar be jo ar man eiti pirmam ar antram? Ar man pirmiau siūsti pinigus ar prisijungti prie paskyros? Tu čia kas toks būsi?

Aš tau kažką rašiau apie tarpininkavimą? Bet ir didelis kėglis tau į galvą vožtelėjo. :D

8gHUMz7.png

Aš neklaunas ir nevadink manęs nes tuoj tuo kegliu patapsi. :)) Ir ką aš apgavau mano teisė

rinktis ar eiti su tarpininku ar be jo ar man eiti pirmam ar antram? Ar man pirmiau siūsti pinigus ar prisijungti prie paskyros? Tu čia kas toks būsi?

Tu pyzdink su savo ta paskyra pasakiau negaunu kodo neperku fsio  tuo viskas pasakyta.

Ne as tik noriu apsaugoti kitus nuo tokiu nors neapgavai bet itarimas kad scemeris tai va kas nores paskaitys sia tema ir patis nuspres. Ir ne temos pavadynimas yra zmoniu paklausti ju nuomones apie sia situacija ir tuom viskas pasakyta

Aš tave apgavau? Kad tu čia kuri temas bereikalingas skameris ar ne skameris nepatinka įtarimas kyla neparduok pasakiau mano teisė rinktis eiti pirmam ar ne ir teisė rinktis naudoti tarpininką ar jo nesinaudoti fsio.

Aš neklaunas ir nevadink manęs nes tuoj tuo kegliu patapsi. :)) Ir ką aš apgavau mano teisė

rinktis ar eiti su tarpininku ar be jo ar man eiti pirmam ar antram? Ar man pirmiau siūsti pinigus ar prisijungti prie paskyros? Tu čia kas toks būsi?

Tu pyzdink su savo ta paskyra pasakiau negaunu kodo neperku fsio  tuo viskas pasakyta.

Ne as tik noriu apsaugoti kitus nuo tokiu nors neapgavai bet itarimas kad scemeris tai va kas nores paskaitys sia tema ir patis nuspres. Ir ne temos pavadynimas yra zmoniu paklausti ju nuomones apie sia situacija ir tuom viskas pasakyta

Aš tave apgavau? Kad tu čia kuri temas bereikalingas skameris ar ne skameris nepatinka įtarimas kyla neparduok pasakiau mano teisė rinktis eiti pirmam ar ne ir teisė rinktis naudoti tarpininką ar jo nesinaudoti fsio.

Nu blyn gaila jog nefilmavau būčiau nufilmavęs kaip man davei fake loginus ir visi įrodymai kaip ant delno o dabar valink. opa

Tu turbūt visa kėglių dėže būsi nes tu suprask aš atsakau ir tau ir tam "rimtam, neapgavikui pardavėjui".

Tikriausiai aš ir būsiu ta kėglių dėžė kuri užvožė tau per galvą, ir dėl to negali dabar protauti. Sėkmės scamintant toliau, alert.alertas! :D

8gHUMz7.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3776 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...